سفارش تبلیغ
صبا ویژن
  هفته نامه دانشجویی روایت 57
هرکس دانش را بجوید، [کوشش او [کفّاره گذشته اش باشد . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
درباره ما
هفته نامه دانشجویی روایت 57
مدیر وبلاگ : سیزده 57[244]
نویسندگان وبلاگ :
13 57[2]

سلام .... دانشجویان دانشگاه های شیراز هستیم از اونایی که کشته مرده ی گفتمان انقلاب و حضرت روح الله هستند . سربازان ولایتی هستیم که به زعممون هنوز جمهوری اسلامی اون چیزی که انقلاب اسلامی می خواست نشده ،پس هرجا انحرافی ببینیم فریاد می زنیم ، به عبارت بهتر نقد حاکمان بدون نفی حاکمیت ...... _____________________ _____________________ مدیر مسئول و صاحب امتیاز: محمد حسین رئیسی _____________________ زیر نطر شورای سردبیری و هیئت تحریریه:علی جعفری، مصطفی نمازیان، محمد زارع ،مجتبی ایزدیان _____________________ همکاران: سجاد آزمند، امین رشیدی، غلامعلی سعادت، محمد دژکام _____________________ مدیر وبلاگ: سید حسین مطلبی پور _____________________ پیام کوتاه: 09176343500 ____________________ ایمیل:mag_1357@yahoo.com
منوی اصلی

[خـانه]

[  RSS  ]

[شناسنامه]

[پست الکترونیــک]

[ورود به بخش مدیریت]

لوگوی نشریه
هفته نامه دانشجویی روایت 57
بایگانی موضوعی مطالب
اخبار[36] . مقاله[32] . یادداشت هفته[17] . متفرقه[16] . پیام ولایت[7] . معرفی شهید[7] . معرفی کتاب[5] . خاکی تر از خاک[5] . جریانشناسی[4] . خاکی تر از خاک[3] . مطالبات رهبری[2] . متفرقه[ . معرفی کتاب .
بایگانی
پیش شماره
شماره اول
شماره دوم
شماره سوم
شماره چهارم
شماره پنجم
شماره شش
شماره هفتم
شماره هشتم
شماره نهم
شماره دهم
شماره یازدهم
شماره دوازدهم
شماره سیزدهم
شماره چهاردهم
شماره پانزدهم
شماره شانزدهم
شماره هفدهم
شماره هجدهم
شماره نوزدهم
شماره بیستم
شماره بیست و یکم
شماره آخر سیزده پنجاه و هفت
لوگوی دوستان











موسیقی وبلاگ
اشتراک در خبرنامه
 
پارسی بلاگ
www.parsiblog.com

نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

عنوان متن 19- جلال آل احمد 2/2 چهارشنبه 88 اردیبهشت 16  ساعت 2:3 عصر

دهة چهل، اوج بلوغ فکری آل‌احمد است. در این دهه است که او متوجه تضاد اصلی بنیادهای سنتی و اجتماعی ایرانی‌ها می‌شود و حس می‌کند که این مدرنیسم به ظاهر مترقی، دامی است که سر راه این ملت گذاشته شده و روشنفکران و حکومت دو عامل اصلی این دام‌گذاری هستند. نتایج این نگره است که او را به سمت نوشتن کتابهایی مانند «غرب‌زدگی» و «در خدمت و خیانت روشنفکران» می کشاند. اما نکتة مهم در کارنامة جلال این است که او هیچ‌گاه این رویداد را یک رویداد جبری و غیرقابل تغییر شمارد و عمل را چارة کار می‌داند. این است که در نوشته‌های اجتماعی و داستانهایش به سراغ رمانتیک‌نگاری معمول و سرخوردة روشنفکران آن عصر نمی‌رود. سر آنجام در تاریخ 18 شهریور 1348 به طور خیلی ناگهانی در اسالم گیلان مرگ به سراغش می‌آید و پیکرش را در مسجد فیروزآباد شهر ری به آغوش خاک باز می‌گردانند، در حالی که تعدادی از بازماندگانش هنوز بر این باورند که او را کشته اند. در سوگ جلال شاعران بسیار سروده‌اند و نویسندگان بسیار حرف زده‌اند اما این بیت از مهدی اخوان ثالث فشرده‌ای از سیرة زندگی او نیز هست:

پیشگامان خطر گاه خطا نیز کنند
گرچه دانیم که معصوم نیا بود جلال

 



  • کلمات کلیدی : مقاله
  •   نظرات شما  ( )


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    پاسخی به یک منتقد
    هوشیار باشیم ! نقض قانون با شعار دفاع از قانون .
    [عناوین آرشیوشده]


     

    Powered by : پارسی بلاگ
    Template Designed By : MehDJ