سفارش تبلیغ
صبا ویژن
  هفته نامه دانشجویی روایت 57
نرسیدن خیرت [به دوستان] به دوستی [آنان]با دیگران می انجامد . [امام علی علیه السلام]
درباره ما
هفته نامه دانشجویی روایت 57
مدیر وبلاگ : سیزده 57[244]
نویسندگان وبلاگ :
13 57[2]

سلام .... دانشجویان دانشگاه های شیراز هستیم از اونایی که کشته مرده ی گفتمان انقلاب و حضرت روح الله هستند . سربازان ولایتی هستیم که به زعممون هنوز جمهوری اسلامی اون چیزی که انقلاب اسلامی می خواست نشده ،پس هرجا انحرافی ببینیم فریاد می زنیم ، به عبارت بهتر نقد حاکمان بدون نفی حاکمیت ...... _____________________ _____________________ مدیر مسئول و صاحب امتیاز: محمد حسین رئیسی _____________________ زیر نطر شورای سردبیری و هیئت تحریریه:علی جعفری، مصطفی نمازیان، محمد زارع ،مجتبی ایزدیان _____________________ همکاران: سجاد آزمند، امین رشیدی، غلامعلی سعادت، محمد دژکام _____________________ مدیر وبلاگ: سید حسین مطلبی پور _____________________ پیام کوتاه: 09176343500 ____________________ ایمیل:mag_1357@yahoo.com
منوی اصلی

[خـانه]

[  RSS  ]

[شناسنامه]

[پست الکترونیــک]

[ورود به بخش مدیریت]

لوگوی نشریه
هفته نامه دانشجویی روایت 57
بایگانی موضوعی مطالب
اخبار[36] . مقاله[32] . یادداشت هفته[17] . متفرقه[16] . پیام ولایت[7] . معرفی شهید[7] . معرفی کتاب[5] . خاکی تر از خاک[5] . جریانشناسی[4] . خاکی تر از خاک[3] . مطالبات رهبری[2] . متفرقه[ . معرفی کتاب .
بایگانی
پیش شماره
شماره اول
شماره دوم
شماره سوم
شماره چهارم
شماره پنجم
شماره شش
شماره هفتم
شماره هشتم
شماره نهم
شماره دهم
شماره یازدهم
شماره دوازدهم
شماره سیزدهم
شماره چهاردهم
شماره پانزدهم
شماره شانزدهم
شماره هفدهم
شماره هجدهم
شماره نوزدهم
شماره بیستم
شماره بیست و یکم
شماره آخر سیزده پنجاه و هفت
لوگوی دوستان











موسیقی وبلاگ
اشتراک در خبرنامه
 
پارسی بلاگ
www.parsiblog.com

نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

عنوان متن اخبار پنج شنبه 87 اسفند 1  ساعت 11:29 صبح

اصرار داشتند که نامه را نخوانده امضا کنم

استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: اختلاف نظر میان اقتصاددانان بسیار زیاد است و چون نظر من مخالف با نظر هسته اصلی نویسندگان نامه بود، آن را امضا نکردم.

دکتر مهدی تقوی در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود اینکه نام شما در میان اسامی امضا کنندگان نامه اول و دوم جمعی از اقتصاددانان به رییس جمهور بود، در نامه سوم به چشم نمی خورد، گفت: من موافق نامه اول و دوم هم نبودم و به خاطر دوستان نخوانده امضا کردم اما نامه اخیر را دیگر بر این اساس امضا نکردم.

وی همچنین افزود: نامه اخیر را به من دادند و گفتند امضا کن و من هم پاسخ دادم که باید نامه را بخوانم اما آنها اصرار کردند که وقت نداریم و باید هرچه زودتر این نامه را امضا کنی که پاسخ منفی دادم.

 

شمس‌الواعظین:آمدن خاتمی"نقض توسعه سیاسی" است

شمس‌الواعظین از تئورسین های دوم خردادی: صورت ظاهری آمدن مجدد آقای خاتمی، نقض توسعه سیاسی و گردش نخبگان است. با تکرار چهره‌ها و تجربه‌های گذشته، نقش انبیایی دادن به افراد ضعیف و طرح اینکه تنها منجی ایران فلان شخص است، پررنگ می‌شود.

 

درخواست 400 میلیونی برای تدفین طاهره صفارزاده

طاهره صفارزاده که اوائل ماه جاری پس از طی یک دوره بیماری درگذشت، در وصیت نامه خود خواستار دفن وی در امامزاده صالح (س) شده بود.

خانواده این بانوی فرهیخته در جهت عمل به وصیت نامه او، پیکر آن فقید را برای تدفین به امامزاده صالح (س) تجریش انتقال دادند اما با تقاضای هیات امنای این مکان مقدس مبنی بر پرداخت 400 میلیون تومان به عنوان هزینه قبر مواجه شدند و به دلیل عدم پرداخت وجه مذکور از دفن آن مرحومه جلوگیری شد!

این موضوع پس از مذاکره مصلحی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با رئیس هیات امنای آستان مبارکه امامزاده صالح (س) پایان یافت و سرانجام صفارزاده در این مکان مقدس به خاک سپرده شد.

 

پادشاه عربستان دوشادوش پرز بر سر میز شام

روزنامه صهیونیستی "یدیعوت آحارونوت" نوشت: ضیافت شام بی‌نظیر "همایش گفت‌وگوی ادیان" نیویورک بدون حضور عکاسان خبری برگزار شد اما در این ضیافت کاملاً منحصر به‌فرد، پادشاه عربستان سعودی، شمعون پرز را تا پای میز شام همراهی کرد.

به نقل از پایگاه خبری روزنامه صهیونیستی "یدیعوت‌آحارونوت" ابتدای این ضیافت بدون حضور عکاسان برگزار شد اما حضور همزمان ملک عبدالله بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان سعودی و "شمعون پرز" رئیس اسرائیل در این ضیافت شام یک اقدام بی‌نظیر بود.

این روزنامه صهیونیستی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری "همایش گفت‌وگوی ادیان" در نیویورک، تقویت تفاهم متقابل و امیدواری به حل‌وفصل اختلافات در مورد برخی مسائل سیاسی در راستای فرهنگ و ارزش‌های مشترک عنوان شده است، می‌افزاید: در این ضیافت که با شرکت 40 مقام بلندپایه غربی، عرب و یهودی برگزار شد،‌ سران عرب از جمله ملک عبدالله در کنار پرز حضور یافتند و "بان کی مون" دبیرکل سازمان ملل نیز به عنوان میزبان این ضیافت، ابراز امیدواری کرد که سطح تفاهم‌ها و گفت‌وگوها افزایش یابد.

"بان کی مون" درباره این ضیافت شام به خبرنگاران گفت: «این ضیافت، کاملاً منحصر به فرد بود زیرا پرز به عنوان رئیس اسرائیل در کنار پادشاهان و سران جهان عرب نشست و آنها در کنار هم و با یکدیگر غذا خوردند.»

 

تحلیل رویترز از انتخابات ریاست جمهوری سال آینده ایران

خبرگزاری رویترز در گزارشی تحلیلی که به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری سال آینده درایران منتشر کرد ، ادعای طرفداران خاتمی مبنی بر رای بالای او در شهرهای بزرگ را معتبر ندانست .

این خبرگزاری انگلیسی نوشت : طرفداران خاتمی می گویند نظر سنجی ها در شهرهای بزرگ حاکی از رای بالای خاتمی است اما در واقع اینگونه نیست."

رویترز همچنین در رابطه با وضعیت آرای رییس جمهور در انتخابات آتی آورده است : " احمدی نژاد بدون شک درشهرهای کوچک و مناطق روستایی که رای تضمین کننده ای دارند از حمایت گسترده ای برخوردار است ."

 

حرکتی استثنایی در همایش گردشگری!

در همایشی که شنبه گذشته در سالن اجتماعات برج میلاد به میزبانی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برگزار شد اتفاقی افتاد که در کشور بی سابقه بود.

بر اساس این گزارش در این همایش که با موضوع دعوت از سرمایه گذاری برای پروژه‌های گردشگری برگزار شده بود، هنگام شروع مراسم و قبل از تلاوت قرآن، 12 خانم با لباس محلی دف زنان روی سن آمدند و در حالی که قرآن را در سینی گذاشته بودند با حالات ریتمیک، قرآن را به قاری تحویل داده و سن را ترک کردند و سپس قاری مراسم (که از قاریان مشهور کشور می باشد) شروع به تلاوت قرآن کرد.

پس از پایان تلاوت قرآن، دوباره این افراد به همان صورت روی سن آمدند و در حالی که دف می‌زدند قرآن را تحویل گرفته و سن را ترک کردند.

گفتنی است این موضوع که تعجب حاضران را برانگیخته بود، درحضور معاون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و تنی چند از مسئولان کشور صورت پذیرفت.

 

جشنی چند صد میلیونی برای هدفی مشکوک

 شرکت سایپا شنبه شب با برگزاری جشنی بسیار مسرفانه و پرهزینه، از رسانه‌ها و خبرنگاران برگزیده خود در حوزه خودرو تجلیل کرد.

بنابراین گزارش این مراسم تشریفاتی که هزینه آن چند صد میلیون تومان تخمین زده می‌شود؛ اختتامیه جشنواره‌‌ای بود که طی آن بیش از 50 خبرنگار به همراه یکی از اعضاء خانواده خود به مشهد مقدس اعزام، در هتلی 5 ستاره اسکان یافتند و در گران‌ترین رستورانهای این شهر پذیرایی شدند.

شرکت سایپا در حالی اقدام به این مراسم پرهزینه می‌کند که اخیرا به بهانه افزایش هزینه‌ها، دولت را برای گران‌کردن محصولات خود تحت فشار قرار داده و تهدید کرده است در صورت اجازه نیافتن برای گران‌کردن تندر90، خط تولید این خودرو را متوقف می‌کند.

 

"خواهر بزرگ اوباما"شیرازی از کار درآمد!

روزنامه دیلی تلگراف چاپ لندن در گزارشی به معرفی «والری جارت»، مشاور نزدیک اوباما که به تازگی به عنوان یکی از اعضای تیم انتقال قدرت وی در کاخ سفید منصوب شده است، پرداخت.

این روزنامه نوشت: «والری جارت»، دوست نزدیک و معتمد رئیس جمهور جدید آمریکا که به لقب «خواهر بزرگ اوباما» شهرت دارد، هم اکنون در حال رهبری نسل جدیدی از سیاهپوستان پرنفوذ است که برای به دست گرفتن قدرت در واشنگتن آماده می شوند.

 اوباما در یکی از اولین انتصابات خود، خانم «جارت» 51 ساله را به عنوان یکی از اعضای تیم انتقال قدرت خویش برگزید.

این خانم 51 ساله، متولد شیراز در ایران و از دوستان نزدیک خانوادگی اوباماست که برای سالها بازیگر مهمی در جامعه سیاهپوستان شیکاگو بوده است. به علاوه به خاطر نزدیکی بسیار به اوباما، لقب «خواهر بزرگ اوباما» را بر وی نهاده اند.

 

دبیرکل حزب‌الله لبنان در مراسم روز شهید :

در روز شهید و به حرمت خون شهدا از تمامی کشورهای اسلامی و عربی می‌خواهم تا اسراییل را از این کنفرانس  (همایش گفتگوی ادیان) اخراج کنند و مانع حضور شیمون پرز به عنوان یک قاتل نژادپرست در این اجلاس شوند.

در روزگاری که قدس اشغال است و خانه‌های فلسطینی‌ها نابود می‌شود، در روزگاری که محاصره یک و نیم میلیون فلسطینی در غزه ادامه دارد، شیمون پرز دعوت شده و مورد تکریم قرار گرفته و منبر گفتگوی ادیان در اختیار وی گذاشته می‌شود تا با آنها زیر یک سقف نشسته و برایشان کف بزنیم و اسم آن را گفتگوی ادیان بگذاریم.

 

آیا هاشمی رفسنجانی به پویش دعوت از خاتمی پیوسته است؟

روزنامه وطن امروز در گزارشی  از دیدار سه ساعته هاشمی رفسنجانی با خاتمی برای ترغیب وی به شرکت در انتخابات خبر داد.

بنا براین گزارش دراین جلسه، بیان تردیدهای خاتمی برای کاندیداتوری با واکنش هاشمی رفسنجانی مواجه شد چنانکه  وی موضوع کاندیداتوری مهدی کروبی را که از محورهای تردید برانگیز خاتمی برای کاندیداتوری بود، قابل حل دانسته و گفت: "کروبی را می شود آرام کرد".

وی موضوع شورای حکمیت مانورهای اولیه حول شورای حکمیت را عامل اصلی "آرام کردن" کروبی معرفی و تصریح کرد: "با رایزنی هایی که انجام داده ایم، احتمال کنار کشیدن کروبی هست".

هاشمی در ادامه،‌ خاتمی را به نترسیدن از "شکست" توصیه کرده و گفته است: "اگر شما بیایید، بدبینانه‌ترین حالت این است که انتخابات به دور دوم کشیده شود".

نتیجه این جلسه نیز البته رضایت خاتمی برای کاندیداتوری در انتخابات آتی با دو پیش شرط "رسمی نشدن کاندیداتوری" و "بررسی و سنجش وضعیت جامعه طی ماه های آینده" گزارش شده است.

انتشار خبر دیدار هاشمی رفسنجانی و خاتمی، واکنش مجمع تشخیص را برانگیخت چنانکه این مجمع در بیانیه?ای مدعی شد:"موضوع دیدار و داستان‌سرایی‌های بعدی آن، متأسفانه خبر خود ساخته آن نشریه است و این مطلب کذب محض بوده و از اساس و پایه تکذیب می‌شود."

 

در هیچ جای دنیا رهبری مانند آیت الله خامنه ای به تولید علم اهمیت نمی دهد

پروفسور دکتر ارسلان قهرمانی چهره ماندگار هفتمین همایش چهره‌های ماندگار کشور از دانشگاه شیراز با توجه به ‏افزایش جایگاه علمی ایران در سند چشم انداز 20 ساله گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری باید ایده ‏و فکر نو داشته باشیم و در هیچ کجای دنیا رهبری مانند آیت الله خامنه‌ای اینقدر به تولید علم و دانشجو ‏اهمیت نمی دهد. ‏

 

فومنی:انکار کنندگان ولایت مسلمان نیستند

رئیس ائتلاف اصلاح‌طلبان جوان در پاسخ به سئوالی درباره حذف ولایت و امامت در مرامنامه یک گروه دوم خردادی گفت: امامت و ولایت بحث صریح اسلام و قرآن است.اگر کسی بخواهد منکر اینها شود، مسلمان نیست.

محمد زارع‌فومنی رئیس ائتلاف اصلاح‌طلبان جوان در گفتگو با خبرگزاری فارس با بیان اینکه بحث امامت و ولایت بحث صریح اسلام و قرآن است، افزود: اگر کسی بخواهد منکر اینها شود، مسلمان نیست و اسلام از او ساقط می‌شود.

وی در این رابطه اضافه کرد: هر گروه و حزبی بخواهد در کشور اسلامی و شیعه این حرکات واقعاً ناجوانمردانه و ناپاک را انجام دهد باید به آنها شک کرد که اینها از چه جایگاهی واقعاً بوجود آمده‌اند.

زارع فومنی مشکل داشتن با امامت و ولایت اهلبیت(ع) در کشور و نظام اسلامی را جای تعجب و تأسف دانست و گفت: کار بسیار کثیف، زشت، ناجوانمردانه و ناپسندی است که کسی بخواهد کار تبلیغی منفی در این زمینه انجام دهد.

 

آرزوی غرب پیروزی مخالفان احمدی نژاد است

وزیر امور خارجه فرانسه گفت: آرزوی غرب پیروزی مخالفان احمدی نژاد در انتخابات سال آینده است.

برنارد کوشنر در گفت وگو با شبکه تلویزیونی «سی ان ان» امریکا با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال آینده اظهار داشت: از تحرک مخالفان دولت آقای احمدی نژاد بسیار خوشحالم.

وی افزود: مخالفان در ایران فعال هستند و از آن طرف انتخابات نزدیک است و ما مثل همیشه دوست داریم مخالفان به قدرت برسند نه اینکه آقای احمدی نژاد در قدرت بماند. البته من می دانم که این یک رؤیاست اما بالاخره یک زمانی این مسئله حل خواهد شد.

 

میرحسین موسوی: اگر خاتمی نیاید،می آیم

برخی منابع نزدیک به میرحسین موسوی اعلام کرده اند که نخست وزیر دوران هشت سال دفاع مقدس با ارسال پیامی به رئیس جمهور سابق کشورمان اعلام کرده است که حجه الاسلام خاتمی بررسی های خود را نهایی کرده و در صورتی که در انتخابات حضور نمی یابد اعلام کند تا مهندس موسوی وارد میدان شود.
این خبر که از جانب برخی مقامات ارشد دولت اصلاحات و از نزدیکان خاتمی و میرحسین موسوی نقل و تایید شده است از آنجایی حائز اهمیت است که طبق خبرهای منتشر شده از منابع آگاه با توجه به دیدارها و رایزنی های این دو نامزد مطرح ، حضور یکی از دو رئیس دولت سابق و اسبق در رقابت های انتخاباتی قطعی است این در حالی است که خاتمی پیش تر اعلام کرده بود تلاش‌های خود را برای حضور میرحسین موسوی در انتخابات دهم بکار می بندد.

 

 

 

 

 

 

 

 



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن علامه طباطبایی پنج شنبه 87 اسفند 1  ساعت 11:6 صبح

    به مناسبت شهادت علامه طباطبایی

    علامه: من عهد دارم که هر روز یک جزء از قرآن را بخوانم و الان چهل سال است که این کار را انجام می دهم، هر ماه یک ختم قرآن تمام می شود و باز از ابتدای آن شروع می کنم و هر بار می بینم که انگار اصلا این قرآن آن قرآن پیشین نیست از بس مطالب تازه ای از آن می فهمم. از خدا می خواهم به بنده عمر بسیاری دهد تا بسیار قرآن بخوانم و از لطایف آن بهره ببرم، نمی دانید من چه اندازه از قرآن لذت می برم و استفاده می کنم...

     

     

     

     مهر خوبان دل و دین از همه بی پروا برد
     رخ  شطرنج   نبرد   آنچه   رخ  زیبا  برد
    تو مپندار که مجنون، سرخود مجنون گشت
    از سمک تا به سمایش کشش لیلا برد
    من به سرچشمه ی خورشید نه خود بردم راه
    ذره ای  بودم  و  مهر  تو   مرا  بالا  برد
    من خسی بی سر و پایم که به سیل افتادم
    او که می رفت مرا هم به دل دریا برد
    جام صهبا ز کجا بود مگر دست که بود؟
    که درین بزم بگردید و دل شیدا برد
    خمِ ابروی تو بود و کف مینوی تو بود
    که به یک جلوه، ز من نام و نشان یک جا برد
    خودت آموختیم مهر و خودت سوختیم
    با برافروخته رویی که قرار از ما برد
    همه یاران به سر راه تو بودیم ولی
    خم ابروت مرا دید و زمن یغما برد
    همه دل باخته بودیم و هراسان که غمت
    همه را پشت سر انداخت، مرا تنها برد!

     

     



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن مقاله پنج شنبه 87 اسفند 1  ساعت 11:2 صبح

     

    ادواردو آنیلی

    " زمانی که ما در آن زندگی می کنیم زمان انحطاط ارزشهاست؛ تنها هدف و اسطوره، پول جمع کردن است در حالی که پول پرستی بسیار بدتر از مواد مخدر است. ما همه از رواج مواد مخدر درمیان جوانان نگرانیم ، اما متوجه نیستیم که به سمت دنیایی می رویم که اساس آن بر پایه مقدار حساب بانکی افراد است . اما همه اینها رو به پایان است وبه اعتقاد من در آینده بعد از یک شبه رنسانس وارد عصری می شویم که دیگر بر پایه خردگرایی و تجربه گرا یی دکارت نیست"

     

    ***

    ادواردو آنیلی در 6 ژوئن ???? در نیویورک به دنیا آمد.او تحصیلات مقدماتی را در ایتالیا و سپس در کالج آتلانتیک انگلستان گذراند. پس از آن در رشته ادیان و فلسفه شرق از دانشگاه پرینستون آمریکا با درجه دکترا فارغ التحصیل شد.مادرش پرنس «مارلا» از شاهزادگان خاندان کارلوچی (یهودی)‌ بود،پدرش سناتور جیووانی آنیلی ثروتمند ایتالیایی و مالک کارخانجات اتومبیل سازی فیات ، فراری، لامبورگینی، لانچیا، آلفارمو ، ایویکو، به همراه چندین کارخانه تولید قطعات صنعتی، چند بانک خصوصی، شرکتهای طراحی مد و لباس، روزنامه های پرتیراژ لاستامپا و کوریره دلاسرا، باشگاه اتومبیل رانی فراری و باشگاه فوتبال یوونتوس بود. افزون بر اینها چندین شرکت ساختمان سازی، راه سازی، تولید لوازم پزشکی و بالگرد سازی هم وجود دارد که خانواده آنیلی جزء سهامداران اصلی آنها می‌باشند

    ادواردو شرح مسلمان شدنش را چنین می گوید:

    "در نیویورک که بودم یک روز در کتابخانه قدم می زدم و کتابها را نگاه می کردم چشمم افتاد به قرآن . کنجکاو شدم که ببینم در قرآن چه چیزی آمده است. آنرا برداشتم وشروع کردم به ورق زدن و آیاتش ر ا به انگلیسی خواندم ، احساس کردم که این کلمات ،کلمات نورانی است ونمی تواند گفته بشر باشد. خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم, آن را امانت گرفتم و بیشتر مطالعه کردم و احساس کردم که آن را می فهمم و قبول دارم"

    بعد از این قضیه به یک مرکز اسلامی در نیویورک مراجعه می‌کند و درخواستش مبنی بر این‌که می‌خواهد مسلمان شود را مطرح می‌کند. آن‌ها هم نام «هشام عزیز» را برای وی انتخاب می‌کنند.

    اولین آشنایی وی با تشیع و انقلاب اسلامی ایران از طریق یکی از مصاحبه های دکتر محمد حسن قدیری ابیانه (رایزن مطبوعاتی سفارت ایران در ایتالیا بین سالهای ?? تا ??) از طریق تلویزیون ایتالیا بوده است و پس از آن برای دیدار با وی به سفارت مراجعه می کند و پیوند دوستی بین آنها ایجاد می شود.

    دکتر قدیری در مورد اولین ملاقاتش با ادواردو می گوید:

    "بعد از یک میزگرد مطبوعاتی که برگزار کردیم -به عنوان رایزن مطبوعاتی سفارت ایران-، یک روز یک‌شنبه در حالی که من در اقامت‌گاه سفارت بودم، دربان سفارت گفت که یک جوان ایتالیایی آمده و می‌خواهد شما را ببیند. من هم گفتم اگر می‌شود به او بگویید فردا برای ملاقات بیایند. ولی بعد از لحظاتی دربان سفارت دوباره زنگ زد که این جوان می‌گوید خدا هر در بسته‌ای را می‌گشاید. من هم گفتم در را باز کنند و خودم هم رفتم به استقبال‌اش. جوان قد بلند لاغری بود که با یک موتور گازی کهنه آمده بود و خودش را ادواردو آنیلی معرفی کرد. من بدون این‌که انتظار جواب مثبتی از او داشته باشم، از او پرسیدم که شما با خانوادهِ آنیلی معروف نسبتی دارید و او گفت که من پسرش هستم

    و زمانی که فخرالدین حجازی در سال ???? به ایتالیا سفر می‌کند و با ادواردو آشنا می‌شود، از او می‌خواهد که یک بار دیگر تشرف خویش را به تشیع اعلام نماید. سپس فخرالدین حجازی نام مهدی را برای او انتخاب می‌کند. او در مکاتبات خود از نام هشام عزیز که سال‌ها از آن استفاده کرده بود، استفاده می‌کرد و در مکالمات خود با دوستان ایرانیش از نام مهدی استفاده بهره می‌گرفت.

    ادواردو همواره به دنبال این بود که دوستان و بستگانش را با اسلام‌ آشنا کند. به دعوت او دوستش، لوکا گائتانی لاواتلی{فرزند کالک بزرگترین کارخانه شراب سازی  که او هم مانند ادواردو به طور مشکوکی کشته شد.} اسلام‌ آورد و مسلمان‌ شد او مدتی در ایتالیا منزوی بود و در یک آپارتمان در شهر رم‌ زندگی می‌کرد.

    محمد اسحاق عبداللهی نیز در مورد او می گوید : ادواردو خیلی شب ها بیدار می ماند و با نور شمع تا صبح قرآن را مطالعه می کرد.

    او پس از انقلاب اسامی چند بار به ایران سفر کرد  و در فروردین 1360با امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری دیدار کرد. در این دیدار حضرت امام پیشانی این جوان را بوسیدند.پس از آن ادواردو به زیارت امام رضا، امام هشتم شیعیان رفت. او در تاریخ در دیداری با رهبر کبیر انقلاب (ره) و زیارت مرقد مطهر امام رضا (ع)‌ در مشهد رفت.

    انتشار عکس او در نماز جمعه همان سال در تهران آن هم در صف اول (به امامت حضرت آیت الله خامنه ای ) پاسخی بود به کسانی که مدعی شدند ادواردو مسلمان نبوده است.

    "ایگورمن" خبرنگار روزنامه لاستامپا ایتالیا می گوید: وقتی ادواردو از ملاقاتش با حضرت امام و تحت تاثیر قرار گرفتنش صحبت می کرد، من احساس کردم که امام او را سحر کرده است.

    ادواردو همچنین یک ماه قبل از شهادتش قصد داشت به ایران بیاید، ولی والدین او برای ممانعت از این سفر، گذرنامه اش را پنهان کرده بودند.

    قدیری ابیانه گفت : برای خانواده آنیلی خیلی سخت بود که در کشور ایتالیا که مرکز مسیحیت کاتولیک است بگویند که پسر سناتور آنیلی به اسلام رو آورده است؛ بنابراین ادواردو را به شدت تحت فشار قرار دادند تا از اسلام دست بردارد؛ تحریم و تهدیدش کردند که از ارث محروم خواهد شد وحتی از ارث محرومش کردند، ولی او دست از اسلام بر نداشت و این خود به تنهایی می‌تواند احتمال خودکشی او را منتفی کند، چون او که برای حفظ دینش حاضر به گذشت از میلیارها دلار ثروت شده بود، چگونه ممکن بود با این اعتقاد راسخ به اسلام، دست به خودکشی بزند که در اسلام حرام است؟

     

    در اواخر دهه 80 موضوع انتخاب جانشین برای سناتور آنیلی در شورای رهبری فیات مطرح شد و ادواردو را به دلیل اعتقادات مذهبیش نامناسب تشخیص دادند، اما در واقع وارث اصلی او بود و باید بهانه ای برای کنارگذاشتنش پیدا می کردند.

    در همین زمان ماجرای "ماریندی" پیش آمد. در اکتبر 1990 رسانه ها اعلام کردند که به خاطر حمل 300 گرم هروئین وی را در شهر ساحلی ماریندی در کنیا دستگیرکرده اند؛ ماجرایی که اصلاً واقعیت نداشت و پلیس و دادگاه کنیا خیلی زود متوجه اشتباهشان شدند، اما خوراک مطبوعاتی مطبوعات ایتالیا که اکثرا زیر نفوذ پدرش بود فراهم شد.

    برخی حتی او را قاچاقچی نامیدند و تبرئه شدنش را به خاطر نفوذ پدرش می دانستنند و بعد از آن نیز با اینکه برخی مطبوعات به اشتباه خود در مورد ادواردو اشاره کردند اما با گسترش شایعات، افکار عمومی برای معرفی جانشینی غیر از او برای مدیریت فیات آماده شد.

    در اوا یل دهه 90 پسر عمویش "جیووانی امبرتو" را به جانشینی انتخاب کردند؛ ادواردو نیز مخالفتی نکرد و حتی برای وی نامه نوشت و ضمن تبریک به او توصیه کرد که بازیچه دست پول پرستان نشود اما در سال 97 خانواده آنیلی با یک بحران مواجه شد؛ جیووانی در 36 سالگی ، بر اثر سرطان ناشناخته ای درگذشت.

    شورای رهبری نیز "جان الکان" خواهر زاده وی را به جانشینی انتخاب کرد که یک یهودی صهیونیست و یهودی زاده بود که این انتخاب ادواردو را به شدت ناراحت کرد اما او این بار سکوت نکرد و حتی با قدرت در مقابل خانواده اش که تصمیم داشتند نام خانوادگی "جان الکان" را به آنیلی تغییر دهند ایستاد و اجازه این کار را نداد و مصاحبه ای با روزنامه "مونیفست " که متعلق به حزب چپ ایتالیا و به لحاظ سیاسی مخالف پدرش بود انجام داد و بشدت انتقاد کرد.

    به او تهمت زدند که تو دیوانه هستی و به زور او را در بخش روانی بیمارستانی بستری کردند که به گفته خودش همه پزشکانش یهودی صهیونیست بودند. "ادواردو" می گفت که آنها من را بالاخره خواهند کشت ، اینها سعی میکنند که به هر وسیله ای مرا تحت فشار قرار دهند که من دست از اسلام بکشم .

    حسین عبداللهی از دوستان صمیمی ادواردو می گوید: چندین بار که دوستانش می خواستند بروند خانه ادواردو -که روی تپه بود - مجبور بودند تاکسی بگیرند من پول تاکسی آنها را می دادم؛ ببینید چقدر تحت فشار بود؛ یعنی یک آنیلی پول تاکسی نداشت.

    ادواردو نه تنها تا آخرین لحظه زندگیش بر ایمان اسلامی خود پایدار مانده بود، بلکه درصدد مسلمان کردن دیگران نیز برآمد که حتی دو روز قبل از شهادتش با دو کشیش در استان توسکانا در مورد اسلام ملاقات داشت و به همین مناسبت از دوستان مسلمان خود خواسته بود تفاسیری را که در مورد آیه "جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا" وجود دارد را در اختیار او قرار دهند.

    ادواردو نگران سوء قصد از سوی صهیونیستها بود و به قدیری ابیانه گفته بود که آنها او را به خاطر اسلام آوردنش خواهند کشت و قتل او را به خود کشی، حادثه غیر مترقبه یا بیماری نسبت خواهند داد ، اما تصور می کرد که تا پدرش زنده است او نیز از قتل مصون است.

    خانواده آنیلی  ادواردو را برای همیشه از ارث محروم ساختند، با مرگ پسرعموی ادواردو ارث فراوان خانواده آنیلی به خواهرزاده یهودی‌اش رسید، در این زمان او تمام تلاش خود را برای احقاق حقوق غصب شده‌اش نمود، با مشاهده تلاش‌های بسیار او برای به دست آوردن، ثروت پدری صهیونیست‌ها تصمیم گرفت، او را از میان بردارد، و سرانجام در تاریخ 24/8/1379 در ساعت 9 صبح روز پنجشنبه در سن 46 سالگی توسط صهیونیست‌ها به شهادت رسید، پلیس ساعتی بعد پیکرش را در زیر پل «ژنرال فرانکو رومانو» در بزرگراه «تورینوساونا» در منطقه «بیشه کوچک» پیدا کرد،‌ پزشک قبرستان «فوسانو» بدون کالبد شکافی و کمترین تحقیقی گواهی دفن او را صادر کرد پیکر پاک او را در کلیسایی در روستای «ویلارروزا» در آرامگاه خانواده آنیلی به خاک سپردند.

     



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن جریانشناسی پنج شنبه 87 اسفند 1  ساعت 11:1 صبح

    شور بدون شعور

    در فضاهای معلق مفاهیم و دنیای اتفاقات جاری در سطح جامعه یافتن نگرش صحیح نسبت به جریانات مختلف به طور کلی نیازمند شناخت کافی نسبت به مبانی و ریشه های جریانات می باشد. با کمی تامل می توان دید که در جو سیاسی حاضر ، جریانات و جبهه های مختلفی که  وجود دارد به نوعی فضای فکری و جهت گیری را منفک کرده و هرگز اراده ی متناسب با دیدگاه و رویکرد خود را به خورد مستنشقین خاص خود می دهد. در این وادی حیرانی که قالب ها و شکل ها در فضای احساس محوری و خروج از چهار چوب منطقی و عقلی ، جای محتوای فکری و ماهیت علمی جریانات را گرفته است و متاسفانه این رویه نادرست در میان قشر دانشجو که نوک پیکان جریانات می باشد نیز رسوخ یافته است. برای یافتن شناخت صحیح گروه ها و جریانات مختلف سیاسی که نبض کنونی کشور را متاثر می کنند نیاز به زاویه دید درست و بی تعارف و بی شائبه دارد. نقد یا حمایت از نحله های سیاسی مختلف بدون رویکرد عقلی و ارائه دلایل جامعه شناختی ، مبنا شناختی و ریشه یابی آن ها عملا همان سیاست زدگی دانشگاه ها می باشد که مقام معظم رهبری بارها فضای دانشجویی را از آنها بر حذر داشته است. حرف از دموکراسی زدن یا ایجاد جریان فکری در رساندن این مفهوم که باید تمام مبانی دینیمان را برای رسیدن به کمال اجتماعی در قالب این تعریف (یا تحریف) کنیم  در لفافه های بسیار غلط اندازی مطرح می شود. از طرف دیگر عده ای تفکرات سخیف خود را در قالب محورهای اصولی و دین محور مخفی می کنند. عده ای دست به دامن تاریخ خود ساخته خویش می شوند و جریانات مثبت را به نفع خود تفسیر می کنند. به هر رو رفتن به سمت تحلیل نقدگونه اشخاص و جریانات، معادل شروع کار از انتها و یا در بهترین حالت از میانه کار می باشد که ثمری جز ابتر ماندن ندارد. در فضای حاضر، جریانات سیاسی را می توان به دو شاخه اصلی ریشه دار و بی ریشه تقسیم بندی نمود. غالب جریانات تاثیر گذار و محوری دسته اول می باشند و شناخت آنها به صورت ریشه ای همیشه نقل محافل بررسی و تحلیل قضایای سیاسی بوده و سوء استفاده های فراوانی از تاریخی که خیلی ها به صورت دقیق مطالعه نمی کنند دراین باره صورت گرفته است. چه آنها که دیروزشان را که در تندروی های حزبی و خارج از منطق به اسم دین داری گذشته را فراموش کرده و به نوعی کتمان می کنند و امروز وافریادا از  دین  سر می دهند و هزار نظریه برای اداره جامعه بدون استفاده از دین ارائه می دهند و چه آنهایی که تا دیروز از جبهه و جنگ جز اشتباه جوانی اسم نمی بردند و امروز لباس حمایت بی شائبه از آرمانهای انقلاب و جنگ را دارند! جریانات بی ریشه اغلب در اثر ناهنجاریها و یا روند تغییرات اجتماعی-فرهنگی شکل گرفته است و غالبا تحت تاثیر محورهای احساسی و جنبشی می باشد.

    در هر صورت بهترین رویکرد برای فضای شعور محور دانشجویی و متناسب با جنبش دانشجویی (به معنای زنده بودن و نه احساسی بودن) شناخت جریانات سیاسی از طریق معیار ها مشخص و ملاک های قضاوتی ریشه دار به نظر می رسد. بالاخره برای تشخیص درست و نادرست و یا تخمین میزان حق بودن یک جریان اصول مرجعی نیازمند است.

    برای یافتن اصول محکم و مورد پذیرش، ملجا اساسی، اسلام و قوانین آن می باشد. بنابراین در اولین مرحله ی شناخت جریانات سیاسی معیارها و ملاک های معقول اصول اساسی و ریشه ای اسلام محک اصلی می باشد. آگاهی از مبانی اندیشه ی سیاسی و گرایشات تجددگرا و سنت گرایانه با محوریت توجه به زیرساختارهای فکری گام دوم در یافتن روشنگری سیاسی جریانات می باشد.

    قوت گرفتن برخی جریان های منحط و منحل که در پیچ و خم تاریخ مضمحل شده است از ناآگاهی های سیاسی پیرامون مسائل پایه ای فکری منشعب می شود.

    قضاوت بر اساس معیارهای علمی پیرامون جریانات موضوعی است که در سلسله مباحث مبحث جریان شناسی سیاسی مورد نظر می باشد. جریانات کلی سیاسی- تاریخی را می توان به جریانات قبل و بعد از انقلاب تقسیم بندی نمود. نحله های سیاسی چب با تفکرات کمونیستی و گرایش به شوروی و حزب توده از طرفی، چریک های فدایی خلق و سازمان مجاهدین خلق از طرف دیگر از جمله جریانات قابل توجه قبل از انقلاب می باشد.

    نهضت آزادی و جبهه ملی گرایی با منش تئوریک نیز از جمله حرکات نرم قبل از انقلاب می باشد. در این میان گسترده ترین جریان تاثیر گذار فکری و برون ده مردمی جریان مبارزه ی دین محور با رهبری امام خمینی(ره) بود. سعی می شود در این نوشته معیارهای علمی و الگوی رفتار سیاسی بر اساس اصول اساسی اسلام و با ابزار عقل و منطق ارائه گردد. برای هر کدام از جریان های احساس محور، اشخاص منافق صفت، جریانات تحت تاثیر جریان های فکری غرب و شرق، جریانات روشن فکری بیمار و روشن فکری حقیقی، جریانات دین محور و دین کرا، جریانات معطوف به پیاده سازی سکولاریسم عملی از طریق بنیان های علمی ملتقط و ... مصادیق ریشه دار و بی ریشه تعریف و تحلیل نمود که در نهایت از جمع بندی این مباحث بتوانیم به یک سری اصول متقن و قابل استناد برای یافتن حقیقت مطلقه ی مد نظر مکتب و ایدئولوژی اسلام اصیل دست یابیم و جریانات را بدور از فضای احساسی و غیر علمی به نقد بکشیم.

     



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن یادداشت هفته پنج شنبه 87 اسفند 1  ساعت 10:11 صبح

    عمو یادگار خوابی یا بیدار؟!

    مدتی است که پخش رایگان محصولات نستله جهت تبلیغات و فروش این کالا در شیراز شروع شده و ارائه آن در نمایشگاه کتاب شیراز اولین بار نبوده و مطمئنا آخرین بار نیز نخواهد بود ،چرا که بارها در سطح خیابان های شهر، شاهد تردد ماشین های تبلیغاتی این شرکت صهیونیستی بوده ایم . اینها همه در زمانی اتفاق می افتد که صهیونیستی بودن شرکت نستله اظهر من الشمس است و ظاهرا مسئولین استان در خواب زمستانی فرو رفته اند.

    سوال مشخص ما از مسئولان شهر شیراز و استان فارس آن است که آیا گفتن مرگ بر اسرائیل تنها در روز قدس برای مبارزه با رژیم صهیونیستی  و شبکه اختاپوسی صهیونیسم بین الملل کافی است ؟ آیا مسئولین نظام جمهوری اسلامی که در جایگاه فرماندهی امت اسلامی قرار دارد  نباید هوشیار تر از آن باشند که حتی از صهیونیستی بودن  ورابطه عمیق این شرکت با اسرائیل  اظهار  بی اطلاعی  می کنند ؟ ( بنا به توضیح یکی از مسئولین فرمانداری شیراز آقای (ر) در تماس با نماینده ی دانشجویان )

    چرا فضایی را آکنده از غفلت و سستی آماده کرده ایم که اینگونه شرکت های وابسته به رژیم کثیف اسرائیل در قلب جهان اسلام جرات فعالیت داشته باشد ؟

    چگونه این فعالیت ها  از چشم دستگاه های اطلاعاتی  و امنیتی شهر دور مانده است ؟ آیا چشم دستگاه های امنیتی تنها برای دانشجویان آرمان خواه تیزبین است ؟ آیا در این صورت ما و مردم و مسئولینمان در تک تک گلوله هایی که بر سینه ی برادران مسلمان و آزاده مان در سرزمین اشغالی فرو می رود  با صهیونیسم شریک نیستیم ؟

    روی دیگر سخن ما با مردم و توده هایی از شیعیان شهر شیراز است که هنوز انقلابی مانده اند . شما را چه شده است ؟چرا راحت از کنار آرمان هایتان می گذرید ؟ مگر امام روح ا.. نبود که فرمودند : «فلسطینی راه گم کرده ی خود را از راه برائت ما یافت و دیدیم که در این مبارزه چطور حصارهای آهنین فرو ریخت و چگونه خون بر شمشیر و ایمان بر کفر و فریاد بر گلوله پیروز شد  و چطور خواب بنی اسرائیل در تصرف از نیل تا فرات  آشفته گشت و دوباره کوکب دریه ی فلسطین  از شجره مبارکه ی « لا شرقیه و لا غربیه » ما بر افروخت  و امروز به همان گونه که فعالیت های وسیعی  در سراسر جهان  برای به سازش  کشیدن ما با کفر و شرک  در جریان است برای  خاموش کردن شعله های  خشم ملت مسلمان  فلسطین نیز  به  همان شکل ادامه دارد و این تنها یک نمونه از پیشرفت انقلاب است ... و همان هایی که با مرکب خون طومار حمایت از ما را امضاء می کنند و با سر و جان دعوت انقلاب را لبیک می گویند  و به یاری خداوند کنترل همه ی جهان را به دست خواهند گرفت »

    آیا  با این غفلت ها هنوز ما را قدرت و یارای رهبری جهان اسلام و سیطره بر دنیا هست ؟

    آیا هنوز آنقدر انقلابی مانده ایم که ندای یاللمسلمین برادر های مجاهد خود را در سرزمین های اشغالی  بشنویم ؟آیا هنوز آرمان ما بر شکم هایمان می چربد ؟ آیا خون های بر زمین ریخته  برادران و خواهران مجاهدمان را از یاد برده ایم ؟

    برای گرم ماندن در این سرما نیازی نیست خون خود را با خوردن قهوه های صهیونیستی کثیف کنیم ؟

    برای گرم ماند باید انقلابی ماند .

    امروزمصرف  کالاهای متعفنی که از دروازه ی مخوف اسرائیل بیرون می آید چونان جام زهری است بر اصول انقلابمان  و آن هنگامی است که دیگرجنگ ما به پایان می رسد  و دوران سازش آغاز می شود . تنها زمانی پیروزی با ماست که جنگ ما جنگ عقیده باشد و مرز و جغرافیا نشناسد .

    برای اثبات صهیونیستی بودن  شرکت نستله به توضیحات زیر توجه فرمایید :

    نستله یک کمپانی تغذیه  بین المللی است که در سال 1866 میلادی در سوئیس تاسیس شده و اکنون در 100 کشور جهان ( از جمله اسرائیل ) 350 کارخانه دارد .

    نستله ایران در تاریخ 9 اسفند 73 ( 28 فوریه 1995) نزد اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری به ثبت رسید و در تاریخ 9/9/2001 موفق به اخذ مجوز هیات وزیران شد و سرمایه گذاری 42500000 دلاری در دو مرحله انجام گرفت :

    1- خرید امکانات تولیدی موجود از یک شرکت داخلی

    2- تولید شیر خشک مخصوص شیر خواران به عنوان یک پروژه جدید

    شرکت نستله ایران نماینده فروش نستله سوئیس( اس - آ ) و ادارات فروش و توزیع محصولات نستله را نیز بر عهده دارد . تیم نستله ایران متشکل از 180 نفر پرسنل حرفه ای آموزش دیده است . امور مشتریان نستله با 5000 نفر از خانم های ایرانی ارتباط نزدیک داشته و به آنها آموزش می دهند  همچنین این شرکت از 10 ماشین تبلیغاتی برای توزیع و تبلیغ محصولات خود استفاده می کند .

    (پیر تروبا رئیس شعبه نستله ایران می باشد که مطالب  بالا در تاریخ 27/12/84 در مصاحبه با ایرنا بیان کرده است ) مساله مهم ، ارتباط نستله با رژیم صهیونیستی می باشد که در زیر به توضیح آن می پردازیم .شرکت نستله(سوئیس) مالک 1/50% سرمایه گذاری تغذیه ی اسرائیل است .

    در سال 2000 این شرکت میلیون ها دلار را برای راه اندازی مرکز Ranad در فلسطین اشغالی سرمایه گذاری کرد. در 1998 پیتر برابک نماینده نستله جایزه صهیونیستی جوبیلی را از دست بنیامین نتانیاهو دریافت کرد .

    این بزرگترین کمک مالی است که رژیم صهیونیستی به شرکت ها اختصاص داده است و مخصوص شرکت هایی است که در فلسطین اشغالی بیشترین سرمایه گذاری و روابط اقتصادی را با رژیم داشته باشند. نستله سر مایه گذاری در سرزمین های اشغالی را با خرید 10 % از سهام شرکت تغذیه اسرائیل (osem ) آغاز کرد .دو سال بعد این سهم مالکیت را به1/50%  افزایش داد . در ژانویه 2002 طی قرارداد ی ، مشمول معافیت مالیاتی  دولت غاصب اسرائیل قرار گرفت .

    شرکت اصلی نستله اکنون در سرزمین های اشغالی در شهرک سدیروت است . نستله در سال 2000 ، 20 میلیون دلار به صندوق غرامت هلوکاست واریز کرده است . این شرکت همچنین 24 % از کمک سالانه 5/6 میلیون دلاری رژیم صهیونیستی  به شرکت های اقتصادی را دریافت می کند( پاداش خوش خدمتی ) به طور کلی این شرکت در مناطق اشغالی 4000 پرسنل داشته و در مناطق مختلف اسرائیل 11 شعبه دارد که همگی در مناطق اشغالی واقع شده است .

    کمک به انتقال  مهاجران یهودی به اسرائیل از دیگر کمک های نستله به اسرائیل است . نکته قابل توجه این است که تنها مسلمانان نیستند که نستله رابایکوت کرده اند بلکه unsion بزرگترین اتحادیه انگلستان و یک گروه مسیحی به نام christianaid کالاهای شرکت نستله را به خاطر  جنایات اسرائیل تحریم کرده است .

     



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن خاکی تر از خاک - شهید مهدی زین الدین پنج شنبه 87 اسفند 1  ساعت 9:52 صبح

    - نماینده ی حزب رستاخیز می آید توی دبیرستان . با یک دفتر بزرگ سیاه . همه ی بچه ها باید اسم بنویسند. چون و چرا هم ندارد. لیست را که می گذارند جلوی مدیر ، جای یک نفر خالی است ؛ شاگرد اول مدرسه . اخراجش که می کنند ، مجبور می شود رشته اش را عوض کند. در خرم آباد ، فقط همان دبیرستان رشته ی ریاضی داشت. رفت تجربی.

     

    - مرا که تبعید کردند تفرش ، بار خانواده افتاد گردن مهدی . تازه دیپلمش را گرفته بود و منتظر نتیجه ی کنکور بود. گفت « بابا ، من هر جور شده کتاب فروشی رو باز نگه می دارم. این جا سنگره . نباید بسته بشه . » جواب کنکور آمد. دانشگاه شیراز قبول شده بود. پیغام دادم « نگران مغازه نباش. به دانشگاهت برس. » نرفت . ماند مغازه را بگرداند.

     

    - به سرمان زد زنش بدهیم . عیالم یکی از دوستانش را که دو تا کوچه آن طرف تر می نشستند ، پیش نهاد کرد. به مهدی گفتم. دختر را دید. خیلی پسندیده بود. گفت « باید مادرم هم ببیندش . » مادر و خواهرش آمدند اهواز . زیاد چشمشان را نگرفت. مادرش گفت « توی قم ، دخترا از خداشونه زنِ مهدی بشن. چرا از این جا زن بگیره ؟ » مهدی چیزی نگفت. به ش گفتم » مگه نپسندیده بودی ؟ » گفت « آقا رحمان ، من رفتنیم . زنم باید کسی باشه که خانواده ام قبولش داشته باشن تا بعد از من مواظبش باشن. »

     

    - تازه زنش را آورده بود اهواز . طبقه ی بالای خانه ی ما می نشستند. آفتاب نزده از خانه می رفت بیرون یک روز ، صدای پایین آمدنش را از پله ها که شنیدم، رفتم جلویش را گرفتم . گفتم « مهدی جان ! تو دیگه عیال واری . یک کم بیش تر مواظب خودت باش. » گفت « چی کار کنم ؟ مسئولیت بچه های مردم گردنمه .» گفتم « لااقل توی سنگر فرماندهیت بمون . » گفت « اگه فرمانده نیم خیز راه بره ، نیروها سینه خیز می رن . اگه بمونه تو سنگرش که بقیه می رن خونه هاشون»

     

    - ازش گله کردم که چرا دیر به دیر سر می زند. گفت « پیش زن های دیگه م ام .» گفتم « چی؟ » گفت « نمی دونستی چهار تا زن دارم ؟ » دیدم شوخی می کند . چیزی نگفتم . گفت « جدی می گم . من اول با سپاه ازدواج کردم ، بعد با جبهه ، بعد با شهادت ، آخرش هم با تو. »

     

    - وضع غذا پختنم دیدنی بود. برایش فسنجان درست کردم . چه فسنجانی ! گردوها را درسته انداخته بودم توی خورش . آن قدر رب زده بودم ، که سیاه شده بود. برنج هم شورِشور. نشست سر سفره . دل تو دلم نبود. غذایش را تا آخر خورد . بعد شروع کرد به شوخی کردن که « چون تو قره قروت دوست داری ، به جای رب قره قروت ریخته ای توی غذا .» چند تا اسم هم برای غذایم ساخت؛ ترشکی ، فسنجون سیاه . آخرش گفت« خدارو شکر . دستت درد نکنه .»

     

    - وقتی برای خرید می رفتیم ، بیش تر دنبال لباس های ساده بود با رنگ های آبی آسمانی یا سبز کم رنگ. از رنگ هایی که توی چشم می زد، بدش می آمد. یک بار لباس سرخ آبی پوشیدم ؛ چیزی نگفت ، ولی از قیافه اش فهمیدم خوشش نیامده . می گفت « لباس باید ساده باشه و تمیز» از آرایش هم خوشش نمی آمد . می گفت « این مربا ها چیه زن ها به سرو صورتشون می مالن ؟»

     

    - مدتی بود ، حساس شده بود. زود عصبانی می شد. دو سه بار حرفمان شده بود. رفتم پیش رئیس ستاد ، گله کردم. دیدم حاج مهدی را صدا کرد و برد توی سنگر . یک ساعت آن جا بودند . وقت ِ بیرون آمدن ، چشم های مهدی پف کرده بود. برگشتم پیش رئیس ستاد گفت « دلش پر بود . فرمانده هاش ، نیروهاش ، جلوی چشمش پرپر می شن. چه انتظاری داری؟ آدمه . سنگ که نیس. » بعداز آن ، انگار که خالی شده باشد، دوباره مثل قبل شده بود ؛ آرام ، خنده رو

     

    - نزدیک عملیات بود . می دانستم دختردار شده . یک روز دیدم سرِ پاکت نامه از جیبش زده بیرون . گفتم « این چیه ؟ » گفت « عکس دخترمه .» گفتم « بده ببینمش » گفت « خودم هنوز ندیده مش.» گفتم « چرا ؟ » گفت « الآن موقع عملیاته . می ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده . باشه بعد»

     

    - توی چادر دور هم نشسته بودیم. شمع روشن کرده بودیم.صدای موتور آمد. چند لحظه بعد، کسی وارد شد . تاریک بود. صورتش را ندیدیم . گفت « توی چادرتون یه لقمه نون و پنیر پیدا می شه ؟ » از صدایش معلوم بود که خسته است. بچه ها گفتند « نه ، نداریم. »  رفت. از عقب بی سیم زدند که « حاج مهدی نیامده آن جا ؟ » گفتیم « نه .» گفتند «یعنی هیچ کس با موتور اون طرف ها نیامده ؟ »

     

    - چند تا سرباز ، از قرارگاه ارتش مهمات آورده اند. دو ساعت گذشته و هنوز یک سوم تریلی هم خالی نشده ، عرق از سر و صورتشان می ریزد . یک بسیجی لاغر و کم سن و سال می آید طرفشان. خسته نباشیدی می گوید و مشغول می شود. ظهر است که کار تمام می شود.سربازها پی فرمانده می گردند تا رسید را امضا کند. همان بنده ی خدا ، عرق دستش را با شلوار پاک می کند ، رسید را می گیرد و امضا می کند

     

    - حوصه ام سر رفته بود. اول به ساعتم نگاه کردم ، بعد به سرعت ماشین . گفتم . « آقا مهدی! شما که می گفتین قم تا خرم آباد رو سه ساعته می رین . » گفت « اون مالِ روزه . شب ، نباید از هفتاد تا بیش تر رفت. قانونه . اطاعتش ، اطاعت از ولی فقیهه.»

     
    - بچه های زنجان فکر می کردند، با آنها از همه صمیمی تر است. سمنانی ها هم ، اراکی ها هم ، قزوینی ها هم

     

    - وقتی رسیدم دستشویی، دیدم آفتابه ها خالی اند. باید تا هور می رفتم .زورم آمد. یک بسیجی آن اطراف بود. گفتم « دستت درد نکنه . این آفتابه رو آب می کنی؟ » رفت و آمد . آبش کثیف بود. گفتم « برادر جان! اگه از صدمتر بالاتر آب می کردی ، تمیز تر بود.» دوباره آفتابه را برداشت و رفت. بعد ها شناختمش . طفلکی زین الدین بود.

     

    - گفتند فرمانده لشکر ، قرار است بیاید صبحگاه بازدید. ده دقیقه دیرکرد، نیم ساعت داشت به خاطر آن ده دقیقه عذر خواهی می کرد.


    - جاده های کردستان آن قدر نا
    امن بود که وقتی می خواستی از شهری به شهر دیگر بروی ، مخصوصا توی تاریکی ، باید گاز ماشین را می گرفتی ، پشت سرت را هم نگاه نمی کردی. اما زین دالدین که هم راهت بود، موقع اذان ، باید می ایستادی کنار جاده تا نمازش را بخواند. اصلا راه نداشت.بعد از شهادتش ، یکی از بچه ها خوابش را دیده بود؛ توی مکه داشته زیارت می کرده. یک عده هم همراهش بوده اند. گفته بود « تو این جا چی کار می کنی؟ » جواب داده بوده « به خاطر نمازهای اول وقتم، این جا هم فرمانده ام.»

     

     



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

       1   2      >

    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    پاسخی به یک منتقد
    هوشیار باشیم ! نقض قانون با شعار دفاع از قانون .
    [عناوین آرشیوشده]


     

    Powered by : پارسی بلاگ
    Template Designed By : MehDJ