سفارش تبلیغ
صبا ویژن
  هفته نامه دانشجویی روایت 57
دانشمند از روزه دار شب زنده دار مجاهد در راه خدا، پاداش بزرگتری دارد . [امام علی علیه السلام]
درباره ما
هفته نامه دانشجویی روایت 57
مدیر وبلاگ : سیزده 57[244]
نویسندگان وبلاگ :
13 57[2]

سلام .... دانشجویان دانشگاه های شیراز هستیم از اونایی که کشته مرده ی گفتمان انقلاب و حضرت روح الله هستند . سربازان ولایتی هستیم که به زعممون هنوز جمهوری اسلامی اون چیزی که انقلاب اسلامی می خواست نشده ،پس هرجا انحرافی ببینیم فریاد می زنیم ، به عبارت بهتر نقد حاکمان بدون نفی حاکمیت ...... _____________________ _____________________ مدیر مسئول و صاحب امتیاز: محمد حسین رئیسی _____________________ زیر نطر شورای سردبیری و هیئت تحریریه:علی جعفری، مصطفی نمازیان، محمد زارع ،مجتبی ایزدیان _____________________ همکاران: سجاد آزمند، امین رشیدی، غلامعلی سعادت، محمد دژکام _____________________ مدیر وبلاگ: سید حسین مطلبی پور _____________________ پیام کوتاه: 09176343500 ____________________ ایمیل:mag_1357@yahoo.com
منوی اصلی

[خـانه]

[  RSS  ]

[شناسنامه]

[پست الکترونیــک]

[ورود به بخش مدیریت]

لوگوی نشریه
هفته نامه دانشجویی روایت 57
بایگانی موضوعی مطالب
اخبار[36] . مقاله[32] . یادداشت هفته[17] . متفرقه[16] . پیام ولایت[7] . معرفی شهید[7] . معرفی کتاب[5] . خاکی تر از خاک[5] . جریانشناسی[4] . خاکی تر از خاک[3] . مطالبات رهبری[2] . متفرقه[ . معرفی کتاب .
بایگانی
پیش شماره
شماره اول
شماره دوم
شماره سوم
شماره چهارم
شماره پنجم
شماره شش
شماره هفتم
شماره هشتم
شماره نهم
شماره دهم
شماره یازدهم
شماره دوازدهم
شماره سیزدهم
شماره چهاردهم
شماره پانزدهم
شماره شانزدهم
شماره هفدهم
شماره هجدهم
شماره نوزدهم
شماره بیستم
شماره بیست و یکم
شماره آخر سیزده پنجاه و هفت
لوگوی دوستان











موسیقی وبلاگ
اشتراک در خبرنامه
 
پارسی بلاگ
www.parsiblog.com

نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

عنوان متن پیام ولایت دوشنبه 87 بهمن 21  ساعت 12:1 عصر

 

یوسف ما ز تهی دستی خلق آگاه است

 

به چه امید به بازار رساند خود را؟!

 

اکثر کسانی که علیه انقلاب سمپاشی می کنند از طبقاتی هستند که جلو استفاده های نامشروع آنان گرفته شده است و یا از عیاشی ها و هرزه گری ها باز مانده اند و الا طبقه محروم که اکثریت قاطع را تشکیل می دهند وفادار به اسلام و جمهوری اسلمی می باشند.  امام روح الله

مسئله عدالتخواهی را که من با شما و جوانها مطرح می کنم، به معنا این نیست که با غیر جوانها مطرح نکرده ام. دهها بار با مسئولانی که وظیفه ی اجرایی دارند مطرح کرده ام کارهایی هم شده و پیش هم رفته است اما همه ی این حرکت ها برای ماندگاری و عمق یابی پشتوانه می خواهد که آن پشتوانه ی مطالبه و خواست، شما هستید. امام خامنه ای

 



  • کلمات کلیدی : پیام ولایت
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن پیروزی نوار و اعلامیه بر رادیو و تلویزیون دوشنبه 87 بهمن 21  ساعت 11:59 صبح

     پیروزی نوار و اعلامیه بر رادیو و تلویزیون      

    محمد زارع



    تاریخ با فراز و نشیب های فراوانش سرشار است از داستان های نبرد میان حق و باطل، انقلاب اسلامی نیز از جملة این صف آرایی های میان حق و باطل بوده است.انقلابی که از آغاز،تکرار صحنه های مختلف تاریخ بوده است. صحنة ورود ناگریز به عرصة مبارزه ای نابرابر، تکرار داستان داوود و جالوت ، داستان مقاومت در برابر هژمونی گفتمان مسلط، داستان سر برآوردن به حاشیه رانده شدگان تاریخ پس از قرنها تحمل استعمار و تحقیر و سرکوب، داستان زبان گشودن مردمانی که صلاحیت و حق سخن گفتن آنها را عصر جدید، زیر چکمه های مدرنیزاسیون آمرانه پایمال کرده بود.داستان پیروزی اعلامیه و نوار بر رادیو و تلویزیون و به تعبیر میشل فوکو، انقلابی با دست هایی تهی. بی شک تحقق وعدة الهی حاکم شدن صالحان بر زمین که انقلاب اسلامی به یاری خداوند متعال زمینه ساز آن خواهد بود میسر نمی شود مگر با تلاش و کوشش همه جانبه مردم و به ویژه خواص و نخبگان در ایجاد جامعه ای تماماً اسلامی و تولید فکر و نرم افزار که از لوازم آن در همة حوزه ها و امور می باشد. چرا که خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی دهد مگر اینکه آن قوم خود بخواهد. در این راستا بررسی عمق نفوذ استراتژیک انقلاب اسلامی در منطقه و جهان نشانة خوبی در این زمینه خواهد بود که دقت در باور مردم و گروه های منطقه و عملکرد آنها گویای تأثیر انقلاب اسلامی بر حوزه های فرامرزی و صدور نرم افزاری انقلاب اسلامی می باشد. موارد زیرتنها 20 نمونه جالب و قابل تأمل از حرکت گروه های اسلامگرایی می باشد که کم و بیش متأثر از انقلاب اسلامی بوده اند:

    1- گروههای لبنانی( که بعلت کثرت و نیز شهرت آنها فقط به ذکر اسامی بسنده می کنیم): -جنبش امل لبنان: با پایه گذاری امام موسی صدر - حزب الله لبنان که شامل حزب های کوچکتری است مثل حزب الدعوه لبنان - جبهه اسلامی - مجمع روحانیون اسلامی: سنی و شیعه - مقاومت اسلامی- گروه مجموعات الحسین - جبهه جهاد- جبهه مستضعفین فی الارض- جنبش توحید اسلامی لبنان(سنی): علیرغم سنی بودن، این جنبش به دفعات از امام خمینی و جمهوری اسلامی ایران حمایت کرده است.2-گروههای فلسطینی: حماس و جهاد اسلامی.3- مجلس اعلای عراق: این گروه در حقیقت ائتلاف تمام گروههای شیعه عراق می باشد رهبر فعلی آن عبدالعزیز حکیم است و در حقیقت حزب حاکم عراق محسوب می شود4- حزب الدعوه عراق: موسس آن محمدباقر صدر بوده که بعد از انقلاب اسلامی به اطاعت از ولایت فقیه و امام خمینی تصریح کرد و بلافاصله توسط صدام به شهادت رسید. نخست وزیر فعلی عراق (نوری مالکی) از اعضای این حزب است5- حزب الدعوه خلیج 6- جبهه انقلاب اسلامی شبه جزیره(عربستان)7- حزب الله حجاز: سنی های عربستان که تحت تاثیر جمهوری اسلامی ایران می باشند.8- حزب آزادی بخش شبه جزیره (عربستان): شامل شیعیان عربستان که در شرق عربستان فعالیت زیر زمینی دارند. این منطقه شیعه نشین است و چاههای نفت عربستان نیز در همین منطقه قرار دارد. این گروه نیز در ایران و عراق رفت آمد زیادی دارند.9- جبهه اسلامی قومی سودان: گروهی سنی مذهب منشعب از اخوان المسلمین10- حزب نهضت تونس11- جبهه اسلامی آزادی بحرین(شیعه): خود را پیرو امام خمینی میدانند. در سال 1361 بسیاری از اعضای آن به اتهام قصد کودتا دستگیر و زندانی شده اند ولی به تازگی فعالیتهای خود را از سر گرفته اند. (با توجه به اکثریت شیعه در بحرین این کشور به مرکز جنبشهای حامی ایران در حوزه خلیج فارس تبدیل شده است).12- گروه عدل و احسان مراکش: به رهبری عبدالسلام یاسین که به علت حمایت بسیار زیاد از جمهوری اسلامی ایران و امام خمینی در نشریه این گروه، رهبر این گروه دستگیر و زندانی شد.13- دار التوحید کویت: جنبشی قدیمی فعال شامل گروهی روشنفکر از کویت که حامی سیاست جمهوری اسلامی ایران میباشند.14- جنبش آزادیبخش کویت15- جبهه نجات اسلامی الجزایر: گروهی بسیار بانفوذ دربین مردم که کاملا حامی جمهوری اسلامی ایران است. در سال 1991 اجازه شرکت در انتخابات پارلمان را پیدا کرد که با پیروزی قاطع، نزدیک 70 درصد کرسی های مجلس را بدست آورد. عباس مدنی رهبر این حزب تصریح کرد که می خواهیم یک حکومت اسلامی شبیه به حکومت امام خمینی در ایران تشکیل دهیم. بعد از این اظهارات که بیشتر شبیه یک عملیات انتحاری بود بلافاصله ارتش الجزایر با حمایت همه جانبه امریکا و اروپا کودتا کرد و عباس مدنی و دیگر اعضای این حزب را زندانی کردند. 16- جنبش مجاهدین مراکش. 17- جنبش آزادیبخش در قطر18- جنبش توحید اردن: گروهی فلسطینی ساکن اردن که بشدت از جمهوری اسلامی ایران حمایت می کنند و مخالف سرسخت پادشاه اردن و سیاستهای امریکایی هستند این گروه هم اکنون در اسراییل و امریکا نیز فعالیت مخفیانه دارند. 19- سازمان آزادیبخش اسلامی مصر: که از انشعابات اخوان المسلمین و بر ضد رژیم مصر است که در آستانه انقلاب اسلامی ایران 400 نفر از اعضای آن دستگیر و بشدت سرکوب شدند. 20- نهضت اجرای فقه جعفری پاکستان: گروه سیاسی- مذهبی که حامی جمهوری اسلامی ایران میباشند.

    البته هنوز راه فراوانی در پیش است و ما تا تدوین الگوی جامع پیشرفت ایرانی-اسلامی مبتنی بر آموزه های اصیل اسلام و شاخصه های فرا گفتمان انقلاب اسلامی، سختی های فراوانی را بایستی متحمل بشویم. در جریان سفر آیت ا.. مصباح به آمریکای لاتین، یک مکزیکی به وی گفته بود : «دست های ما در برابر تهاجم فرهنگی غرب بسته است و هیچ کاری نمی توانیم بکنیم. ماهواره به درون خانه های ما آمده و از هدایت زن و بچه های خود هم عاجزیم، چه رسد به جامعة مسیحیت. شما اگر می توانید بیایید و کاری بکنید.»

     



  • کلمات کلیدی : یادداشت هفته
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن آقای خاتمی! می شود بفرمایید کجا تشریف داشتید؟! (2/1) دوشنبه 87 بهمن 21  ساعت 11:57 صبح

    آقای خاتمی! می شود بفرمایید کجا تشریف داشتید؟!      

    مدیر مسئول


    1- بندر بِنْ سلطان، رئیس شورای امنیت ملی عربستان نشستی محرمانه در تل آویو برگزار و موافقت خود را با حمله به غزّه چند ماه قبل از جنگ اعلام می کند، پس از عربستان، مصری ها، بعد اماراتی ها و در نهایت اردنی ها موافقت خود را با حمله اعلام می کنند. سناریوی اسرائیلی، آمریکایی، اروپایی و عربی شکل می گیرد و هولوکاست واقعی آغاز می شود. بعدها و در پایان جنگ 22 روزه، پرز –رئیس رژیم صهیونیستی- اذعان می کند که برخی از سران کشورهای عربی در جلسات خصوصی از ما خواهش می کردند که به غزه حمله کنیم ( قابل توجه کسانی که می گویند سران شکمباره ی عرب فقط با شیعیان و ایران مشکل دارند!)

    2- مجری تلویزیون دولتی اسرائیل از فجایع رخ داده متاثر شده و گریه می کند، کنسولگری صهیونیست ها در تورنتوی کانادا توسط یهودیان اشغال می شود، ونزوئلا و بولیوی سفیران اسرائیل را از کشور خود اخراج می کنند، در تل آویو تظاهرات ضدّ جنگ برپا می شود و تظاهرات چند ده هزار نفری در شهرهای انگلیس، فرانسه، آمریکا و اقصی نقاط جهان رخ می دهد. این اواخر نیز اردوغان نخست وزیر ترکیه در اقدامی تحسین برانگیز گوی سبقت را از تمام مخالفان جنگ می رباید، پرز را در اجلاس داووس با سخنان خود مستأصل می کند، از جلسه خارج می شود و سوئیس را به قصد ترکیه ترک می کند.

    3- بعد از 22 روز کشتار زنان و کودکان مظلوم، آتش بس اعلام می شود و اسرائیل بدون هیچ دستاوردی عقب نشینی می کند و بدین ترتیب دومین شکست چهارمین ارتش بزرگ جهان –پس از شکست در جنگ 33 روزه ی لبنان- در فاصله ای نزدیک رقم می خورد تا ابهت پوشالی آن بیش از پیش ریخته شود.

    این خلاصه ای از جنگ بود اما بایستی به برخی از نکات دیگر نیز اشاره شود، نکاتی که نباید مغفول بمانند:

    1- دیپلماسی فعال دولت نهم در فرستادن 22 نماینده ی ویژه به کشورهای مختلف و نیز عملکرد مجلس و شخص آقای علی لاریجانی بسیار قابل تقدیر است. رسانه هایی همچون العربیه، المنار، پرس تی وی و علی الخصوص الجزیره هر چند تحت فشار سیاسی و حتی نظامی بودند اما به خوبی از عهده ی رسالت خود برآمدند. دانشجویان نیز پس از فرمان تاریخی حضرت آقا اقدامات خوبی داشتند اما به نظر می رسد انتظار از مردم  ایران بیش از این بود ( هر چند دلیل این حوادث به عملکرد بد خود ما بر می گردد، به اینکه مردم ما رسمی شده اند و تا شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چیزی را اعلام نکند خبر از حرکتی نیست! و این می شود که مردم ترکیه گوی سبقت را از مردم ما می ربایند و هر روز تظاهراتی خودجوش و عظیم برگزار می کنند).

    2- می گویند در زمان جنگ فقط صدام به حرف حضرت امام گوش می کرده است! امام می فرمود: جنگ باید در رأس امور باشد اما مسئولان نظام –البته برخی از آنها- به فکر رونق اقتصادی و افزایش صادرات و ... بودند و در این میان صدام بیش از همه گوش یه حرف امام بود چرا که جنگ را مهمترین مسأله می دانست. اکنون نیز به نظر می رسد فقط (لیونی) وزیر خارجه ی کثیف رژیم صهیونیستی به فرامین حضرت آقا گوش می کند!

    این امر از مصاحبه ی او واضح است: ( جنگ ما جنگ ارزش هاست، اسرائیل نماینده بسیاری از کشور های جهان است و ...) صحبت های کپی برابر اصل با صحبت های امام خامنه ای. اما در داخل، آقایان این را باور ندارند و هر روز باید دلایل کمک به حزب ا... و مردم فلسطین را برایشان توضیح دهیم. هر روز باید بگوئیم که هدف نهایی آنان انقلاب اسلامی ایران است، غزه خط مقدم مبارزه با کفر و ظلم جهانی است، ایران با تغییر الگوی فلسطین عربی و تبدیل آن به مسئله ی اول جهان اسلام سبب نفوذ بیش از پیش اسلام ناب محمدی (ص) به جای اسلام آمریکایی در کشورهای جهان شده و این سبب خشم سران اسرائیل، آمریکا و هم پیمانان آنها شده است و البته مجبوریم در ارائه دلایلمان، حتماً اشاره کنیم که سودی هم در این میان نصیب ما می شود چرا که آنقدر عقاید مردم را به مادیات معطوف کرده ایم که اگر بخواهیم وظیفه مسلمانی و روایت رسول ا... (ص) را یادآور شویم خریداری نداریم و اصولاً دیگر خجالت می کشیم 

     

     



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن آقای خاتمی! می شود بفرمایید کجا تشریف داشتید؟! (2/2) دوشنبه 87 بهمن 21  ساعت 11:56 صبح


    صحبت های حضرت روح ا... را تکرار کنیم: (جنگ ما جنگ عقیده است و جغرافیا نمی شناسدو ما باید در جنگ اعتقادیمان بسیج بزرگ سربازان اسلام را در جهان به راه بیندازیم).

    3- فریده دیبا، مادر فرح پهلوی در خاطراتش می نویسد: ” در روزهای پس از فرار شاه دنیا با ما طوری رفتار می کرد که گویی بدترین جنایتکاران روی زمین هستیم. وقتی فشار زیاد شد، محمدرضا تصمیم گرفت آخرین تیر ترکش خود را شلیک کند. او به هنری کسینجر، وزیر خارجه ی اسبق آمریکا و از دوستان نزدیک شاه زنگ زد و با لحن ملامت آمیزی گفت: این چه مملکت آزادی است که شما دارید؟ این چه کشوری است که برای یک دوست خود جا ندارد؟ من امیدوارم که یکبار دیگر موقعیت خودم را به دست بیاورم تا به جبران سال ها دوستی با شما به دشمنی با شما آمریکاییا برخیزم. او (شاه) سپس افزود: سرنوشت من بی گمان درس عبرتی برای سایر رهبران خاورمیانه و کشورهای جهان سوم خواهد شد که دنبال آمریکا نروند ...“، آقای محمدرضا خان! متأسفم که ابلهانی چون حسنی نامبارک و امیر عبدا... خائن از این افاضات شما درس عبرت نگرفتند!

    4- از بی بخاری سازمان های بین المللی که بگذریم می رسیم به شاه سلطان حسین های درون کشور؛ همان ها که در جلسات پنهایی خویش از پیروزی حماس ابراز نگرانی می کردند و حتی این فاجعه را تا حد مباحث انتخاباتی تنزل داده و از اسرائیل گله می کردند که چرا چندماه قبل از انتخابات این حمله را صورت داده اند و سبب شده اند فضای کشور به شدت انقلابی شود، یعنی همان چیزی که احمدی نژاد گفتمان آن را فریاد می زند. چه بگویم؟! حرفی برای گفتن می ماند؟! می خواستم در همین بند اشاره ای هم به بیانیه ی دفتر تحکیم و مدعیان حقوق بشری چون : سروش، شیرین عبادی، و ... کنم اما آنقدر موضوع لوث است که ترجیح می دهم سکوت کنم!

    5- و اما شما حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محمد خاتمی (البته لفظ دکتر در صورتی صحیح خواهد بود که مباحث اخیر مطرح شده در خصوص مدرک لیسانس فلسفه ی ایشان از دانشگاه اصفهان را در نظر نیاوریم. آخر چه کار داریم بگوییم که ایشان فارغ التحصیل سال 1348 یعنی 9 سال قبل از پیروزی انقلاب است ولی بالای مدرک ایشان آرم جمهوری اسلامی ایران است! و چه کار داریم بگوییم که اگر مدرکشان بعد از پیروزی انقلاب مطابقت داده شده است چرا تاریخ صدور آن 29 اسفند ماه است! و چراهایی دیگر که اکنون مجال باز کردن آن نیست) رئیس محترم بنیاد باران که اخیراً به فکر افتاده اید اصلاحات را تعریف کنید تا هر کس هر برداشتی دلش خواست از آن نداشته باشد، لطفی کنید و به اطرافیانتان بسپارید تا گفتگوی تمدن ها - که شما ریاست آن را هم بر عهده دارید- را هم تعریف دقیقی کنند. آخر زعم ما در هنگامه ای که فاجعه ای به این عظمت رخ می دهد و تمام جهان می خروشد این است که شما در حالت طبیعی از بس نامه می فرستید و گفتگو می کنید و خواهان صلح می شوید وقت سر خواراندن هم نباید داشته باشید! شاید هم اشتباه فکر کرده ایم ولی آخر اقدامات خود شما سبب گردیده که پیش زمینه ی فکری ما اینچنین شکل بگیرد. اقداماتی نظیر اجلاس اخیر شما که با میلیاردها تومان – که معلوم نیست از کجا آمده بود- برگزار شد و کوفی عنان و نخست وزیران سابق برخی کشورهای اروپایی نظیر اسپانیا و ایتالیا و ... را آن جا گرد هم آوردید و از گفتگوی تمدن ها صحبت کردید. شاید چون جنگ خشونت آور است، گفتگو فقط در زمان صلح خوب است و به همین دلیل هم شما در این 22 روز هیچ اقدامی انجام ندادید!

    6- و در آخر بایستی گفت حداقل نتیجه ی جنگ این بود که مردم سرتاسر جهان به عدم کارآمد بودن نظام سلطه ی حاکم بر جهان پی بردند و این آمادگی جهانی – قدمی هر چند کوچک- برای مهیا شدن شرایط ظهور حضرت صاحب – روحی فداه- خواهد بود تا ان شاءا... آن حضرت یکبار و این بار برای همیشه نشان دهند که خون بر شمشیر پیروز است همان طور که در غزه نیز به عینه دیدیم... .

     



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن سِنتْ سِنتْ تاراج بیت المال با قرارداد ”کرسنت“ دوشنبه 87 بهمن 21  ساعت 11:55 صبح

    سِنتْ سِنتْ تاراج بیت المال با قرارداد ”کرسنت

    مجتبی ایزدیان

     


    قرارداد کرسنت قراردادی است بین شرکت اماراتی کرسنت با شرکت ملی نفت ایران که در سال ???? (1381 ) در دولت آقای خاتمی امضاء شد. براساس مذاکرات انجام شده، ایران متعهد ‌شد گاز ترش  (فراوری نشده) تولیدی میدان گازی سلمان را به مدت ?? سال و از آغاز سال ???? میلادی به امارات متحده عربی صادر کند. حجم صادرات هم قرار بود از ??? میلیون مترمکعب گاز آغاز شود و به تدریج به ??? میلیون مترمکعب در روز برسد. اجرای این پروژه در سال ???? با دلا یل ارائه شده از سوی دیوان محاسبات ایران از جمله تغییر نیافتن بهای گاز صادراتی و ثابت ماندن آن در هفت سال اول اجرای قرارداد متوقف شد. درطول دوره ?? ساله این قرارداد، درآمد ایران از فروش گاز به شرکت  کرسنت بین ?? تا ?? درصد (حدود یک پنجم) بهای گاز قرارداد ایران با ترکیه در دوره مشابه ?? ساله می‌شد.

    از دیگر نکات جالب و تاسف بار این قرارداد ننگین این است که در هیچ جای دنیا هیچ قرارداد گازی بین کشور تولید کننده و یک شرکت دلال وجود ندارد بلکه همه‌ی قراردادها با توجه به طولانی مدت بودن و عبور از مناطق سرزمینی دریایی، خشکی و کوهستانی، قراردادهای بین دولتی هستند و تنها استثنا قرارداد کرسنت است. گفتنی است که مسئولیت امضاء این قرارداد با علی کردان در زمان معاونت ایشان در وزارت نفت بوده است. احمدی نژاد رئیس جمهوری چند روز پیش  ضمن تشکر از تلاش های علی کردان در مذاکرات قرارداد خط انتقال گاز ایران به امارات به ماموریت وی در این بخش خاتمه داد و ادامه ی گفتگوهای این قراداد را به وزارت نفت واگذار کرد.

    کرسنت از جمله قراردادهای کلان اقتصادی است که بدون برگزاری مزایده بین المللی در سال 1380 بسته شده است و قیمت فروش گاز ایران به شرکت کرسنت در پایین ترین سطح ممکن یعنی 17،5 دلار برای هر هزار مترمکعب گاز در مدت هفت سال به طور ثابت و از سال هشتم به بعد 38،5 دلار در نظر گرفته شده و این در حالی است که با توجه به افزایش قیمت نفت، قیمت گاز صادراتی باید شناور در نظر گرفته می شد.

    قیمت گاز در قرارداد کرسنت بر مبنای قیمت هر بشکه نفت 18 دلار، 17،5 دلار تعیین شده بود حال آنکه بهای گاز فروخته شده به ترکیه در قراردادی مشابه بر مبنای قیمت هر بشکه 18 دلار بابت هر یک هزار مترمکعب گاز 84 دلار است؛ یعنی قیمت گاز در قرارداد کرسنت فقط 20 درصد قیمت گاز در قرارداد ترکیه است. از حیث کل درآمد ایران در طول 25 ساله قرارداد نیز مقایسه قراردادهای بین ایران و کرسنت و ترکیه فاصله چشمگیری را نشان می دهد چنان که کل درآمد ایران از قرارداد کرسنت در طول 25 سال بر مبنای نفت هر بشکه 18 دلار 2،227 میلیارد دلار و از قرارداد ترکیه بر همین مبنا 10،5 میلیارد دلار خواهد بود. همچنین بر مبنای قیمت هر بشکه نفت 40 دلار در طول دوره 25 ساله درآمد ایران از محل قرارداد ترکیه 26،718 میلیارد دلار و از محل قرارداد کرسنت 4،285میلیارد دلار می شود. به عبارت دیگر در طول دوره 25 ساله کل درآمد ایران از فروش گاز به کرسنت به فرض 18 و 40 دلار قیمت هر بشکه نفت خام به ترتیب 20 درصد و 16 درصد بهای گاز قرارداد ترکیه است.

    شرکت کرسنت با عقد این قرارداد و عملیات دلالی حدود 1،5 تا دو برابر ایران که دارنده و فروشنده گاز بوده سود برده است حال آنکه حتی اگر با همین قیمت نازل، قرارداد ایران مستقیماً با دولت امارات منعقد می شد، سود شش میلیارد دلاری کرسنت به ایران می رسید.

    حال باید از دولتمردان اصلاحات پرسید که آیا جوابی برای  این ضرر 22 میلیارد دلاری که با بستن این قرداد باید از جیب بیت المال به تاراج می رفت دارند یا نه؟!!

     



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن مصاحبه با جناب آقای دکتر نیلی دوشنبه 87 بهمن 21  ساعت 11:54 صبح

    مصاحبه با جناب آقای دکتر نیلی

    دکترای دامپزشکی از استرالیا

    محمد دژکام

     


    علل انفعال جنبش دانشجویی و عدم پویایی آن را چه می ذانید؟

    برای هر پدیده ای پیش زمینه هایی را باید جستجو کرد. اگر به کسی تلقین شد مشکلی نیست کشور ما اول منطقه است، هیچ چالشی ما را تهدید نمی کند، و به دانشجو اطمینان کاذب داده شود، این باعث رخوت و غفلت می شود.  و نتیجه اش همین است که جنبش دانشجویی دچار انفعال می شود.  اگر دانشجو احساس کند که لازم است وارد صحنه شود (مانند زمان جنگ)، و باری بر روی زمین مانده است و به وجود او نیاز است، او قطعا حرکت خواهد کرد

    با توجه به علل ذکر شده در خصوص عدم پویایی جنبش دانشجویی راهکارهای بر طرف کردن  این انفعال وباز جویی طراوت جنبش دانشجویی از دیدگاه شما کدامند؟

    برای پویایی بهتر جنبش  دانشجویی، باید انقلاب را به درستی تبین کرد. باید فضای نقد و بررسی چالشهای فراروی انقلاب در دانشگاه تبیین شود. همچنین باید از بیرون دید، باید تشکل های دانشجویی با دعوت از نخبگان و روشنفکران دیگر کشور ها، انقلاب را از بیرو ن به دانشجویان بشناساند آن نگاه حسرت و امید توامتان را ببینند. در حال حاضر انقلاب اسلامی ایرا ن امید جهانی محرومان است. حتی بسیاری از نخبگان در مراکز دانشگاهی با چشم حسرت و امید به این انقلاب نگاه می کنند و تحولات آن را زیرنظر دارند.

    در صورت امکان  پیرامون موضع ایران در طول حکومت جمهرری اسلامی در تعاملات خود با  کشورهای خارج به ویژه غرب ، رویکردهای اتخاذ شده و بازخورد آن ها توضیحاتی ارئه دهید. 

    در آغاز ما باید تفکیکی بین انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی قائل شویم. در یک نگاه کلی، کارامدی نظام در حرکت انقلاب تاثیر گذار است و  بسیاری از دست آوردهای ما باعث شده است که انقلاب اسلامی  در خارج از کشور بیشتر مورد توجه قرار گیرد نظام جهانی دردوران دوم خرداد هم با ما هم سو نبود. هرچقدر از این طرف چراغ سبز نشان میدادند، از آن سو سیاست های خود را پیش می بردند. مثلا رییس جمهور ما  آقای خاتمی، آبراهام لینکون را شهید خواند و با تئوریهای غرب پیش رفت. اما نتایج آن چه بود؟  ما در دوران انفعال سیاسی و عقب نشینی مان همه چیز را تعلیق کردیم، حتی بعد از آن همه آمد و رفت آنها حاضر نشدند که چهارتا هواپیمای ایرباس به ما بدهند و پولش را نیز بگیرند. اما با این حال باز ما در دوره اصلاحات در محور شرارت قرار گرفتیم.

    در دوران دولت اصولگرای احمدی نژاد غرب از حالت تهاجمی خود به برخورد منفعلانه تغییر فاز داد. موفقیت خارجی دولت دراستفاده صحیح از موقعیت ها یی است که تا کنون فراموش شده بودند، احمدی نژاد در حوزه سیاست خارجی غربی ها را با چالش جدی مواجه ساخته است. آنها بر سر دو راهی مانده اند، از یک طرف میخواهند با نزدیک شدن به جمهوری اسلامی هزینه های منطقه ای وجهانی خود را کاهش دهند، از طرف دیگر می ترسند که این باعث شود که نیروهای داخلی متمایل به آنها در موضع ضعیفتری قرار گیرند.

    ما چرا هم اکنون پس از 30 سال که از پیروزی  انقلاب می گذرد حتی با در نظر گرفتن تحریم ها و8 سال جنگ باز در آن موقعیتی که باید باشیم نیستیم ، چالشهای ما چیست و نقش دانشگاهها در تحقق پیشرفت کشور در چه بوده است ؟

    ما به نیروی انسانی خود بطور جدی  باور نداریم و مصادیق بسیاری را در این خصوص می توان بر شمرد. حداقل در یک دوره ای اینگونه بوده است. بعد از جنگ و در دولت آقای هاشمی ما به نیروهای انسانی خود بها  لازم را ندادیم. میزان توجه به صنایع و واردات سخت افزار بیش از توجه به دانشگاهها بود.  در حالی که آنچه  باید محور توسعه قرار گیرد؛ آن انسان است. توسعه آهن و فولاد و مس به تنهایی راهگشا نیست اما در دولت سازندگی به مقوله نیروی انسانی به صورت کمی نگاه شد و به جای رشد کیفی نیروی انسانی به آمار و عدد و رقم دل خوش کردند. و گسست نسلها رهاوردی از همین رویکرد دولت در آن دوره است.

     در مقایسه بین دستگاهها، دانشگاه ها و مراکز آموزشی و آموزش عالی مصرفی تلقی می شدند. و وزارت نفت که نفت را از زیر زمین استخراج میکرد و می فروخت تولیدی به حساب می آمد. و آن دستگاه چون تولیدی بود مورد توجه ویژه قرار میگرفت و دانشگاه مورد بی مهری.

     



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن سفرهای استانی (3/1) دوشنبه 87 بهمن 21  ساعت 11:50 صبح

     بازگشت به آرمان 1357 (1) سیری در سفر های استانی     علی جعفری

    امروز در بهمن 1387و پس از30سال راه پیموده در رسیدن به
    آرمان1357یکی از مهمترین دستاورد دولتی که کمر همت به احیاء اصول انقلاب بسته
    سفرهای استانی است . سفر به میان مردم، سیره مملکت داری حضرت امیر(ع) است و محمود
    احمدی نژاد نیز رئیس دولت کابینه 70 میلیونی و میراث دار رجایی.گویی پس از سالها
    شیوه اداره ی دولت جمهوری اسلامی به انقلاب اسلامی نزدیک شده و عدالت گستری     جامه ی عمل پوشانده است. 

    1-سفرهای
    استانی درنهج البلاغه:

    یکی از مهمترین مواردی که حضرت
    امیر(ع) در دوران حکومت خویش بر آن تاکید داشتند و آن را از وظایف حاکم و لازمه ی
    بقاء حکومت می دانستند ارتباط مستقیم با مردم است.
    «سفر»پیامد اصلی تمسک نظری و عملی مسئولین دولت
    اسلامی به ارتباط چهره به چهره با مردم است. دیدارمستقیم و بی واسطه با مردم دارای
    عقبه تئوریک مستحکمی در حکمرانی اسلامی است. حضرت امیر به مالک می فرمایند که بخش
    مهمی از وقت خود را به ملاقات با رعیت اختصاص دهد به نحوی که حتی نزدیکان و
    محافظان مانعی بر سر دسترسی مردم به حاکم نباشند تا رعیت بدون هیچ ترسی حق خود را
    مطالبه کند و به مالک تاکید        می کنند
    که این امر را کوچک نپندارد چرا که در حکمرانی اسلامی حل مشکلات ریز و درشت مردم و
    تک تک آنان به اندازه تفکر و تدبیر در مسائل کلان مملکتی اهمیت دارد تا آنجا که
    رستگاری امت را درگرو تحقق این امر می دانند:
    «بخشی از وقت خود را به کسانی اختصاص ده که به
    تو نیاز دارند تا شخصاً به امور آنان رسیدگی کنی و در مجلس عمومی با آنان بنشین و
    در برابر خدایی که تو را آفریده فروتن باش و سربازان و یاران و نگهبانان خود را از
    سر راهشان دورکن تا سخنگوی آنان بدون اضطراب در سخن گفتن با توگفتگوکند. من از
    رسول خدا(ص) بارها شنیدم که می فرمود: ملتی که حق ناتوان را از ثروتمندان، بی
    اضطراب و بهانه ای باز نستاند، رستگار نخواهد شد.
    »

    حاکم اسلامی در ارتباط بی واسطه
    با مردم و نه از زبان واسطه ها و آمارها می تواند سخن آنان را بشنود و از
    انتقادهای مردم آگاه گردد و خود را در عقول آنان شریک کند. حضرت در این باره به
    مالک می فرماید:
    «مبادا خویش را فراوان از رعیت پنهان کنی که پنهان شدن
    والیان از رعیت نمونه ای از تنگ خویی و کم اطلاعی در کارهاست و نهان شدن ازرعیت،
    والیان را از دانستن آنچه بر آنان پوشیده است بازمی دارد؛ پس کار بزرگ می
    نماید.زیبا،زشت و زشت زیبا می شود و باطل به لباس حق درمی آید.



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن سفرهای استانی (3/2) دوشنبه 87 بهمن 21  ساعت 11:47 صبح

    همانا والی انسانی است مانند دیگران که آنچه را مردم از
    او پوشیده دارند، نداند...
    » و در جای دیگری می فرمایند «غیبت خود را از مردم طولانی مکن چرا که  آگاهی ات از کارهای رعیت کم می شود.» و در
    دستورالعملی به فرماندار مکه می نویسند:
    « بامداد و شامگاه برای رسیدگی به امور مردم
    بنشین و به پرسش آنان پاسخ ده میان تو و مردم واسطه و سفیری جز زبانت و حجاب و
    مانعی جز چهره ات نباشد
    » باتوجه به فرمایشات حضرت امیر(ع) مدیریت اسلامی موظف است
    دیدارهای چهره به چهره را به عنوان اصلی ترین ماموریت دولتی خویش قراردهد و بر
    همین اساس یکی از معیارها و شاخصه های قرابت دولت ها به حکمرانی اسلامی میزان و
    کیفیت ارتباطات مستقیم با مردم است. در حکمرانی علوی هیچ عامل و عذری نمی تواند
    مانع دسترسی مستقیم مردم به مدیرگردد.

    حال سوال اصلی آن است که در
    دنیای جدید، حاکم اسلامی چگونه می تواند به میان مردم برود و در دسترس آنان باشد
    تا همه مردم کشور حتی دورترین آنها به راحتی با او سخن بگویند و امور کلان کشور،
    حاکم را از مشکلات مردم دور نکند؟ چرا که حضرت امیر      می فرمایند:
    «برای دورترین
    مسلمانان همانند نزدیکترین آنان سهمی مساوی وجود دارد و تو مسوول رعایت آن می باشی
    » و «پس تو را به
    خدا! تو را به خدا! درباره طبقات پایین مردم خصوصاً بیچارگان و زیردستان و
    درماندگان و بینوایان  و نیازمندان
    ...رعایت حق هر یک از آنها به تو واگذار شده است. زنهار خوشی و فرو رفتن در نعمت
    تو را از بازرسی و رسیدگی به حال و وضع ایشان مصروف نسازد زیرا تو به واسطه ی
    کارهای فراوان و مهم خود چنانچه حقی را ضایع گردانی معذور نخواهی بود.
    » بدون تردید
    طرح دولت پویا و سیار از طریق سفرهای استانی پاسخی به این نیاز جامعه و تحقق آرمان
    حکومتداری اسلامی است و اجرای فرمان علی(ع) درباره ارتباط حاکم و محکوم ، برقراری
    عدالت و رسیدگی به شرایط عمومی زندگی مردم و رفع خواسته های آنان و نیز دلگرم
    نمودن مردم به حکومت اسلامی با این روش قابل تحقق خواهد بود.

    2-سفرهای استانی در دولت های پس
    از انقلاب:

    همانطور که گفته شد تئوری سفرهای
    استانی برگرفته از اصول حکومتداری حضرت  امیر(ع) است. اما ایده ی سفرهای استانی به نام رئیس دولت
    «کابینه
    36میلیونی
    » ثبت شد.او نخست وزیر رجایی است که می گفت: «یکی از حرف های ما در این دولت این است که از
    این درآمدها همه افراد مملکت به طور مساوی سهیمند. در این دولت برای تهرانی و
    اصفهانی و شیرازی یا تبریزی بیشتر از آن مقداری که برای مردم روستا هست، نیست.
    یعنی اصل اسلامی در تقسیم بیت المال این را ایجاب می کند.
    »او می گفت: «انقلاب ما
    فرمول هایی دارد که مخصوص خودش است.
    » و اعتقاد شهید رجایی به سفرهای استانی را در
    سخنان رئیس دفترش عسگری راد می توان یافت:
    «باید به اهتمام شهید رجایی به سفرهای استانی
    اشاره کنم .البته شهید رجایی که دولت کوتاهی داشت ولی در دوران نخست وزیری به گونه
    ای طرح ریزی کرده بودکه هرماه بتواند از یک استان دیدن کند.
    »



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن سفرهای استانی (3/3) دوشنبه 87 بهمن 21  ساعت 11:46 صبح

    رجایی شهید شد و تنها فردی که پس از او در طول 3 دهه
    ریاست جمهوری و رهبری به سفرهای استانی وفادار ماند مقام معظم رهبری بود. در دوران
    ریاست جمهوری حضرت آقا اگر چه با سفرهای استانی زیادی همراه بود اما به دلیل پر
    رنگ تر بودن نقش اجرایی نخست وزیر و شرایط جنگی کشور، سفرهای استانی جایگاه واقعی
    خویش را نیافت.ایشان در دوران رهبری نیز به سفرهای استانی توجه ویژه داشتند. پس از
    جنگ جریان جدیدی از سفر در مدیریت کلان کشور آغاز شد.این سفرها که با محوریت روسای
    جمهور سازندگی و اصلاحات صورت می گرفت شاید در سالهای آغازین خود از اهمیت اجرایی
    نسبی برخوردار بود ولی در هر دولت به خصوص دولت اصلاحات هر چقدرکه به انتهای کار
    می رسیدیم وجه اجرایی به نفع وجه تبلیغاتی کم رنگ ترشد. وجوه تصمیم گیرانه و
    اجرایی سفرهای استانی در دوران اصلاحات به قدری تنزل یافت که در عموم موارد،
    سفرهای استانی رهبری به نسبت سفرهای استانی رئیس جمهور اصلاحات ازفایده ی اجرایی و
    مزایای عملیاتی بیشتر و محسوس تری برخوردار بود. علت اصلی روند منفی مذکور را باید
    در ناسازگاری ذهنیت مدیریت مسئولین اجرایی وقت با ارتباطات چهره به چهره مردمی و
    رابطه صمیمانه با مردم جستجوکرد. عموم دولتمردان سازندگی و اصلاحات نه آگاه و نه
    معتقد به مبانی حکمرانی اسلامی و مردم باوری علوی در باب ارتباطات مستقیم دولت و مردم
    بودند. بسیاری از آنها نه روحیه مردمی داشتند و نه شکل رابطه با مردم را بلد بودند
    (به عنوان مثال رئیس جمهور اصلاحات در آخرین دیدار دانشگاهی خود در
    «16آذر83» آنچنان از
    مدیریت یک جلسه دانشجویی ناتوان شد که جمعیت معترض را تهدید به برخورد فیزیکی و
    انتظامی کرد و یا اعتراض طلبه ها در 15خرداد و پاسخ جناب آقای هاشمی و یاسوال آن
    دانشجوی بسیجی از ایشان و برخورد غیرمنطقی آقای هاشمی . این وضعیت روحی و رفتاری
    آشفته و ارتباطات کلامی و فیزیکی پر از اختلال دو بزرگوار را مقایسه کنید با
    رفتارهای مدبرانه و مملو از صبر آقای احمدی نژاد در دیدار دانشجویی آذر85
    دردانشگاه امیرکبیر که حتی آتش زدن عکس رئیس جمهور در حضور خودش نتوانست خدشه ای
    در آرامش روان و صبر و تسلط بیان او ایجاد کند.)

    در دوران اصلاحات حضرت آقا سنت
    حسنه ای را که در دوران ریاست جمهوری شان آغاز نمودند ادامه دادند در آن سالها
    سفرهای استانی ایشان به مثابه سفرهای انقلابی در دفاع از ارزشها و مبانی انقلاب و
    امام و شهدا بود.

    تا آنکه در 3 تیر84 دولتی بر
    سرکار آمد که آرزوی دیرینه رهبری را برآورده کرد. ایشان در سفر به استان یزد در
    تجلیل از سفرهای استانی دولت نهم فرمودند:
    «خوشبختانه سرکشی دولت و رئیس جمهور و وزرای
    محترم به مناطق مختلف کشور آن آرزوی دیرینه ی ما را به نحو احسن برآورده کرده است
    » سفرهای استانی
    تحقق یکی از وصایای فراموش شده امام یعنی رسیدگی به طبقه محروم و مناطق محروم است
    طبقه ای که شناسنامه انقلاب 57 بنام آنهاست اما به دست مخالفان تئوری عدالت به
    حاشیه رانده شدند و بحمدالله امروز  بار
    دیگر به چرخه تصمیم گیری کشور بازگشتند.

    ادامه دارد...



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن طنــــز9 دوشنبه 87 بهمن 21  ساعت 11:16 صبح

    طنــــز    مصطفی نمازیان


    ¨ در پی اعلام قیام مسلحانه بر ضد نظام از سوی فردی متوهم دردانشگاه شیراز، این خبر به سوژه طنز رسانه های اونور آبی تبدیل شد. مریم رجوی طی سخنانی که درجمع زنان فامیل و در حین سبزی پاک کردن ایراد کرد افزود: والله ما که از این جنگ مسلحانه خیری ندیدیم. اگه بتونه اینکارو بکنه من حاضرم دخترمو بهش بدم. این سخنان با واکنش جدی خاله ی مریم رجوی روبه روشد. شنیده ها حاکیست که قراره دختر مریم رجوی رو به پسر خاله اش بدن. از سویی دیگر چند کمپانی سازنده فیلمهای هندی  بالیوود و تخیلی هالیوود درخواستهای کتبی و شفاهی خود رابرای حضور این فرد در فیلمهای خود در خواست دادند. با توجه به خستگی مردم هند از فیلمها و سوژه های تکراری فیلمهای هندی، حضور یک بازیگر مرد ایرانی در هالیوود و با لیوود البته بعد از حضور خود شیفته فراهانی می تواند باعث رونق صنعت سینمای غرب شود امیدواریم دوست عزیزمان تفاوت فیلم جنگی با جنگ واقعی را درک کنند.

     



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    <      1   2   3   4      >

    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    پاسخی به یک منتقد
    هوشیار باشیم ! نقض قانون با شعار دفاع از قانون .
    [عناوین آرشیوشده]


     

    Powered by : پارسی بلاگ
    Template Designed By : MehDJ