سفارش تبلیغ
صبا ویژن
  هفته نامه دانشجویی روایت 57
به حقّ برایتان می گویم : حکیم از نادان عبرت می گیرد و نادان از هوای خود . [عیسی علیه السلام]
درباره ما
هفته نامه دانشجویی روایت 57
مدیر وبلاگ : سیزده 57[244]
نویسندگان وبلاگ :
13 57[2]

سلام .... دانشجویان دانشگاه های شیراز هستیم از اونایی که کشته مرده ی گفتمان انقلاب و حضرت روح الله هستند . سربازان ولایتی هستیم که به زعممون هنوز جمهوری اسلامی اون چیزی که انقلاب اسلامی می خواست نشده ،پس هرجا انحرافی ببینیم فریاد می زنیم ، به عبارت بهتر نقد حاکمان بدون نفی حاکمیت ...... _____________________ _____________________ مدیر مسئول و صاحب امتیاز: محمد حسین رئیسی _____________________ زیر نطر شورای سردبیری و هیئت تحریریه:علی جعفری، مصطفی نمازیان، محمد زارع ،مجتبی ایزدیان _____________________ همکاران: سجاد آزمند، امین رشیدی، غلامعلی سعادت، محمد دژکام _____________________ مدیر وبلاگ: سید حسین مطلبی پور _____________________ پیام کوتاه: 09176343500 ____________________ ایمیل:mag_1357@yahoo.com
منوی اصلی

[خـانه]

[  RSS  ]

[شناسنامه]

[پست الکترونیــک]

[ورود به بخش مدیریت]

لوگوی نشریه
هفته نامه دانشجویی روایت 57
بایگانی موضوعی مطالب
اخبار[36] . مقاله[32] . یادداشت هفته[17] . متفرقه[16] . پیام ولایت[7] . معرفی شهید[7] . معرفی کتاب[5] . خاکی تر از خاک[5] . جریانشناسی[4] . خاکی تر از خاک[3] . مطالبات رهبری[2] . متفرقه[ . معرفی کتاب .
بایگانی
پیش شماره
شماره اول
شماره دوم
شماره سوم
شماره چهارم
شماره پنجم
شماره شش
شماره هفتم
شماره هشتم
شماره نهم
شماره دهم
شماره یازدهم
شماره دوازدهم
شماره سیزدهم
شماره چهاردهم
شماره پانزدهم
شماره شانزدهم
شماره هفدهم
شماره هجدهم
شماره نوزدهم
شماره بیستم
شماره بیست و یکم
شماره آخر سیزده پنجاه و هفت
لوگوی دوستان











موسیقی وبلاگ
اشتراک در خبرنامه
 
پارسی بلاگ
www.parsiblog.com

نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

عنوان متن معرفی کتاب پنج شنبه 88 فروردین 27  ساعت 11:39 صبح

 ”دا“

تازه می فهمی دختر بودن یعنی چه؟

اگر در خود نسبتی با دفاع مقدس و انقلاب اسلامی و آدم های آن احساس می کنید، اما ...!

اگر به اردوی مناطق جنگی جنوب می روی و به یاد رشادت ها وحماسه ها و مظلومیت های رزمندگان دفاع مقدس 8 ساله اشک می ریزید، اما...!

اگر دم از اصول گرایی و صدور انقلاب و ... می زنید اما ...

اگر ... اگر ...

اما کتاب ” دا ” را نخوانده باشید مطمئن باشید یک جای کارتان اشکال دارد (البته من که مطمئن هستم خیلیهایتان حتی نام این کتاب را نشنیده اید و تعجب هم نمی کنم در ایران ما این چیزها عادی است مخصوصا بین بچه های مذهبی! )

مگر می شود آدمی با این همه اذعاهای فوق الذکر پرمخاطب ترین و برترین کتاب ادبی سال 87 را نخوانده باشد؟!! مگر می شود این همه دم از مبارزه با تهاجم فرهنگی وناتوی فرهنگی زد و این همه همایش و سمینارها و بریزو بپاش و... در مورد تهدیدات نرم برگزار کرد و هنوز ابزارها و استعداد ها و پتانسیل های فرهنگی خود را نشناخت؟!

کتابی که از کارگردانان مشهوری چون مهرجویی، بنی اعتماد، میلانی و حاتمی کیا گرفته تا بازیگرانی چون تیموریان، سلیمانی و فرشچی گرفته، نویسندگان و منتقدان ادبی و حتی نمایندگان مجلس چون میرتاج الدینی و حداد عادل و وزرا و شخص رهبری آن را خوانده و تحت تاثیر قرار گرفته اند

اصلا بگذارید جوری دیگر بگویم: یک کتاب در ژانر دفاع مقدس! حجم 800 صفحه! با قیمت 11 هزار تومان! در طی 9 ماه! ( باور کنید همه این هایی که گفتم در ایران ما شاخص منفی فرهنگی محسوب می شود به چاپ سی سوم برساند آن هم با این طیف وسیع مخاطب! آن هم در ایران ما ...،باور کنید از ابوالعجایب است.( آنهایی که دستی در بازار کتاب و نشر دارند می فهمند من چی می گویم)

کافیست کتاب را به دست بگیری ... چند روز زندگی ات مختل می شود و مجبور می شوی یک نفس 800 صحفه را بخوانی، تازه بعد از خواندن کتاب مصیبتت شروع می شود ... تا مدت ها خاطرات دختر 17 ساله راوی کتاب مو بر بدنت سیخ می کند و نمی توانی صحنه های آن را از یاد ببری، شاید مثل خیلی ها پای کتاب اشک هایت جاری شود.

به قول بعضی خواندگان تازه می فهمی زن بودن یعنی چه؟ دختربودن یعنی چه؟ خرمشهر یعنی چه و جنگ یعنی چه؟ یکی از علما گفته بود از وقتی ” دا ” را خوانده ام

دیگر خجالت می کشم بگویم ما هم جبهه و جنگ بوده ایم.

بگذریم ...

چند کارگردان مطرح از جمله تهمینه میلانی و داریوش مهرجویی تمایل خود به ساخت اقتباسی سینمایی از این کتاب را اعلام کردند و مولف کتاب امتیاز به حوزه هنری یعنی ناشر کتاب هدیه کرده است. بعد از رمان های سفر به گرای 270 درجه، ارمیا و شطرنج با ماشین قیات این چهارمین کتاب انتشارات سوره مهر است که قرار اسیت به چهار زبان خارجی ترجمه شود.

محل تهیه کتاب در شیراز:

1. فروشگاه بچه های کتاب، چهارراه خیرات روبه رو مسجد خیرات  

2. فروشگاه مرکز کتاب مدیریت فرهنگی دانشگاه شیراز، بازارچه پردیس ارم

3. دارالکتب شهید مطهری، بلوار زند جنب مجتمع فرهنگی شلمچه 

 



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    پاسخی به یک منتقد
    هوشیار باشیم ! نقض قانون با شعار دفاع از قانون .
    [عناوین آرشیوشده]


     

    Powered by : پارسی بلاگ
    Template Designed By : MehDJ