هفته نامه دانشجویی روایت 57
هر که نرمخو گردد، دوستی اش [در دل ها [جایگیرمی شود [امام علی علیه السلام]
درباره ما
هفته نامه دانشجویی روایت 57
مدیر وبلاگ : سیزده 57[244]
نویسندگان وبلاگ :
13 57[2]

سلام .... دانشجویان دانشگاه های شیراز هستیم از اونایی که کشته مرده ی گفتمان انقلاب و حضرت روح الله هستند . سربازان ولایتی هستیم که به زعممون هنوز جمهوری اسلامی اون چیزی که انقلاب اسلامی می خواست نشده ،پس هرجا انحرافی ببینیم فریاد می زنیم ، به عبارت بهتر نقد حاکمان بدون نفی حاکمیت ...... _____________________ _____________________ مدیر مسئول و صاحب امتیاز: محمد حسین رئیسی _____________________ زیر نطر شورای سردبیری و هیئت تحریریه:علی جعفری، مصطفی نمازیان، محمد زارع ،مجتبی ایزدیان _____________________ همکاران: سجاد آزمند، امین رشیدی، غلامعلی سعادت، محمد دژکام _____________________ مدیر وبلاگ: سید حسین مطلبی پور _____________________ پیام کوتاه: 09176343500 ____________________ ایمیل:mag_1357@yahoo.com
منوی اصلی

[خـانه]

[  RSS  ]

[شناسنامه]

[پست الکترونیــک]

[ورود به بخش مدیریت]

لوگوی نشریه
هفته نامه دانشجویی روایت 57
بایگانی موضوعی مطالب
اخبار[36] . مقاله[32] . یادداشت هفته[17] . متفرقه[16] . پیام ولایت[7] . معرفی شهید[7] . معرفی کتاب[5] . خاکی تر از خاک[5] . جریانشناسی[4] . خاکی تر از خاک[3] . مطالبات رهبری[2] . متفرقه[ . معرفی کتاب .
بایگانی
پیش شماره
شماره اول
شماره دوم
شماره سوم
شماره چهارم
شماره پنجم
شماره شش
شماره هفتم
شماره هشتم
شماره نهم
شماره دهم
شماره یازدهم
شماره دوازدهم
شماره سیزدهم
شماره چهاردهم
شماره پانزدهم
شماره شانزدهم
شماره هفدهم
شماره هجدهم
شماره نوزدهم
شماره بیستم
شماره بیست و یکم
شماره آخر سیزده پنجاه و هفت
لوگوی دوستان











موسیقی وبلاگ
اشتراک در خبرنامه
 
پارسی بلاگ
www.parsiblog.com

نویسنده مطالب زیر:   سیزده 57  

عنوان متن سیری در سفرهای استانی (2/2) *11* یکشنبه 87 بهمن 27  ساعت 7:25 عصر

 

ب-در همین حال تخریب گران به ظاهر منتقد تاکید می کردند که نگاه رئیس جمهور باید کلان نگر باشد و به جای آنکه وقت خود را در سفرها بگذراند باید در تهران بنشیند و بر اساس گزارش ها کشور را اداره کند. در واقع نظر آنها این بود که سفرهای استانی نگاه کلان را از دولت می گیرد و به جای اداره کلان امور کشور دولت را درگیر کارهای جزئی می کند. در همین زمان مصوبات متعدد جلسات استانی هیات دولت برای پیشرفت استان ها به بحث روز تبدیل شده بود و واضح بود که بلا فاصه این مصوبات مورد هجمه قرار گیرد. مخالفین در مقالات ومصاحبه های خود سعی در القای این موضوع داشتند که مصوبات در سفرهای استانی کارشناسی شده نیست و دلیلشان این بود که چگونه دولت می تواند در یک جلسه 100یا200مصوبه تصویب کند. غافل آنکه کار کلان متشکل از اجزاست و کسی که می خواهد وارد کل شود باید از جزئیات هم بداند و از جزء به کل وارد شود چرا که با این کار تسلط بیشتر می شود . دولت با سفرهای استانی تسلط بیشتری به همة نقاط کشور پیدا می کند و همه مسائل کلان وجزئی را می فهمد و اینها در سفر مشخص می شود. گذشته از آن 4 کارگروه تخصصی در دور اول سفرها به ریاست رئیس جمهور تشکیل می شد و جزئیات کل های کشور را بررسی می کرد که اشراف کاملی بر مصوبات وجود داشته باشد. چگونه  می توان سفرهای استانی را سفرهایی با دید جزئی دید در حالی که به گفته یکی از مسئولان محلی  دولت در سفر به استان سیستان و بلوچستان ساخت 7 سد را تصویب کرد که ساخت همه آنها در حال اجراست؟                                                          

بهترین بیان درباره شیوه عملکرد دولت در سفرهای استانی سخنان مقام معظم رهبری در جمع دانشجویان استان یزد  است که درباره این شبهات اشاره و تاکید کردند: :“این دولت انصافادولت پرکار و دربعضی ازخوصیات نمونه است. این که به همه شهرهامی روند، این خیلی برای من مهم است. خیلی برای من جالب است. رئیس جمهور، وزیر و مدیران اجرایی کشور به شهرهای مهم کشور می روند. این رفتن به شهرها خیلی تاثیردارد. بعضی می گویند آقا ما گزارش ها را که می خوانیم، نه، گزارش خواندن فرق می کند با رفتن. شاید بیش از اغلب مدیرها برای من گزارش می آید. وقتی انسان می رود به یک شهری به یک استانی، مینشیند با یک مردمی، می نشیند با یک جوانی، می بیند گزارش ها با آنچه که واقعیت است تفاوت هایی دارد. انسان آنچه که می بیند و می شنود از گزارش خیلی باارزش تراست. این کار را امروز دولت دارد می کند. به همه جای کشور سفر می کند. یک گوشه ای ازاین را می گیرند تبدیلش می کنند به نقطه ضعف و ایرادگرفتن. چرادراین سفرصد تا مصوبه داشتید، در حالی که پنجاه تایش بیشتر قابل عمل نیست، خیلی خوب حالا پنجاه تایش عمل بشود، این بهترازهیچی نیست؟ اینها ایجاد یأس خود...“

در همین حال مسئولان دولتی و معاونت اجرایی رئیس جمهور مراحل کارشناسی مختلف به ثمر نشستن یک مصوبه را تشریح کردند. اما این باعث نشد تا مخالفان به سیل تخریب های خود پایان دهند و یکی از سران فراکسیون دوم خردادی در نطق خود تاکید کرد که اگر حتی این مصوبات کارشناسی شده هم باشد اما چون بااسناد توسعه استان منطبق نیست  پس بیهوده است. بعدها  معاون اجرایی رئیس جمهور اعلام کرد که یکی از معیارهای اصلی آماده شدن یک پیش مصوبه برای تصویب در جلسه استانی دولت، اسناد توسعه استان هاست و قطعاً تمام مصوبات با این اسناد منطبق است. جالب تر آن که همین نماینده در جلسه دولت در استان حوزه انتخابیه خود از زحمات دولت در سفرهای استانی قدردانی می کند و از پشتوانه کارشناسی مصوبات استانی دولت ابراز رضایت فراوان می کند.

 واقعیت آن است که ایده سفرهای استانی شیوه ای بدیع و کارشناسی شده است که رفع کننده بخش عظیمی از نارسایی ها و مشکلات جامعه بوده است. دولت نهم در سفرهای استانی در حقیقت زمینه ای برای انتقال تصمیم گیری از مرکز به استان ها را فراهم کرد و علاوه بر حضور در مناطق مختلف و بررسی نیازهای واقعی و اولویت دار، مسائل کلان و زیرساختی استان ها را بر اساس اسناد توسعه  استان و برنامه چشم انداز مورد بررسی قرار داد.

در عین حال که سفرهای استانی فرصتی بوجود آورد تا بخشی از طرح ها و پروژه های برزمین مانده  از گذشته نیز با تلاش مدیران کوشا به نتیجه برسد و آمار و اطلاعات در این خصوص نیز موجود است از سوی دیگر با بررسی سفرهای استانی می بینیم که بیش از5/37درصد مصوبات زیربنایی و فنی و 9/15درصد تولیدی و اقتصادی است. بنابراین نه تنها دولت در سفرهای استانی درگیر کارهای کوچک نشده بلکه برای پیشرفت و تعالی کشور گام های بزرگی را برداشته که بخش عمده ای از این پروژه ها در سطح استانی و ملی به ثمر نشسته است .



  • کلمات کلیدی :
  •   نظرات شما  ( )


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    پاسخی به یک منتقد
    هوشیار باشیم ! نقض قانون با شعار دفاع از قانون .
    [عناوین آرشیوشده]


     

    Powered by : پارسی بلاگ
    Template Designed By : MehDJ