سفارش تبلیغ
صبا ویژن
  هفته نامه دانشجویی روایت 57
لازم ترین دانش بر تو آن است که از عمل بدان پرسیده می شوی . [امام علی علیه السلام]
درباره ما
هفته نامه دانشجویی روایت 57
مدیر وبلاگ : سیزده 57[244]
نویسندگان وبلاگ :
13 57[2]

سلام .... دانشجویان دانشگاه های شیراز هستیم از اونایی که کشته مرده ی گفتمان انقلاب و حضرت روح الله هستند . سربازان ولایتی هستیم که به زعممون هنوز جمهوری اسلامی اون چیزی که انقلاب اسلامی می خواست نشده ،پس هرجا انحرافی ببینیم فریاد می زنیم ، به عبارت بهتر نقد حاکمان بدون نفی حاکمیت ...... _____________________ _____________________ مدیر مسئول و صاحب امتیاز: محمد حسین رئیسی _____________________ زیر نطر شورای سردبیری و هیئت تحریریه:علی جعفری، مصطفی نمازیان، محمد زارع ،مجتبی ایزدیان _____________________ همکاران: سجاد آزمند، امین رشیدی، غلامعلی سعادت، محمد دژکام _____________________ مدیر وبلاگ: سید حسین مطلبی پور _____________________ پیام کوتاه: 09176343500 ____________________ ایمیل:mag_1357@yahoo.com
منوی اصلی

[خـانه]

[  RSS  ]

[شناسنامه]

[پست الکترونیــک]

[ورود به بخش مدیریت]

لوگوی نشریه
هفته نامه دانشجویی روایت 57
بایگانی موضوعی مطالب
اخبار[36] . مقاله[32] . یادداشت هفته[17] . متفرقه[16] . پیام ولایت[7] . معرفی شهید[7] . معرفی کتاب[5] . خاکی تر از خاک[5] . جریانشناسی[4] . خاکی تر از خاک[3] . مطالبات رهبری[2] . متفرقه[ . معرفی کتاب .
بایگانی
پیش شماره
شماره اول
شماره دوم
شماره سوم
شماره چهارم
شماره پنجم
شماره شش
شماره هفتم
شماره هشتم
شماره نهم
شماره دهم
شماره یازدهم
شماره دوازدهم
شماره سیزدهم
شماره چهاردهم
شماره پانزدهم
شماره شانزدهم
شماره هفدهم
شماره هجدهم
شماره نوزدهم
شماره بیستم
شماره بیست و یکم
شماره آخر سیزده پنجاه و هفت
لوگوی دوستان











موسیقی وبلاگ
اشتراک در خبرنامه
 
پارسی بلاگ
www.parsiblog.com

نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

عنوان متن از افول لیبرالیسم تا طلوع اندیشه اسلامی سه شنبه 87 دی 10  ساعت 9:57 عصر

از افول لیبرالیسم تا طلوع اندیشه اسلامی

رفسور ادموند فلپس برنده جایزه سال 2006 نوبل در اقتصاد: این بحران بگونه ای است که می توان گفت سرمایه داری شکست خورده است.

پرفسور ادموند فلپس برنده جایزه سال 2006 نوبل در اقتصاد: این بحران بگونه ای است که می توان گفت سرمایه داری شکست خورده است.

یکی از سرفصل های مهم خبری در هفته های اخیر، بحران اقتصادی غرب است. بعد از رسوایی شعارهای آزادی خواهی ولیبرال دموکراسی غرب با اتفاقاتی از قبیل تصویب قانونی بودن شکنجه در آمریکا، شنود خصوصی ترین مکالمات شهروندان و کنترل مکاتبات آنها با تصویب قانون، زندان های مخفی سازمان سیا در کشور های اروپایی با اطلاع دولت مربوطه، داستان گوانتانامو، عراق، افغانستان و ...، حال نوبت به اثبات پوچ بودن شعارهای اقتصادی لیبرالیسم رسیده است. بحران اقتصادی غرب که معلول اصول غلط اقتصادی نظام سرمایه داری است با سرعت زیاد بر انشعابات آن افزوده و دول غربی و در راس آنها، آمریکا را به سردرگمی انداخته است. پرفسور ادموند فلپس برنده جایزه سال 2006 نوبل در اقتصاد با بیان این نکته که ”این بحران بگونه ای است که می توان گفت سرمایه داری شکست خورده است“ بر مطالب گفته شده صحه می گذارد. بررسی ابعاد مختلف این بحران بیش از پیش می تواند پوچی اصول و عقائد نظام سرمایه داری را نشان دهد اما در این مقاله قصد بر این است که نوع نظام جمهوری اسلامی با این بحران را مورد بحث قرار دهیم.

بعد از فروپاشی شوروی، غرب بویژه آمریکا سرمایه داری را آخرین ایستگاه قطار تمدن بشری و پایان تاریخ معرفی می کند که دیگران راهی جز پیمودن مسیر آن را ندارند. با وقوع بحران های اخیر و پوچ از آب در آمدن این ادعا، جهان امروز و نظام های حاکم منتظر مدل جدیدی از مکتب های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و ... هستند تا مرهمی برای دردهای عمیق ناشی از سرمایه داری و لیبرال دموکراسی باشد.

نظام جمهوری اسلامی ایران یک مدل جدید در فضای سیاسی بین الملل است که بعد از رنسانس که نتیجه باطنی آن جدایی دین از سیاست بود، برای مدیریت امور خود دین و سیاست را با هم آمیخت و علی رغم تمام تحریم ها و مسائلی که توسط همان سردمداران سرمایه داری بر این نظام تحمیل شد، امور خود را پشت سر گذارد و حتی مسیر پیشرفت را طی کرده است و قدم به قدم به اهداف کلان خود نزدیکتر می شود. از آنجا که یکی از آرمان های انقلاب که توسط امام راحل (ره) ترسیم شده است صدور انقلاب اسلامی است بر مسئولین این نظام است که با استفاده از بسته های مناسبی که در طول این 30 سال بصورت تدریجی و همچنین بسترهایی که بصورت قطعی طی این بحران اقتصادی بوجود آمده حداکثر استفاده را کرده و به روند صدور انقلاب و معرفی چارچوب های فکری این نظام به سردمداران کشورهای جهان سرعت بخشند.

( با کمی دقت در صحبت ها و موضع گیری های سیاستمداران و بزرگان غرب می توان وجود شرایط مناسب برای معرفی نظام به عنوان یک مدل مناسب سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی پی برد.)

امام خمینی(ره) می فرمایند: تعجب است که چگونه بسیاری از علما و روحانیون کشورها و بلاد اسلامی از نقش عظیم و رسالت الهی و تاریخی خود در این عصر که بشریت تشنه معنویت و احکام نورانی اسلام است غافلند و عطش ملت ها را درک نمی کنند و از التهاب و گرایش جوامع بشری به ارزشهای وحی بی خبرند و قدرت نفوذ خود را دست کم گرفته اند. همچنین مقام معظم رهبری در سال 69 فرمودند: امروز یک عصر و یک دوران جدید بوجود آمده است، دوران جدید را باید دوران امام خمینی نامید.

در این زمینه بون تمپو نماینده گروه سیاسی اتحادیه ملی در پارلمان ایتالیا و عضو شورای شهر رم ضمن انتقاد از تقلید کورکورانه ایتالیا از آمریکا می گوید: ”ارزش های اخلاقی و اسلامی ناشی از انقلاب اسلامی ایران با وجود تبلیغات سوء رسانه های جمعی غرب حقیقتی است که حتی در کشورهای غربی انکارناپذیر است. ایران نمونه آرمانی است که به ارزش های فرهنگی و اخلاقی خود بازگشته است و برای کشوری مانند ایتالیا تقلید از جامعه ی آمریکا وخیم است، باید به ایران فکر کرد“.

اعترافات زیادی از این قبیل در صحبت های بزرگان و سیاستمداران غرب وجود دارد که امید آینده ی جهان را اسلام و انقلاب معرفی می کنند. آگاهی از این مباحث وظیفه مسئولین و علمای جمهوری اسلامی را بیش از پیش سنگین می کند.

 

 

 

 



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    پاسخی به یک منتقد
    هوشیار باشیم ! نقض قانون با شعار دفاع از قانون .
    [عناوین آرشیوشده]


     

    Powered by : پارسی بلاگ
    Template Designed By : MehDJ