سلام .... دانشجویان دانشگاه های شیراز هستیم
از اونایی که کشته مرده ی گفتمان انقلاب و حضرت روح الله هستند .
سربازان ولایتی هستیم که به زعممون هنوز جمهوری اسلامی اون چیزی که انقلاب اسلامی می خواست نشده ،پس هرجا انحرافی ببینیم فریاد می زنیم ، به عبارت بهتر نقد حاکمان بدون نفی حاکمیت ......
_____________________ _____________________
مدیر مسئول و صاحب امتیاز: محمد حسین رئیسی _____________________ زیر نطر شورای سردبیری و هیئت تحریریه:علی جعفری، مصطفی نمازیان، محمد زارع ،مجتبی ایزدیان _____________________ همکاران: سجاد آزمند، امین رشیدی، غلامعلی سعادت، محمد دژکام _____________________ مدیر وبلاگ: سید حسین مطلبی پور _____________________ پیام کوتاه: 09176343500 ____________________ ایمیل:mag_1357@yahoo.com
بازگشت به آرمان 1357 (1) سیری در سفر های استانی علی جعفری
امروز در بهمن 1387و پس از30سال راه پیموده در رسیدن به آرمان1357یکی از مهمترین دستاورد دولتی که کمر همت به احیاء اصول انقلاب بسته سفرهای استانی است . سفر به میان مردم، سیره مملکت داری حضرت امیر(ع) است و محمود احمدی نژاد نیز رئیس دولت کابینه 70 میلیونی و میراث دار رجایی.گویی پس از سالها شیوه اداره ی دولت جمهوری اسلامی به انقلاب اسلامی نزدیک شده و عدالت گستریجامه ی عمل پوشانده است.
1-سفرهای استانی درنهج البلاغه:
یکی از مهمترین مواردی که حضرت امیر(ع) در دوران حکومت خویش بر آن تاکید داشتند و آن را از وظایف حاکم و لازمه ی بقاء حکومت می دانستند ارتباط مستقیم با مردم است. «سفر»پیامد اصلی تمسک نظری و عملی مسئولین دولت اسلامی به ارتباط چهره به چهره با مردم است. دیدارمستقیم و بی واسطه با مردم دارای عقبه تئوریک مستحکمی در حکمرانی اسلامی است. حضرت امیر به مالک می فرمایند که بخش مهمی از وقت خود را به ملاقات با رعیت اختصاص دهد به نحوی که حتی نزدیکان و محافظان مانعی بر سر دسترسی مردم به حاکم نباشند تا رعیت بدون هیچ ترسی حق خود را مطالبه کند و به مالک تاکیدمی کنند که این امر را کوچک نپندارد چرا که در حکمرانی اسلامی حل مشکلات ریز و درشت مردم و تک تک آنان به اندازه تفکر و تدبیر در مسائل کلان مملکتی اهمیت دارد تا آنجا که رستگاری امت را درگرو تحقق این امر می دانند:«بخشی از وقت خود را به کسانی اختصاص ده که به تو نیاز دارند تا شخصاً به امور آنان رسیدگی کنی و در مجلس عمومی با آنان بنشین و در برابر خدایی که تو را آفریده فروتن باش و سربازان و یاران و نگهبانان خود را از سر راهشان دورکن تا سخنگوی آنان بدون اضطراب در سخن گفتن با توگفتگوکند. من از رسول خدا(ص) بارها شنیدم که می فرمود: ملتی که حق ناتوان را از ثروتمندان، بی اضطراب و بهانه ای باز نستاند، رستگار نخواهد شد.»
حاکم اسلامی در ارتباط بی واسطه با مردم و نه از زبان واسطه ها و آمارها می تواند سخن آنان را بشنود و از انتقادهای مردم آگاه گردد و خود را در عقول آنان شریک کند. حضرت در این باره به مالک می فرماید: «مبادا خویش را فراوان از رعیت پنهان کنی که پنهان شدن والیان از رعیت نمونه ای از تنگ خویی و کم اطلاعی در کارهاست و نهان شدن ازرعیت، والیان را از دانستن آنچه بر آنان پوشیده است بازمی دارد؛ پس کار بزرگ می نماید.زیبا،زشت و زشت زیبا می شود و باطل به لباس حق درمی آید.