نویسنده مطالب زیر: سیزده 57
17- کنکاشی بر غائله 18 تیر 3/3
|
شنبه 88 اردیبهشت 5 ساعت 4:36 عصر |
در عین حال وزارت اطلاعات هیچ گاه محرمانه بودن نامه را انکار نکرد، بلکه بالعکس آقای یونسی بارها پس ازآن ماجرا بر محرمانه بودن نامه تاکید کرده بود.وی چند ماه پس از انتشار نامه و توقیف روزنامه سلام، در مصاحبه ای با روزنامه انتخاب تصریح کرد:«روزنامه سلام مستندی را افشا کرد که کار بسیار بدی بود. این روزنامه سندی را منتشر کرد که از اسناد قطعی وزارت اطلاعات بود».
هرچند وزارت اطلاعات شکایت خود را پس گرفت، اما از نظر مقامات قضایی جمهوری اسلامی ایران، این امر نمی توانست مانع اقدام قوه قضائیه در مجازات دست اندرکاران خاطی روزنامه سلام گردد، چراکه اقدام مذکور کاملا غیر قانونی بوده و مجرمانه تلقی می شد و طبیعتا اولین واکنش آن هم چیزی جز توقیف روزنامه سلام نمی توانست باشد.
در نهایت با اعلام حکم دادگاه ویژه روحانیت مبنی بر توقیف روزنامه سلام، مطبوعات همسو به طور هماهنگ تعطیلی روزنامه سلام را مهمترین تیتر خود قرار دادند واز آن به عنوان «اقدامی غیر قانونی»- «مقابله با دولت»- «مخالفت با توسعه سیاسی» و... یاد کردند.
در همین رابطه روزنامه نشاط تصویری بزرگ از آقای موسوی خوئینی در صفحه اول خود چاپ کرد و زیر آن نوشت:«آیا محافظه کاران هزینه به صحنه آوردن آقای موسوی خوئینی ها را محاسبه کرده اند؟»؛ این روزنامه در جای دیگری در همین شماره فاش کرد:«صاحب نظران بر این باورند که با ورود به قلعه فتح شده چپ گرایان یک ریسک خطرناک برای محافظه کاران است. همچنین ناظران پیش بینی می کنند که طی روزهای آینده دفتر تحکیم وحدت و بدنه اجتماع مدافع جناح چپ وارد صحنه شوند».
عصر پنج شنبه جرقه های یک آشوب فراگیر در برخی نقاط تهران، از کوی دانشگاه زده شد. در حدود ساعت 12:30 پنج شنبه17 تیر، اطلاعیه ای دست نویس مبنی بر دعوت از دانشجویان در تجمع اعتراض آمیز نسبت به توقیف روزنامه سلام توسط دانشجویی به نام فرخ شفیعی در تابلوی اعلانات نصب شد. پس ازآن نویسنده اطلاعیه به اتاقهای دانشجویان می رود و از دانشجویان درخواست حضور در تجمع و راه پیمایی را می کند. بعد از آن در حدود ساعت 22 هسته اولیه شامل حدود 15 نفر از دانشجویان همراه با شفیعی، دیگر دانشجویان را ترغیب و تشویق به راه پیمایی می کند. هسته این حرکت با توجه به ویژگی ساختمان شماره 22 کوی دانشگاه یعنی استقرار بیش از 600 نفر از دانشجویان و دارا بودن بیشترین تمرکز دانشجویی از این ساختمان آغاز می شود، در پی این حرکت، دانشجویان با سردادن شعارهایی از ساکنین خوابگاه شماره 22 می خواهند به جمع آنها ملحق شوند. در واکنش به این درخواست بعضی از ساکنین از پیوستن به آنها امتناع می کنند و البته تعدادی نیز به این افراد می پیوندند و به همین ترتیب دانشجویان مذکور از مقابل ساختمان های شماره 18،19،20 حرکت و ساکنین آنها را ترغیب به پیوستن به خود می کنند. به این ترتیب در حدود ساعت22:30 با نزدیک شدن به درب اصلی کوی، با شعار «نگهبان درو بازکن» جمعیتی حدود 150 نفر از در ب اصلی کوی خارج می شوند... (ادامه دارد)
|
|
|
نظرات شما ( ) |
|
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
|
|