سفارش تبلیغ
صبا ویژن
  هفته نامه دانشجویی روایت 57
کسی که اندیشه اش را به کار اندازد، به پاسخ خود می رسد . [امام علی علیه السلام]
درباره ما
هفته نامه دانشجویی روایت 57
مدیر وبلاگ : سیزده 57[244]
نویسندگان وبلاگ :
13 57[2]

سلام .... دانشجویان دانشگاه های شیراز هستیم از اونایی که کشته مرده ی گفتمان انقلاب و حضرت روح الله هستند . سربازان ولایتی هستیم که به زعممون هنوز جمهوری اسلامی اون چیزی که انقلاب اسلامی می خواست نشده ،پس هرجا انحرافی ببینیم فریاد می زنیم ، به عبارت بهتر نقد حاکمان بدون نفی حاکمیت ...... _____________________ _____________________ مدیر مسئول و صاحب امتیاز: محمد حسین رئیسی _____________________ زیر نطر شورای سردبیری و هیئت تحریریه:علی جعفری، مصطفی نمازیان، محمد زارع ،مجتبی ایزدیان _____________________ همکاران: سجاد آزمند، امین رشیدی، غلامعلی سعادت، محمد دژکام _____________________ مدیر وبلاگ: سید حسین مطلبی پور _____________________ پیام کوتاه: 09176343500 ____________________ ایمیل:mag_1357@yahoo.com
منوی اصلی

[خـانه]

[  RSS  ]

[شناسنامه]

[پست الکترونیــک]

[ورود به بخش مدیریت]

لوگوی نشریه
هفته نامه دانشجویی روایت 57
بایگانی موضوعی مطالب
اخبار[36] . مقاله[32] . یادداشت هفته[17] . متفرقه[16] . پیام ولایت[7] . معرفی شهید[7] . معرفی کتاب[5] . خاکی تر از خاک[5] . جریانشناسی[4] . خاکی تر از خاک[3] . مطالبات رهبری[2] . متفرقه[ . معرفی کتاب .
بایگانی
پیش شماره
شماره اول
شماره دوم
شماره سوم
شماره چهارم
شماره پنجم
شماره شش
شماره هفتم
شماره هشتم
شماره نهم
شماره دهم
شماره یازدهم
شماره دوازدهم
شماره سیزدهم
شماره چهاردهم
شماره پانزدهم
شماره شانزدهم
شماره هفدهم
شماره هجدهم
شماره نوزدهم
شماره بیستم
شماره بیست و یکم
شماره آخر سیزده پنجاه و هفت
لوگوی دوستان











موسیقی وبلاگ
اشتراک در خبرنامه
 
پارسی بلاگ
www.parsiblog.com

نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

عنوان متن خود زنی افراطیون دانشگاه شیراز سه شنبه 87 دی 10  ساعت 10:16 عصر

به نام خدا

جناب آقای محمد حسین رئیسی

مدیر مسئول محترم نشریه ” سیزده پنجاه و هفت ”

با سلام

پیرو درج مطلبی تحت عنوان ” خود زنی افراطیون دانشگاه شیراز!!“ در صفحه دوم شماره سوم نشریه ”سیزده پنجاه و هفت” مورخ 5 آذر 87 به مدیر مسئولی جنابعالی و نسبت دادن اتهاماتی به اینجانب امین درستی مدیر مسئول نشریه ”داروگ“ بدینوسیله جوابیه ای را خدمتتان ارسال می دارم، خواهشمندم طبق ماده 31 ” دستور العمل اجرایی ضوابط ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاهی” نسبت به درج جوابیه اقدام نمایید.

 

                                                              با سپاس

                                                            امین درستی

متن جوابیه :

در پایان جلسه ی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه مورخ 28/8/87 ، جناب آقای دکتر عباسی، رئیس کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه، در حضور اینجانب و سه نفر دیگر از اعضای کمیته ناظر، آقایان دکتر خاکرند، ارژنگ علی پور و جلیل رضایی به صورت کتبی طی نامه ای خطاب به آقای فنایی، دبیر کمیته ناظر، نشریات ” داروگ“ به مدیر مسئولی اینجانب و  ”ورشرنگ“ به مدیر مسئولی آقای جلیل رضایی را توقیف موقت کردند.پس از آگاهی دانشجویان از صدور این احکام، در تاریخ 29/8/87 تعدادی از دانشجویان در اعتراض به این حکم به دکتر عباسی مراجعه کردند که ایشان در اقدامی عجیب اعلام کردند که این احکام را به صورت ”شوخی” صادر کرده اند و این نشریات توقیف نیستند  بنابراین آنچه که در نشریه 1357 آمده و اشاره شده که هیچ حکمی علیه این دو نشریه صادر نشده است صحت ندارد.

نسبت دادن چندین اتهام و توهین بی اساس همچون ”دروغ پراکنی“، ”ایجاد تشنج“ ، ”نشر خبر کذب“، ”ایجاد آشوب و بر هم زدن نظم دانشگاه“ ، ”خودزنی سیاسی“ و ”تدارک بر هم زدن فضای دانشگاه و از سرگیری اقدامات غیر قانونی“  در قسمت های مختلف این به اصطلاح خبر چند سطری درج شده در نشریه 1357، خود شاهکاری از رعایت ادب، اخلاق، انصاف،صداقت و ”عدم افراط“ از سوی جنابعالی و همکارانتان در این نشریه است و بی گمان وجدان عمومی قضاوت خواهد کرد که افراط چیست و افراطی کیست؟دروغ چیست و دروغگویی و دروغ پراکنی چیست؟

با توجه به آنچه که در نشریه 1357 آمده است دو فرض به ذهن متبادر می شود،یکی اینکه مسئولین این نشریه از روی بی اطلاعی و یا اطلاعات نادرست از سوی برخی مسئولین مغرض، چنین خبری را منتشر کرده اند، و دوم اینکه این کار آگاهانه و غرض ورزانه و جهت تخریب گروهی از دانشجویان، که از قضا افکارشان اصلا به مذاق جنابعالی و همفکرانتان خوش نمی آید، صورت گرفته، که البته با توجه به لحن شدید و مخرّبانه و سراسر توهین آمیز متن مذکور، فرض دوم محتمل تر است، اما به شخصه امیدوارم که فرض اول درست باشد، هر چند این نیز توجیهی منطقی و قابل پذیرش نیست.

اما در پایان امید دارم همه آنان که تحمل افکار متفاوت با افکار خویش را ندارند و سعی می کنند با نسبت دادن اتهامات بی اساس و توهین و تخریب، با اندیشیدن مقابله کنند بدانند که اندیشیدن هیچ گاه مشکلی ایجاد نخواهد کرد بلکه آنچه ریشه مشکلات است نیاندیشیدن است، بدانند که باید با نقد(بدون هیچ پیشوند و پسوندی، که اگر پیشوند و پسوندی بیاید مفهوم آن از دست می رود) طرف مقابل را در ترازوی سنجش عموم قرار داد، نه با توهین و اتهام بی اساس، بدانند که ادعای اخلاق، انصاف و حفظ ارزش ها آسان و عمل بدان ها بسیار دشوار است، بدانند که نباید سیاه و سفید ببینند، نباید ” خود ” و  ”خودی“ را حق و خیر مطلق و  ”دیگری” و ”غیر خودی“ را باطل و شر مطلق بدانند، و سر انجام بدانند که دیگران نیز می دانند.    

 

 



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن جریانشناسی (مشروطه5) سه شنبه 87 دی 10  ساعت 10:7 عصر

     

    جریانشناسی

    سلسله گفتارهایی در باب تاریخ معاصر ایران ( مشروطه5)

    چهارشنبه 10 جمادی‌ الثانی / 1 اوت / 9 مرداد

    * بازار تهران بسته و تعطیل عمومی است. شاگردان مدارس در سفارت خانه انگلیس چادر زدند. خبر عزل عین‌الدوله امروز به متحصنین رسید. مردم از خوشحالی قصد ترک سفارتخانه را داشتند ولی عده‌ای از گردانندگان تحصن و اجزاء سفارت از پراکنده شدن مردم جلوگیری کردند.

     * کاردار سفارت انگلیس با متحصنین سفارت انگلیس ملاقات کرد و ضمن تشویق آنها به ادامه تحصن در سفارت خانه مسئله شکایت به پارلمان انگلستان را به آنها گوشزد کرد.

     * متحصنین سفارت انگلیس در تهران تصمیم گرفتند که در صورت خودداری دولت از رسیدگی به خواسته‌هایشان به مجلس نمایندگان انگلیس متوسل شوند.

    *تلگراف متحصنین سفارت انگلیس به علمای مهاجر در قم مبنی بر اینکه تا انجام مقاصد و اشاره ما از قم مراجعت نکنید و فریب نخورید.

    *‌تلگراف جوابیه مهاجرین قم به متحصنین سفارت با امضای آیت‌الله سید عبدالله بهبهانی مبنی بر اینکه مطمئن باشید ما فریب نمی‌خوریم و تا به مقصود نرسیم و تامین از طرف سفارت انگلیس و روس به ما داده نشود از قم باز نمی‌گردیم.

     

     پنج‌شنبه 11 جمادی‌الثانی /2اوت/ 10 مرداد

    *تلگراف محمدباقر موسوی به مهاجرین قم مبنی براینکه بر همه مسلمانان همراهی با مهاجرین واجب است.

     *گزارش رسیده به وزارت خارجه در خصوص اغتشاش و ناامنی در استرآباد که موجب اضطراب و تشویش عمومی شده است.

    *گزارش روزنامه اندپاندانس (ایندپندنس) درباره تحصن پنج هزار نفر از مردم تهران در سفارت انگلیس، اوضاع شهر تهران، اصرار مردم بر عزل صدراعظم و ورود مهاجرین به شهر قم.

     * ورود 30 نفر از قزاقان روس به خراسان و عزیمت آنها به شهرهای مشهد، تربت حیدریه، سیستان و کرمان برای محافظت از کنسولگریهای روسیه.

    *  تلگراف میرزا آقای اصفهانی از کلات به میرزا یحیی دولت‌آباد مبنی برعرض تبریک به مشیرالدوله ریاست الوزرای جدید.

    * بازارها و سراها بسته است. مردم در سفات‌خانه ازدحام کردند.

                                              مفتاح‌الدوله از طرف دولت حامل دستخطی برای علمای قم است.

    *گزارش حبل‌المتین: درباره اینکه ادواردگری وزیر خارجه انگلیس در پارلمان انگلستان اظهار داشت که دولت انگلیس از دولت ایران رسماً‌خواهش کرده که هرچه سریع‌تر آتش اغتشاشات را خاموش و خواسته‌ متخصصین سفارتخانه انگلیس را برآورده کند.

     

     جمعه 12جمادی‌الثانی /3اوت/ 11 مرداد

    *مقاله حبل‌المتین: تشویق ایرانیان به تقلید از جوانان ژاپنی که برای آزادی وطن خود با روسها جنگیدند و توصیه به ایرانیان که برای رهایی وطن از دست اجانب و پیشرفت آن دست اتحاد به یکدیگر دهند و جان خود را فدا کنند.

    * خبر حبل‌المتین: جراید انگلستان از آزادی‌طلبی ملت ایران سخن می‌گویند و شاه را همراه مردم و آماده‌ پذیرش مشروطیت و تشکیل مجلس شورای ملی و انجام قانون مساوات می‌دانند و اتابک اعظم را مانع اجرای مقاصد شاه معرفی می‌کنند.

    * چند نفر از سفارت روسیه متحصن شدند و گویا روسها هزار تومان به رسم‌ علی‌الحساب به آنها حواله داده‌اند. متحصنین سفارت انگلیس با شنیدن این خبر چند نفر را به سفارت روسیه فرستاده تا آنها را از سفارتخانه خارج کنند. این افراد به سفارت روسیه رفتند و با فریب متحصنین سفارت روسیه آنها را از سفارتخانه خارج کردند و سپس آنها را کتک زدند.

     *میرازحسین‌خان مؤتمن‌الملک پسر مشیرالدوله دو ساعت از شب گذشته دستخطی به سفارت انگلیس آورد مبنی بر اینکه مجلس تنها در تهران تشکیل می‌شود و در سایر شهرها تشکیل نخواهد شد و احکام مجلس بعد از مشورت وزرا باید به تصویب شاه برسد. اما کسبه و تجار گفتند ما چنین مجلسی نمی‌خواهیم بلکه باید مجلسی دایر شود که در هر مسئله حکم آن نافذ باشد و شعب آن در تمام شهرها و دهات دایر شود. و حتی شاه نیز آن حکم را امضا و اجرا کند.

     *از طرف مظفرالدین شاه مبلغ پنجاه هزار تومان برای متحصنین فرستاده شد که ضرر تعطیلی بیست روزه بازار برای تجار و کسبه جبران شود اما تجار پول را نپذیرفتند و پس فرستادند.

     

     



  • کلمات کلیدی : جریانشناسی
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن ولایت فقیه چیست؟ 2 سه شنبه 87 دی 10  ساعت 10:5 عصر

    دلیل بر ولایت فقیه

    براى اثبات ولایت فقیه ، به دو دلیل عقلى و نقلى تمسک شده است . امام خمینى ابتدا ضرورت تشکیل حکومت را در قالب سه دلیل مطرح مى کند که عبارتند از:

    1 جاودانگى اسلام ; منظور از جاودانگى اسلام ، پایدار ماندن نام دین نیست ، بلکه منظور حضور دین در سه سطح اندیشه ، بیان و علم است . این امرنزد تمام مسلمانان پذیرفته شده است و آیات و روایات زیادى بر آن دلالت دارد. امام در این باره مى فرماید: احکام اسلام محدود به زمان و مکانى نیست وتا ابد باقى و لازم الاجرا است .(1) وقتى جاودانگى اسلام را پذیرفتیم و این مقدمه را ضمیمه کردیم که بدون تشکیل حکومت نمى توان به همهء اهداف اسلامى نائل شد، به روشنى ضرورت حکومت ثابت مى شود.

    2 جامع بودن شریعت ; جامع بودن اسلام که به معناى توجه دین به همه زوایاى وجودى نیازهاى مادى و معنوى بشر است ، اقتضا مى کند حکومت براساس اسلام شکل گیرد. هنگامى که خداوند جریمه خراش یک ناخن را مشخص کرده ، چگونه مى توان گفت که در مورد تشکیل حکومت که اجراى بسیارى از احکام منوط به آن است . طرح و برنامه اى ندارد و در این مورد سکوت اختیار کرده است ؟

    3 ماهیت قوانین ; امام خمینى مى فرماید: با دقت در ماهیت و کیفیت احکام شرع در مى یابیم که اجرا و عمل به آن ها مستلزم تشکیل حکومت است وبدون تأسیس یک دستگاه عظیم و گسترده اجرا و اداره نمى توان به وظیفه اجراى احکام الهى عمل کرد.(2)

    حال که ضرورت تشکیل حکومت اسلامى ثابت شد، سؤال این است که در زمان غیبت امام (ع) تشکیل حکومت به عهده چه کسى است ؟ بنابر نظریه ولایت فقیه ، تشکیل حکومت بر عهده فقیهان است . دلیل عقلى بر این مدعا آن است که اجراى قانون الهى به دست کسى مى تواند انجام گیرد که دو ویژگى شناخت قانون و عدالت را داشته باشد.(3)

    ولى فقیه این دو ویژگى را دارا است ، چون او کسى است که با اجتهاد خودحکم الهى را از منابع موجود استخراج مى کند و به نیازهاى جامعه پاسخ مى دهد.

    بنابراین دلیل عقلی ولایت فقیه به طور خلاصه آن است که احکام اسلام برای همه دوره ها و زمان ها است و برای اجرای احکام الهی نیاز به شخص آگاه به احکام الهی و عادل و مدیر و مدبر است و اسن شخص همان مقام ولایت فقیه در عصر غیبت امام معصوم (ع) است.

    اما دلیل نقلى روایات زیادى است که ما فقط به یکى از آن ها اشاره مى کنیم .رسول خدا(ص)مى فرماید: "اللهم ارحم خلفایى ! قیل یا رسول الله : و من خلفائک ؟ قال : الذین یأتون من بعدى ، یروون حدیثى و سنتى ” خدایا، جانشینان مرا رحمت فرست ! پرسیدند: یا رسول الله ! خلفا و جانشینان تو کیانند؟ فرمود:آن ها که بعد از من مى آیند و حدیث و سنت مرا نقل مى کنند“.(4)

    امام خمینى در دلالت این حدیث مى فرماید: روایت ، راویان حدیثى را که فقیه نباشند، شامل نمى شود، زیرا سنن الهى که عبارت از تمام احکام است ، ازباب این که به تعبیر پیغمبر اکرم (ص) وارد شده است ، سنن رسول الله نامیده مى شود“ پس کسی که مى خواهد سنن رسول اکرم (ص) را نشر دهد، بایدتمام احکام الهى را بداند و صحیح را از سقیم تشخیص دهد و اطلاق و تقیید وعام و خاص و جمع هاى عقلایى را ملتفت باشد. نیز روایاتى را که در هنگام تقیه وارد شده است ، از غیر آن تمییز دهد و موازینى را که براى آن تعیین کرده اندبداند. از طرفی محدثانى که به مرتبهء اجتهاد نرسیده و فقط نقل حدیث مى کنند، این امر رانمى دانند... بنابراین جاى تردید نیست که روایت ”اللهم ارحم خلفایى ” شامل راویان حدیثى که حکم کاتب را دارند نمى شود و یک کاتب و نویسنده نمى تواندخلیفهء رسول اکرم (ص) باشد. منظور از خلفا، فقهاى اسلام اند... اما دلالت حدیث بر ولایت فقیه نباید جاى تردید باشد، زیرا خلافت ، جانشینى در تمام شئون نبوت است و جمله ”اللهم ارحم خلفایى ” دست کمى از جملهء ”على ّخلیفتى ” ندارد و معناى خلافت در آن ، غیر معناى خلافت در دوم نیست .

    معناى خلافت در صدر اسلام امر مجهول نبود که محتاج بیان باشد و(پرسشگر) نیز معناى خلافت را نپرسید، بلکه از پیامبر خواست اشخاص رامعرفى کند و ایشان با این وصف معرفى فرمود.(5)

      از شرایط حاکم اسلامى ، این است که فقیه باشد“ یعنى احکام اسلامى از حلال و حرام را همراه بااستنباط و دلیل بداند. از امام حسین (ع) نقل است : ”مجارى الامور و الاحکام على ایدى العلماء باللّه و الامناء على حلاله و حرامه ”(6) مجارى امور و دستورهاى الهى بر دست علماى ربّانى و امینان حلال و حرام مى باشد“. روایات

    فراوانى در این زمینه وجود دارد، از جمله در تفسیر امام عسکرى (ع) آمده است : ”فأمّا من کان من الفقهاء صائناً لنفسه حافظاً لدینه مخالفاً على هواه مطیعاً لامر مولاه فللعوام أن یقلدوه و ذلک لا یکون الاّ بعض فقهاء الشیعة لاجمیعهم ”(7) فقیهانى که خود را از گناه نگه دارند و حافظ دین خدا و مخالف با هواى نفسانى باشند، بر عوام است از آنان تبعیت کنند، بعضى از فقهاى شیعه این شرایط را دارند“. بنابر این پیشینه ولایت فقیه به زمان ائمه (ع) برمی گردد و ریشه در قرآن و روایات دارد و مطلب جدید و تازه ای نیست .

    پی‌نوشت‌ها:

     1- امام خمینى ، ولایت فقیه ، انتشارات آزادى ، ص 26      2- همان ، ص 29.       3- امام خمینى ، کتاب البیع ، ج 2 ص 464.  4- وسائل الشیعه ، ج 18 ص 65.       5- امام خمینى ، ولایت فقیه ، ص 68ـ 70 با تلخیص .     6- تحف العقول ، کلام امام حسین ع.

    7- الاحتجاج ، ص 255 ذیل آیهء 78سورهء بقره .



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن شهید خالد اسلامبولی سه شنبه 87 دی 10  ساعت 10:4 عصر

    شهید خالد اسلامبولی

    او در ?? ژانویه ???? ، ?? دی ???? در منطقه ای واقع در شمال مصر متولد شد. و در مدرسه«نوتردام» قاهره تحصیل کرده، سپس به ارتش مصر پیوست. او در سن ?? سالگی با درجه ستوانی در واحد توپخانه ارتش مصر مشغول خدمت شد.
    بعد از جنگ رمضان (جنگ اکتبر) سادات سیاست خود را در قبال اسراییل تغییر داد و پس از مدت کوتاهی، مصر را از خط مقدم جنگ با اسراییل خارج نمود و با رژیم صهیونیستی قرار داد صلح امضا کردسادات در اولین اقدام، با امضای قرار داد کمپ دیوید که به موجب آن موجودیت اسراییل را به رسمیت شناخت، جهان اسلام را در بهتی عظیم فرو برد. مدتی بعد سادات که به این هم راضی نبود، برای ایراد سخنرانی در کنیست اسراییل به بیت المقدس رفت و این بار با این حرکت، خون جهان اسلام را ریخت و اینچنین مصر به عنوان اولین کشور اسلامی، موجودیت رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخت.در همان زمان (?? اردیبهشت ??) امام علاوه بر صدور پیامی در محکومیت این پیمان ننگین، در پاسخ به نامه ای، فرمودند: دولتهای اسلامی باید دولت مصر را در این خیانت بزرگ که به اسلام و مسلمین نموده است، به جای خود بنشانند... ملت مصر باید دست این خیانتکار را از کشور خود قطع کند.

    سه شنبه، 6 اکتبر 1981( 14مهر 1360) ، قاهره، میدان رژههمه ساله نیروهای مسلح مصر، روز 6 اکتبر، در شهر «مصر» به مناسبت سالگرد عبور واحدهای رزمی آن کشور از کانال سوئز که در سال 1973 صورت گرفته است رژه ی بزرگی انجام می دهند. در ساعت 10 صبح تماشاچیان در مکان های مقرر جا گرفتند. در ردیف اول در پشت یک دیواره ی 5/1 متری «سادات» با لباسِ نظامیِ فرمانده عالی ارتش مصر در وسط نشسته بود. «حسنی مبارک» معاون وی در سمت راست و «ابوغزاله» وزیر دفاع در سمت چپ او نشسته بودند. سه روز قبل از رژه، افراد امنیتی تمام تفنگ ها را بازدید کرده بودند، تا مطمئن شوند که فشنگی در آنها جاسازی نشده باشد و تمامی تانک ها و کامیون ها و حتی تمامی افراد شرکت کننده در رژه را با فلزیاب کنترل کرده بودند.در ساعت 12:40 (دوازده و چهل دقیقه) که تقریباً نیمی از رژه تمام شده بود و «ابوغزاله» مشغول نشان دادن، شش جت میراژکه در ارتفاع کم پرواز می کردند بود،اولین جرثقیل حامل توپ130 میلی متری با رسیدن به مقابل جایگاه از مسیر تعیین شده خارج شده و از سمت راست به نزدیک ترین فاصله به جایگاه رسیده و ناگهان متوقف می شود حاضران ابتدا گمان کردند که به علت نقص فنی، جرثقیل از مسیر خارج شده است، اما لحظاتی بعد3 مرد مسلح از عقب کامیون، بیرون پریدند و بی محابا جایگاه را به رگبار بستند. «خالد» با سرعت از جرثقیل پایین پرید و دو بمب دستی را یکی بعد از دیگری به سوی جایگاه پرتاب کرد که هیچ کدام از دو بمب عمل نکردند. در این بین «حسین عبّاس محمّد» با مسلسل خویش از روی صندلی جرثقیل برخاست و با شدت تمام کلّ جایگاه را به رگبار بست و نخستین گلوله هایش گلوی سادات را هدف قرار داد و با این گلوله ها بود که تقریباً کار تمام شد.خالد نیز با سرعت به طرف سلاح خودکار خود که در جرثقیل قرار داشت رفت و با هدف گیری جایگاه سعی در به هلاکت رساندن تعداد بیشتری از سران رژیم مصر نمود. «عبدالحمید» و «عطا طائل» هم در این حال به عباس محمد و خالد پیوسته بودند.خالد با حمایت همراهانش تا فاصله یک و نیم متری سادات رسید، در حالی که هیچ وظیفه ای را جز به هلاکت رساندن وی احساس نمی کرد. او به گمان این که ممکن است سادات لباس ضد گلوله داشته باشد در حد توان به سوی وی تیراندازی کرد تا از نتیجه کار اطمینان یافت. در پی این اقدام ?? نفر از جمله ?? افسر آمریکایی زخمی شدند.

    در پی اعدام انقلابی سادات، 24 تن از مسلمانان مصر که به اتهام قتل او دستگیر شده بودند در حالی که در یک قفس پولادین قرار داشتند به یک دادگاه عالی نظامی آورده شدند. جلسات محاکمه چندین بار تشکیل شد و سرانجام پس از گذشت پنج ماه، احکام صادره علیه متهمان صادر شد و
     ستوان یکم خالد احمد شوقی الاسلامبولی به اعدام با تیرباران محکوم گشت.

    امام خمینی (ره) در قسمتی از پیام خود به مناسبت عید قربان که در تاریخ ?? مهر ???? صادر شد، فرمودند: "در این سال، این عید برای مسلمانان از آن جهت مبارک تر است

    که در آستانه آن فرعون مصر رهسپار کوی فرعونیان گردید"

     



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن شیخ اصلاحات و ... سه شنبه 87 دی 10  ساعت 10:0 عصر

    گرچه حدود 3.5 سال از انتخابات 3 تیر 84     می گذرد اما شاه بودیم که برخی کاندیداها هنوز در تب و تاب و حال و هوای انتخابات به سر     می برند و از فردای همان روز به فعالیت های انتخابات خود دست زدند. شیخ مهدی کروبی چهره ی شاخص این جریان بود. همو که کاندیدا شدنش نیز در این انتخابات گذشته آغازی بر پایان اتحاد شکننده جبهه 2 خرداد بود، همو که ساز جداییش را به خوبی کوک کرد و ”اختلاف“ را با ”اعتماد“ پاسخ گفت. شیخ جدا شد تا دیگر گناه شکست های متوالی جبهه ی 2 خرداد را به دوش نگیرد. شیخ می خواست دیگر در غم و شادی ”اعتماد ملی“ شریک باشد نه جبهه ناهمگون و ناموزون 2 خرداد. شیخ از فردای 3 تیر چشم به ریاست جمهوری دهم دوخته بود و با کهولت سن دست از سفرهای استانی (تبلیغاتی) برنداشت. شیخ برای ماندن ”نام“ در صحنه به ”نامه“نگاری روی آورد و هر آنچه را که به زعم خود ”اشکال و انحراف“ می دید با نامه هایی بلند بالا ”رسانه ای“ می کرد. تاوان انتخابات 3 تیر یک چیز بود : جدایی شیخ روحانی از مجمع روحانیون مبارز. شیخ بارها طعم تلخ زبانی و نیش وکنایه های هم جبهه ای ها را خورده بود و اینک این شیخ بود که زبان نیش و کنایه آمیزش را نثار جریانات افراطی و ساختارشکن می کرد. بی اعتمادی را پشت سر گذاشت و حزبی بر مبنای ”اعتماد“ ایجاد کرد. جدایی مواضع شیخ باعث شد که افراطیون به وی برچسب اصول گرا بزنند که باعث افتخار شیخ به آن شد. نمود فعالیت های شیخ در هنگام انتخابات مجلس هشتم و انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری می باشد گویی آنچه امروز شیخ با آن دست و پنجه نرم می کند بی خوابی انتخاباتیست تا شاید رییس جمهور شدن او در خواب محقق نشود و در رویا باشد. پاکسازی تشکیلاتی شیخ به خاطر گلایه های جدی او از نزدیکان و هم حزبان سابقش در انتخابات ریاست جمهوری و تاسیس اعتماد ملی، این بار نیز خالی از گوشه و کنایه نبود و به گفته یکی از اعضای ارشد دوم خرداد: افراد اعتماد ملی با آن سلایق گوناگون تنها در یک نقطه مشترکند و آن نیز حضور مهدی کروبیبه عنوان شخصیت انتخاباتی.

    به نام یاران امام در برهه ای شاهدیم که آقای هاشمی، خاتمی و کروبی به دیدارهای انتخاباتی با یکدیگر رفته و خروجی رسانه های حامی آنها نیز “اتحاد کم نظیر یاران امام“ بود. حمله به وجنات و سکنات دولت نهم و دولتمردان آن، فصل مشترک یاران امام بود؛ البته به مرور شاهد بی مهری های رسانه ای به شیخ بوده ایم و باز هم نیش و کنایه های دورا ن2خرداد آغاز شد. با نظر به اینکه جبهه 2خرداد تمام تلاش خود را بر دو گزینه ی پیروز شدن هر فردی غیر از احمدی نژاد و پیروزی یک کاندیدای دوم خردادی معطوف داشت و با توجه به اینکه احتمال فضای دو قطبی انتخابات می رود، این جبهه به فکر معرفی یک کاندیدای واحد با توجه به نتایج نظرسنجی درون حزبی خود و نیز سنجش وضعیت افکار و آرا عمومی در رجوع به کاندیدی غیر از احمدی نژاد بود. با توجه به فعالیت های سابق شیخ مهدی کروبی انتظار کاندیداتوری او می رفت و از طرفی نیز تعویق های متوالی در معرفی کاندیدای جبهه دوم خرداد باعث شد شیخ در یک نشست درون حزبی کاندیداتوری خود را اعلام کند که این معرفی شدن باز هم باعث گشایش جبهه حملات و انتقادات علیه وی شد گویی شیخ هدفی جز اینکه بلای جان جبهه دوم خرداد و افراطیون باشد ندارد؛ تاکید مجدد وی بر عدم کناره گیری به نفع هیچ فرد یا جریانی نشان از قاطعیت وی می داد و کنایه گویی های خاتمی و شرط و شروط  گذاشتن و تردیدش نیز نتوانست اراده شیخ را خدشه دار کند.

    اینک این جبهه 2خرداد، این کاندیداتوری آقای کروبی، این شک و تردید و عدم اعلام خاتمی و این هم بی تفاوتی دکتر احمدی نژاد در مورد انتخابات  دهم.

    آنچه که در حال حاضر مشخص است و در گذشته نیز هشدار داده شده بود بی سر و ته بودن جبهه 2خرداد می باشد آنچه امروز به طور شفاف مشاهده می شود تلاش برای مرزبندی های درون گروهی می باشد امریکه سال ها بنا بر مصالحی انجام نشده و تاوان آن را نیز به خوبی داده بودند.

    جنبش به اصطلاح اصلاحات در حال حاضر شاهد سر بر آوردن ”سرهای“ بسیار است. این جنبش در حال حاضر مانند اتومبیلی فاقد بنزین است که دعوای اصلی بر سر تعیین راننده آن است و از سویی بنا بر گفته ی سعید حجاریان: این جبهه مانند حرکت اتومبیلی در مسیر سراشیبی و بدون ترمز است و به جای توقف اتومبیل مرتبا راننده عوض می کنند. گویا شیخ مهدی کروبی می خواهد با این مرزبندی ها کما سابق خود را پدر و شیخ اصلاحات معرفی کند و با حضور فیزیکی و رسانه ای خود، روحی تازه به کالبد اصلاحات بدمد؛ امری که تاکنون موفق آمیز نبوده و بسیاری از کارشناسان نتایج انتخابات دهم را نقطه عطفی برای جریانات سیاسی می دانند. در صورت عدم اجماع جبهه 2خرداد در مقابل کاندیداتوری احمدی نژاد و تفرق آرا انتخابات دهم می تواند محمل خوبی برای سنجش وزن شخصیت های جناحی سیاسی باشد. جنبش اصلاحاتی که سال ها پیش، خود مرگ خود را رقم زد و تابوت آن نیز دفن شد، اینک چه کروبی بیاید چه نیاید و چه خاتمی بیاید و چه نیاید، مرده است زیرا ناقص الخلقه به دنیا آمد و توانایی زیست در فضای سیاسی کشور بدون آنکه به گفتمان مشخص را نداشت.

     

     



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن پیام دوستان سه شنبه 87 دی 10  ساعت 9:59 عصر

    0936،،،5899 سلام به همه بچه های 1357، خدا قوت می گم، خدا شاهد که با وجود شما و نشریه انقلابیتون احساس دلگرمی می کنم، برای توفیق تون همیشه دعا می کنم.

     

    0917،،،3954 افرین بر شما دانشجویان غیرتمند، اجر کار شما کمتر از شهادت در میدان جنگ نیست که این چنین ... که در لباس روحانیت به اسلام و شهدا و امام راحل خیانت می کنند را افشا می کنند اجرتان با خدا

     

    0917،،،8414 تبلیغات مخالف علیه دولت خیلی گسترده است در حالی که حامیان دولت از جمله شما با آنکه حرفهای به مراتب تاثیرگذارتری دارید که می توانید به راحتی در مقابل جوسازان از دولت حمایت و آنها را رسوا کند ولی مثل اینکه آنها در کارشان از شما مصمم تر هستند (تبلیغات) و شاید بالاخره مردم ... .

     

    0936،،،2993  قبلنا نشریتون رنگی بود و بیشتر جلب توجه می کرد. اگه ممکنه شبهه و پاسخ هم داشته باشید.

     

     



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن از افول لیبرالیسم تا طلوع اندیشه اسلامی سه شنبه 87 دی 10  ساعت 9:57 عصر

    از افول لیبرالیسم تا طلوع اندیشه اسلامی

    رفسور ادموند فلپس برنده جایزه سال 2006 نوبل در اقتصاد: این بحران بگونه ای است که می توان گفت سرمایه داری شکست خورده است.

    پرفسور ادموند فلپس برنده جایزه سال 2006 نوبل در اقتصاد: این بحران بگونه ای است که می توان گفت سرمایه داری شکست خورده است.

    یکی از سرفصل های مهم خبری در هفته های اخیر، بحران اقتصادی غرب است. بعد از رسوایی شعارهای آزادی خواهی ولیبرال دموکراسی غرب با اتفاقاتی از قبیل تصویب قانونی بودن شکنجه در آمریکا، شنود خصوصی ترین مکالمات شهروندان و کنترل مکاتبات آنها با تصویب قانون، زندان های مخفی سازمان سیا در کشور های اروپایی با اطلاع دولت مربوطه، داستان گوانتانامو، عراق، افغانستان و ...، حال نوبت به اثبات پوچ بودن شعارهای اقتصادی لیبرالیسم رسیده است. بحران اقتصادی غرب که معلول اصول غلط اقتصادی نظام سرمایه داری است با سرعت زیاد بر انشعابات آن افزوده و دول غربی و در راس آنها، آمریکا را به سردرگمی انداخته است. پرفسور ادموند فلپس برنده جایزه سال 2006 نوبل در اقتصاد با بیان این نکته که ”این بحران بگونه ای است که می توان گفت سرمایه داری شکست خورده است“ بر مطالب گفته شده صحه می گذارد. بررسی ابعاد مختلف این بحران بیش از پیش می تواند پوچی اصول و عقائد نظام سرمایه داری را نشان دهد اما در این مقاله قصد بر این است که نوع نظام جمهوری اسلامی با این بحران را مورد بحث قرار دهیم.

    بعد از فروپاشی شوروی، غرب بویژه آمریکا سرمایه داری را آخرین ایستگاه قطار تمدن بشری و پایان تاریخ معرفی می کند که دیگران راهی جز پیمودن مسیر آن را ندارند. با وقوع بحران های اخیر و پوچ از آب در آمدن این ادعا، جهان امروز و نظام های حاکم منتظر مدل جدیدی از مکتب های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و ... هستند تا مرهمی برای دردهای عمیق ناشی از سرمایه داری و لیبرال دموکراسی باشد.

    نظام جمهوری اسلامی ایران یک مدل جدید در فضای سیاسی بین الملل است که بعد از رنسانس که نتیجه باطنی آن جدایی دین از سیاست بود، برای مدیریت امور خود دین و سیاست را با هم آمیخت و علی رغم تمام تحریم ها و مسائلی که توسط همان سردمداران سرمایه داری بر این نظام تحمیل شد، امور خود را پشت سر گذارد و حتی مسیر پیشرفت را طی کرده است و قدم به قدم به اهداف کلان خود نزدیکتر می شود. از آنجا که یکی از آرمان های انقلاب که توسط امام راحل (ره) ترسیم شده است صدور انقلاب اسلامی است بر مسئولین این نظام است که با استفاده از بسته های مناسبی که در طول این 30 سال بصورت تدریجی و همچنین بسترهایی که بصورت قطعی طی این بحران اقتصادی بوجود آمده حداکثر استفاده را کرده و به روند صدور انقلاب و معرفی چارچوب های فکری این نظام به سردمداران کشورهای جهان سرعت بخشند.

    ( با کمی دقت در صحبت ها و موضع گیری های سیاستمداران و بزرگان غرب می توان وجود شرایط مناسب برای معرفی نظام به عنوان یک مدل مناسب سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی پی برد.)

    امام خمینی(ره) می فرمایند: تعجب است که چگونه بسیاری از علما و روحانیون کشورها و بلاد اسلامی از نقش عظیم و رسالت الهی و تاریخی خود در این عصر که بشریت تشنه معنویت و احکام نورانی اسلام است غافلند و عطش ملت ها را درک نمی کنند و از التهاب و گرایش جوامع بشری به ارزشهای وحی بی خبرند و قدرت نفوذ خود را دست کم گرفته اند. همچنین مقام معظم رهبری در سال 69 فرمودند: امروز یک عصر و یک دوران جدید بوجود آمده است، دوران جدید را باید دوران امام خمینی نامید.

    در این زمینه بون تمپو نماینده گروه سیاسی اتحادیه ملی در پارلمان ایتالیا و عضو شورای شهر رم ضمن انتقاد از تقلید کورکورانه ایتالیا از آمریکا می گوید: ”ارزش های اخلاقی و اسلامی ناشی از انقلاب اسلامی ایران با وجود تبلیغات سوء رسانه های جمعی غرب حقیقتی است که حتی در کشورهای غربی انکارناپذیر است. ایران نمونه آرمانی است که به ارزش های فرهنگی و اخلاقی خود بازگشته است و برای کشوری مانند ایتالیا تقلید از جامعه ی آمریکا وخیم است، باید به ایران فکر کرد“.

    اعترافات زیادی از این قبیل در صحبت های بزرگان و سیاستمداران غرب وجود دارد که امید آینده ی جهان را اسلام و انقلاب معرفی می کنند. آگاهی از این مباحث وظیفه مسئولین و علمای جمهوری اسلامی را بیش از پیش سنگین می کند.

     

     

     

     



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن نشریه سیزده پنجاه و هفت سه شنبه 87 دی 10  ساعت 9:52 عصر

     

    نشریه سیزده پنجاه و هفت

     

    مدیر مسئول و صاحب امتیاز :

    محمد حسین رئیسی

    زیر نظر شورای سردبیری

    هیئت تحریریه :

     فرشید جعفری ، امین رشیدی، مصطفی نمازیان، سجاد آزمند، محمد زارع، سید روح ا... حسینی

     روح ا... نجابت ، الیاس شیرویه ، مصطفی معتمد، مجتبی ایزدیان ، محمد د‍‍ژکام

     لطفا مطالب ارسالی را به همراه مشخصات کامل به آدرس :

    mag_1357@yahoo.com   ارسال نمایید.

    پیام کوتاه:      09371385155

    Www.mag1357.parsiblog.com

     گستره توزیع:

    دانشگاه های شیراز

     



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن دولت نهم احیا کننده اصول انقلاب پنج شنبه 87 دی 5  ساعت 10:36 صبح

     (جوابیه به مطلب پایبندی به کدام اصول شماره گذشته)              (حسن نراقی)

    دولت نهم احیا کننده اصول انقلاب

    دوست عزیزی از برادران سیزده 57 در شماره قبل مطلبی نگاشته بودند باعنوان ”پایبندی به کدام اصول؟“ در آن مطلب پس از ذکر مقدماتی درباره بهتر بودن امور کنونی کشور از دوران طاغوت و این که طیف عقلانی اصلاح طلب به دنبال پیشبرد انقلاب هستند، انتقاداتی به عملکرد دکتر احمدی نژاد رئیس جمهور محترم وارد آورده بودند.

    صاحب قلم با اذعان به این نکته که هر کسی در کارنامه فعالیتش نقاط مثبت و منفی دارد و هر کدام را باید بدون بی بندوباری و سانسور با ورع و تقوا بیان کرد، اعتقاد دارد موارد بیان شده نقاط ضعف دولت نهم نبوده و هر کدام از این مطالب را دارای جوابی است.

    1- چاپ عکس های سفرهای استانی در کیفیت بالا و تیراژ وسیع توسط وزارت ارشاد: اولا اگر چنین مجموعه هایی در تیراژ وسیع منتشر شده بود، حداقل باید یک نسخه از آن در اختیار نهادهایی مانند استانداری، دانشگاه و یا .... قرار می گرفت و عدم دسترسی به این مجموعه ها نشانگر عدم صحت این ادعا و ریخت و پاش دارد؛ ثانیا مقام معظم رهبری سفر استانی را امتیاز اول دولت نهم برشمردند و خواستار نهادینه شدن گفتمان خدمت به مناطق محروم در این قالب شده اند و در این راستا تبلیغ ارتباط مستقیم و چهره به چهره مردم با مسئولین ارشد دولت می تواند مفید فایده باشد. مردمی که در دولت های قبل حسرت دیدار با یک رئیس اداره را  می کشیدند امروز می توانند مستقیم با رئیس جمهور و یا وزرا دیدار کنند و خواسته هایشان را با ایشان در میان بگذارند؛ ثالثا اطلاع رسانی هنرمندانه از خدمات ....

     

    دولت و بنا به فرمایش رهبر انقلاب واجب است و انتشار تصاویر با کیفیت بالا و تیراژ وسیع می تواند در این راستا باشد.

    2- این که نفت سر سفره مردم شعار رئیس جمهور است نیز از مسائلی که متاسفانه باید جنگ روانی رسانه های ضد اصولگرا کار خود را کرده است. در این باره رئیس جمهور محترم بارها توضیح داده اند و عجیب است که درخواست رئیس جمهور از اقتصاددانان برای توضیح این مساله که چگونه درآمد نفت را برای عمران و سازندگی استفاده کنیم (نص نامه رئیس جمهور به اقتصاددانان) این گونه تحریف می شود که چگونه نفت را سر سفره مردم بیاوریم!

    3- باز هم بحث تکراری کردان و مشایی : اولا صاحب قلم خود از منتقدان و مخالفان حضور کردان و مشایی و رحیمی در هیات دولت است و گمان نمی برم هیچ کدام از بزرگواران سیزده57 تا این اندازه در این باره گفته و نوشته باشند؛ ثانیا معتقدم بسیاری از مسائل در  باره این سه نفر را تحریف کرده اند، دروغ گفته اند و بزرگنمایی کرده اند؛ مثلا درباره ماجرای حمل قرآن در مراسم گردشگری که مساله ای عادی بود، و گروه حامل قرآن وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی تحت مسئولیت برادر خاموشی! اما برخی فتنه گران چنان در این ماجرا دمیدند که مراجع تقلید اعلام عزای عمومی کردند اما بعد از کشف واقعیت ترجیح دادند که سکوت اختیار کنند! زیان های این هزینه کردن از مراجع علیه شخصی که رفتارهایش را نمی پسندیم چقدر بود؟ ثالثا در ماجرای مشایی، رهبر انقلاب خواستار پایان ماجرا شدند چرا که از هر دو طرف گلایه مند بودند، فردای استیضاح کردان نیز ایشان از بی بندوباری علیه دولت انتقاد کردند، به راستی ادامه دادن این ماجرا از سوی ما که ادعای تبعیت از رهبری را می کنیم چه وجهی دارد؟

    4- از تغییرات در کابینه که حق مسلم رئیس جمهور است و هر کسی می تواند حقش را اعمال کند که بگذریم، شاید نکته اصلی نویسنده عزیز سیزده57 عدم افشای مفسدین اقتصادی از سوی رئیس جمهور باشد؛ اولا به نظر صاحب قلم بزرگترین مفسدین اقتصادی در کشور کسانی بودند که فرهنگ تجملات و اشرافیت و سهل انگاری مالی را گسترش دادند مانند رئیس دولت سازندگی؛ که اجرای عدالت و هدفمند کردن یارانه ها را گداپروری می داند، به این جملات رئیس جمهور در زنجان توجه کنید ”بعضی ها می گویند اگر یارانه ها را بین مردم توزیع کنیم گداپروری است اما هدفمند کردن یارانه ها از نظر ما عدالت است، به مخالفان آن می گوییم به ملت ایران توهین نکنید، اگر این یارانه ها را افرادی مثل شما که جیب خود را پر کرده اید و شکم هایتان را سیر کرده اید، بخورید گداپروری نیست ولی اگر به مردم بدهیم گداپروری قلمداد می شود! شما از مردم فاصله گرفته اید، باید بدانید که ملت، خانواده شما و هم حزبی هایتان نیستند بلکه ملت کسانی هستند که امروز در خیابان های زنجان و دیگر نقاط کشور آماده فداکاری برای انقلاب و کشور هستند“ آیا این افشاگری از بزرگترین مفسدان اقتصادی نیست؟! ماجرای مافیای سیگار و آن فرمانده سابق نظامی و سخنرانی قم را فراموش کرده اید؟ افشای مفاسد دانشگاه آزاد و آن متهم به جاسوسی که به صورت مضحکی از سوی قوه قضائیه به دو سال حبس تعلیقی محکوم شد را چه طور؟ حتی در سطح استان ماجرای پیگیری در برخورد با پروژه محمدپور و خلیج فارس و ... را نمی توان انکار کرد.

    5- و در آخر نویسنده، احمدی نژاد را به عدم استفاده از ظرفیت اصولگرایی متهم کرده( در این باره نکات زیادی وجود دارد و خود مجال جداگانه ای می طلبد که بعدا به آنها خواهم پرداخت) و نوشته، ”احمدی نژاد به کدام اصول پایبند است، اصولی که خود تشخیص اصول بودنش را داده یا اصولی که واقعا اصول هستند و مبنا؟“ از ثقیل بودن این جمله که بگذریم! تصور می کنم پاسخ این سوال را از زبان رهبری معظم انقلاب بدهیم : ”شعار دولت نهم منطبق بر شعار و گفتمان امام و منطبق بر شعارها و گفتمان های انقلاب اسلامی است این را هیچ کس نمی تواند نادیده بگیرد. عدالت خواهی در این دولت پر رنگ شد. شعار عدالت خواهی به صورت جدی بر روحیه مسئولین، دولتمردان و برنامه ها پرتو افکند. استکبارستیزی در این دولت تشخص و تمیّز پیدا کرد، روند غرب باوری و غرب زدگی که متاسفانه داشت در مجموعه دولتی نفوذ می کرد متوقف شد، این چیز مهمی است. گرایش های سکولاریستی جلویش گرفته شد، جرات مقابله با فساد که قبلا وجود نداشت در مجموعه دولت نهم هست؛ به طور خلاصه زنده کردن و بازسازی برخی خصوصیات جوهری انقلاب و منطق امام و مقابله با کسانی که می خواستند این ارزش ها و این مفاهیم اساسی را منسوخ کنند یا از بین ببرد یا ادعا می کردند که منسوخ شده و از بین رفته، این چیز با ارزشی است و از خصوصیات و امتیازات دولت نهم است“.



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

    عنوان متن وحدت قدرت طلبان بریده از ملت پنج شنبه 87 دی 5  ساعت 10:27 صبح

    وحدت قدرت طلبان بریده از ملت

     چندی پیش همایشی تحت عنوان ”30 سال قانون گذاری و نظارت“ در مجلس شورای اسلامی برگزار شد. در خصوص این همایش صحبت ها زیاد است. همایشی که توسط دکتر علی لاریجانیِ اصول گرا و البته همراه با صرف نهار هفت رنگ برگزار شد! و در آن همه دعوت شده بودند ( این که می گویم همه یعنی همه ها!) از کسانی که روی شرط التزام عملی به ولایت فقیه خط کشیده بودند و به همین دلیل رد صلاحیت شده بودند تا افرادی که نظارت شورای نگهبان را استبدادی می دانستند. از کسانی که جامعه ی محترم مدرسین، سازمانش را به دلیل اهانت به دین، نامشروع معرفی کرده بود تا کسانی که نامه ی ننگین و توهین آمیز به مقام معظم رهبری را نوشتند؛ از عناصر مطرود و دنیاطلب و لیبرال گرفته تا افراد برانداز و ضد ولایت فقیه، از عزت الله سحابی گرفته تا طالقانی و ... . احتمالا ملاک دعوت دکتر لاریجانی تنها ایرانی بودن و سابقه ی نمایندگی مجلس بوده است ( البته باز هم جای شکرش باقی است که نمایندگان دور اول و دوم مجلس که بعدها از انقلاب بریدند و پناهنده شدند، اعضای حزب توده، سازمان منافقین، پیکار و ... را دعوت نکردند! آخر آنها هم روزی به صنلی های مجلس تکیه زده بودند!).

    به هر حال این همایش با عنوان 30 سال قانون گذاری و با وجود اینکه 28 سال بیشتر از قانون گذاری در ایران نمی گذرد و طبیعتا بایستی این همایش 2 سال دیگر برگزار می شد! نه سال آخر دولت کنونی و قبل از انتخابات، نشان از امری فوری و ضروری می داد امری که تحت عنوان ” تشکیل دولت وحدت ملی“ برای انتخابات آتی بروز کرد و البته همین رساندن این طرح به انتخابات آتی بود که سبب شد علی لاریجانی 2 سال زودتر همایش خود را برگزار کند. در خصوص طرح فوق نکاتی را خدمت مخاطبان فهیم سیزده57 عرض می نمایم:

    1- دولت وحدت ملی یا همان ائتلاف برای نجات کشور طرحی است که از زیر قبای هاشمی رفسنجانی در آمده است. در این طرح، ناطق نوری – بخوانید هاشمی- پیشنهاد داده که دولتی بر سر کار بیاید که رئیس جمهور آن اصولگرا و کابینه آن متشکل از هر دو جناح باشد، به عبارت بهتر دولت بعد شرکت سهامی ای باشد که بدون در نظر گرفتن حق رئیس جمهوریش در تشکیل کابینه، از قبل سهم هر کس در دولت مشخص باشد. طبیعی است که در این طرح نقش وزنه ی تعادل بین چپ و راست را هیچ کس بهتر از آقای هاشمی نمی تواند ایفا کند (حتی بهتر از رئیس جمهور آن دولت) و همین است که هاشمی تمام قد در حمایت این طرح ایستاده است.       

    - اصولا طرح دولت وحدت ملی مغایر با عقلانیت سیاسی است.به قول عماد افروغ – که از مهمترین منتقدان فعلی است-  ”هنگامی می توان از چنین دولتی سخن گفت که بحرانی در کار باشد، مشخصا این مقوله متعلق به کشورهای بحران زده ای چون لبنان است که ساختار سیاسی آن متاثر از تمایلات قومی و قبیله ای است. اکنون که شرایط خاص در کشور ما موجود نیست، پس قضیه منتفی خواهد بود“، هر چند از نظر آقایان، چون احمدی نژاد مدیرانی از خارج از دایره ایشان بر سر کار آورده، افراد گمنامی که نه در کاگزاران بوده اند و نه در مشارکت و نه در ... و با انتخاب مجدد ایشان به عنوان ریاست جمهور این روال ادامه خواهد یافت پس شرایط بحرانی است و نابه سامان و البته حضرات قول می دهند که اگر به سهمشان برسند همه چیز بر وفق مراد شود وعالی!

    3- به افرادی که از ضرورت وحدت ملی سخن می گویند و برای پیگیری آن همایش ها برگزار می کنند، همان افرادی که در چند دوره انتخابات اخیر نظیر ریاست جمهوری نهم، مجلس های هفتم و هشتم و شوراهای اسلامی شهر و روستای دوم و سوم با رویگردانی مردم روبرو شدند، همان ها که برای نجات چند شخص منفعل – از جمله خودشان- که از کاروان مطالبات مردم عقب افتاده اند، دست و پا می زنند و ... پیشنهاد می کنم وحدت ملی را در سفرهای استانی رئیس جمهور پیگیری کنند ( هر چند آن قدر از مردم فاصله گرفته اند و آن قدر باورشان شده که خودشان معادل ملت و کشورند که شاید اصلا چنین صحنه هایی به چشمشان نیاید!) آری، دولت مکتبی احمدی نژاد مفهوم وحدت ملی را در صحنه ی جامعه عملیاتی کرده است. اینها بایستی بدانند که مردم آگاه ایران ( و البته طبق گفته های ایشان مردم قابلمه به دست، دلفین، گدا و ... ایران فقط اگر خودشان رای بیاورند مردم فهیم، غیور و آگاه ایران!) خوب می دانند چه کسی تشنه ی خدمت است و چه کسی فریفته قدرت؟ طبیعی است رئیس جمهوری که فراتر از چپ و راست عمل کرده و یک تنه در برابر تمام آنها ایستاده است چنان مصیبتی پنداشته شود که حاضر باشند همه با هم متحد و بسیج شوند تا –بخوانید گفتمان انقلاب- را از کار برکنار کنند! اما آقایان بایستی بدانند که چنانچه هاشمی و ناطق نوری موفق شوند طرح وحدت ملی را تحقق بخشند و ائتلافی از بخشی از جامعه روحانیت و احزاب جناح راست تا کاگزاران و اعتماد ملی و حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب و با حضور ناطق نوری، مهدوی کنی و کروبی و لاریجانی و حسن روحانی و خاتمی تشکیل دهند آنگاه بار دیگر صف آرایی سوم تیر 84 تکرار می شود ....

    4- حضرات می فرمایند که طرح دولت وحدت ملی آنها – همان نام مستعار جنگ احزاب- حول محوریت ولایت و نظر ایشان است. حال سوال اینجاست که اگر اینان واقعا به دنبال تشکیل این دولت حول محور ولایت فقیه هستند، آیا حمایت های مکرر مقام معظم رهبری از دکتر احمدی نژاد را ندیده اند؟! حمایت هایی که گاها رسانه های خارجی نیز به آن اذعان کرده و می گویند آقای خامنه ای رسما از احمدی نژاد برای حضور در دور بعد انتخابات ریاست جمهوری دعوت و حمایت خود را از او ابراز کرد. آیا این جملات رهبری را شنیده اند که باز هم به فکر چنین طرح هایی هستند؟!

    فکر نکنید که امسال، سال آخر دولت است؛ نه. مثل کسى که پنج سال دیگر بناست کار بکند، کار بکنید؛ یعنى تصور کنید که این یک سال به اضافه‏ى چهار سال دیگر در ید مدیریت شماست.“

     



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )

    <      1   2   3      >

    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    پاسخی به یک منتقد
    هوشیار باشیم ! نقض قانون با شعار دفاع از قانون .
    [عناوین آرشیوشده]


     

    Powered by : پارسی بلاگ
    Template Designed By : MehDJ