سلام .... دانشجویان دانشگاه های شیراز هستیم
از اونایی که کشته مرده ی گفتمان انقلاب و حضرت روح الله هستند .
سربازان ولایتی هستیم که به زعممون هنوز جمهوری اسلامی اون چیزی که انقلاب اسلامی می خواست نشده ،پس هرجا انحرافی ببینیم فریاد می زنیم ، به عبارت بهتر نقد حاکمان بدون نفی حاکمیت ......
_____________________ _____________________
مدیر مسئول و صاحب امتیاز: محمد حسین رئیسی _____________________ زیر نطر شورای سردبیری و هیئت تحریریه:علی جعفری، مصطفی نمازیان، محمد زارع ،مجتبی ایزدیان _____________________ همکاران: سجاد آزمند، امین رشیدی، غلامعلی سعادت، محمد دژکام _____________________ مدیر وبلاگ: سید حسین مطلبی پور _____________________ پیام کوتاه: 09176343500 ____________________ ایمیل:mag_1357@yahoo.com
هفته گذشته همایش «نفت، توسعه ودموکراسی» با میزبانی بنیاد باران آقای خاتمی برگزارشد. درباره تشکیل این همایش، مهمانان و حواشی آن نکاتی حائز اهمیت است.
1- اولین مطلب راجع به ایده برگزاری این برنامه است که چندماه قبل ازسوی آمریکائی ها وصهیونیست ها مطرح شده بود. درهمین رابطه به اظهارات زیر توجه فرمائید:
1-1.مارک وستون، نظریه پرداز آمریکائی اخیرا در واشنگتن پست نوشت: سرنگونی دولت کنونی ایران، بدون راه حل بین المللی و دیپلماسی مفید، دشوارخواه دبود، ولی اگر دولت احمدی نژاد از درآمدهای نفتی محروم و بی پول شود، این کار امکان پذیر خواهد بود.
4-2. کاندولیزا رایس وزیر امورخارجه آمریکا نیز طی اظهاراتی گفت: دولت احمدی نژاد با بهره گیری از درآمدهای نفتی درمیان مردم محبوبیت کسب می کن دوتحریم ها می تواند دست او را از درآمدهای نفتی کوتاه کرده ومحبوبیت او را کاهش دهد.
4-3. روزنامه ی صهیونیستی « یدیعوت آهارنوت» نیزنوشت: تحریم ها علیه ایران می تواند دولت این کشور را از درآمدهای نفتی محروم کند. این تحریم، دولت تهران را مجبور می کند یارانه بنزین را کاهش دهد و بر قیمت سوخت بیفزاید. دراین حالت زندگی مردم درایران با مشکل جدی روبرو می شود و زمینه ی نارضایتی از دولت احمدی نژاد فراهم خواهد شد.
و اینک توجه فرمائید به گوشه هایی ازافاضات آقای خاتمی در همایش نفت،توسعه و دموکراسی: (... اگر نفت به عنوان یک منبع پردرآمد و بی دردسر دراختیار دولت قرار گیرد، هم مانع مردم سالاری، هم مانعی برای توسعه جامعه است، نفت می تواند دولت را به قدرتی تبدیل کند که همه ی نهادهای مدنی را رقیب خود به حساب بیاورد، نفت نباید در اختیار دولت باشد...!!! )
و حال سوال من ازآقای خاتمی وهم قطارانش آن است که همسویی مواضع رایس، روزنامه های اسرائیلی و آمریکائی با مواضع آقای خاتمی به طور اتفاقی است یا بازهم کاسه ای زیرنیم کاسه دارید؟
2- آقای خاتمی که خود 8 سال مملکت را با درآمدهای نفتی اداره می کرد چنان در مذمت استفاده از درآمدهای نفتی خطابه خواند که گویی در طول این 8 سال یک دلارهم از درآمدهای نفتی استفاده نکرد و مملکت را با فضای باز سیاسی، جامعه مدنی و دموکراسی اداره می کرده! آقای خاتمی که 8 سال زمام قوه مجریه را در دست داشت و پول نفت را صرف هزینه های جاری کشور و آن هم غیرضروری مثل گفتگوی تمدن ها، تئاترجشنواره ایران زمین، خریدهواپیمای تشریفاتی 60میلیارد تومانی و... کرد چطو رامروز به این تئوری رسیده اند که پول نفت در دست دولت سم مهلک است؟ به راستی اگرآقای خاتمی در دوره آینده رئیس جمهورشود باز هم از این لطیفه ها خواهد گفت؟ اگر ایشان فردی بود که تازه می خواست رئیس جمهورشود مهم نبود اما ازیادمان نرود که ایشان در دوران 8 ساله خود ازنبود اختیارات ومحدود بودن اختیارات رئیس جمهور گریه می کرد و با لایحه افزایش اختیارات به مجلس به ریاست جمهوری مطلق العنان می اندیشید چگونه امروز می خواهد پشتوانه مهم دولت یعنی نفت را از آن جدا کند؟
3- مهمانان این میتینگ انتخاباتی افرادی مثل احسان نراقی با آن سوابق! که رفیق گرمابه و گلستان خاندان منحوس پهلوی است و ابراهیم یزدی دبیرکل گروهک منحله نهضت آزادی ومطرود امام راحل(ره) و... چه سررشته ای درامورات نفتی داشتند؟ آیا رسمیت دادن به عناصر وابسته و جاسوسان آمریکا درراستای همان شعار تداوم راه امام (ره) است که این روزها مدعیان اصلاحات برای جلب آراء عمومی سر می دهند؟ آیا دعوت افرادی چون نراقی و یزدی درراستای مصالح ملی و نظام اسلامی است؟
4-اگراین همایش آنقدرمهم بود که به گفته اصلاح طلبان فوق العاده تلقی می شد چرا درطول 8 سال دولت خاتمی برگزار نشد؟ و دراین دولت نیز در ماه های پایانی دولت برگزارشد؟ آیا این گونه همایش ها که معلوم نیست هزینه آن ازکجا تامین می شود و با آن همه همسویی مواضع اصلاح طلبان با مواضع دشمنان نظام (نه دولت) درجهت تخریب دولت در ماه های مانده به انتخابات نیست؟
چندی پیش همایشی تحت عنوان "30 سال قانون گذاری و نظارت" در مجلس شورای اسلامی برگزار شد. در خصوص این همایش صحبت ها زیاد است. همایشی که توسط دکتر علی لاریجانیِ اصول گرا و البته همراه با صرف نهار هفت رنگ برگزار شد! و در آن همه دعوت شده بودند ( این که می گویم همه یعنی همه ها!) از کسانی که روی شرط التزام عملی به ولایت فقیه خط کشیده بودند و به همین دلیل رد صلاحیت شده بودند تا افرادی که نظارت شورای نگهبان را استبدادی می دانستند. از کسانی که جامعه ی محترم مدرسین، سازمانش را به دلیل اهانت به دین، نامشروع معرفی کرده بود تا کسانی که نامه ی ننگین و توهین آمیز به مقام معظم رهبری را نوشتند؛ از عناصر مطرود و دنیاطلب و لیبرال گرفته تا افراد برانداز و ضد ولایت فقیه، از عزت الله سحابی گرفته تا طالقانی و ... . احتمالا ملاک دعوت دکتر لاریجانی تنها ایرانی بودن و سابقه ی نمایندگی مجلس بوده است ( البته باز هم جای شکرش باقی است که نمایندگان دور اول و دوم مجلس که بعدها از انقلاب بریدند و پناهنده شدند، اعضای حزب توده، سازمان منافقین، پیکار و ... را دعوت نکردند! آخر آنها هم روزی به صنلی های مجلس تکیه زده بودند!).
به هر حال این همایش با عنوان 30 سال قانون گذاری و با وجود اینکه 28 سال بیشتر از قانون گذاری در ایران نمی گذرد و طبیعتا بایستی این همایش 2 سال دیگر برگزار می شد! نه سال آخر دولت کنونی و قبل از انتخابات، نشان از امری فوری و ضروری می داد امری که تحت عنوان " تشکیل دولت وحدت ملی" برای انتخابات آتی بروز کرد و البته همین رساندن این طرح به انتخابات آتی بود که سبب شد علی لاریجانی 2 سال زودتر همایش خود را برگزار کند. در خصوص طرح فوق نکاتی را خدمت مخاطبان فهیم سیزده57 عرض می نمایم:
1-دولت وحدت ملی یا همان ائتلاف برای نجات کشور طرحی است که از زیر قبای هاشمی رفسنجانی در آمدهاست. در این طرح، ناطق نوری – بخوانید هاشمی- پیشنهاد داده که دولتی بر سر کار بیاید که رئیس جمهور آن اصولگرا و کابینه آن متشکل از هر دو جناح باشد، به عبارت بهتر دولت بعد شرکت سهامی ای باشد که بدون در نظر گرفتن حق رئیس جمهوریش در تشکیل کابینه، از قبل سهم هر کس در دولت مشخص باشد. طبیعی است که در این طرح نقش وزنه ی تعادل بین چپ و راست را هیچ کس بهتر از آقای هاشمی نمی تواند ایفا کند (حتی بهتر از رئیس جمهور آن دولت) و همین است که هاشمی تمام قد در حمایت این طرح ایستاده است.
2-اصولا طرح دولت وحدت ملی مغایر با عقلانیت سیاسی است. به قول عماد افروغ – که از مهمترین منتقدان فعلی است- "هنگامی می توان از چنین دولتی سخن گفت که بحرانی در کار باشد، مشخصا این مقوله متعلق به کشورهای بحران زده ای چون لبنان است که ساختار سیاسی آن متاثر از تمایلات قومی و قبیله ای است. اکنون که شرایط خاص در کشور ما موجود نیست، پس قضیه منتفی خواهد بود"، هر چند از نظر آقایان، چون احمدی نژاد مدیرانی از خارج از دایره ایشان بر سر کار آورده، افراد گمنامی که نه در کاگزاران بوده اند و نه در مشارکت و نه در ... و با انتخاب مجدد ایشان به عنوان ریاست جمهور این روال ادامه خواهد یافت پس شرایط بحرانی است و نابه سامان و البته حضرات قول می دهند که اگر به سهمشان برسند همه چیز بر وفق مراد شود و عالی!
3-به افرادی که از ضرورت وحدت ملی سخن می گویند و برای پیگیری آن همایش ها برگزار می کنند، همان افرادی که در چند دوره انتخابات اخیر نظیر ریاست جمهوری نهم، مجلس های هفتم و هشتم و شوراهای اسلامی شهر و روستای دوم و سوم با رویگردانی مردم روبرو شدند، همان ها که برای نجات چند شخص منفعل – از جمله خودشان- که از کاروان مطالبات مردم عقب افتاده اند، دست و پا می زنند و ... پیشنهاد می کنم وحدت ملی را در سفرهای استانی رئیس جمهور پیگیری کنند ( هر چند آن قدر از مردم فاصله گرفته اند و آن قدر باورشان شده که خودشان معادل ملت و کشورند که شاید اصلا چنین صحنه هایی به چشمشان نیاید!) آری، دولت مکتبی احمدی نژاد مفهوم وحدت ملی را در صحنه ی جامعه عملیاتی کرده است. اینها بایستی بدانند که مردم آگاه ایران ( و البته طبق گفته های ایشان مردم قابلمه به دست، دلفین، گدا و ... ایران فقط اگر خودشان رای بیاورند مردم فهیم، غیور و آگاه ایران!) خوب می دانند چه کسی تشنه ی خدمت است و چه کسی فریفته قدرت؟ طبیعی است رئیس جمهوری که فراتر از چپ و راست عمل کرده و یک تنه در برابر تمام آنها ایستاده است چنان مصیبتی پنداشته شود که حاضر باشند همه با هم متحد و بسیج شوند تا –بخوانید گفتمان انقلاب- را از کار برکنار کنند! اما آقایان بایستی بدانند که چنانچه هاشمی و ناطق نوری موفق شوند طرح وحدت ملی را تحقق بخشند و ائتلافی از بخشی از جامعه روحانیت و احزاب جناح راست تا کاگزاران و اعتماد ملی و حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب و با حضور ناطق نوری، مهدوی کنی و کروبی و لاریجانی و حسن روحانی و خاتمی تشکیل دهند آنگاه بار دیگر صف آرایی سوم تیر 84 تکرار می شود ....
4-حضرات می فرمایند که طرح دولت وحدت ملی آنها – همان نام مستعار جنگ احزاب- حول محوریت ولایت و نظر ایشان است. حال سوال اینجاست که اگر اینان واقعا به دنبال تشکیل این دولت حول محور ولایت فقیه هستند، آیا حمایت های مکرر مقام معظم رهبری از دکتر احمدی نژاد را ندیده اند؟! حمایت هایی که گاها رسانه های خارجی نیز به آن اذعان کرده و می گویند آقای خامنه ای رسما از احمدی نژاد برای حضور در دور بعد انتخابات ریاست جمهوری دعوت و حمایت خود را از او ابراز کرد.
آیا این جملات رهبری را شنیده اند که باز هم به فکر چنین طرح هایی هستند؟!
اعتکاف سیاسی اعتقادی دانشجویان دانشگاه های شیراز در اعتراض به توهین به مقدسات که در 18 آذر در دانشگاه شیراز صورت گرفته بود، سه شنبه شب پس از سه شبانه روز پایان یافت. در این مراسم معنوی-سیاسی دانشجویان خواستار کنار گذاشتن مصلحت سنجی مسئولان و برخورد قانونی با افراد خاطی شدند و اعتقاد داشتند علاوه بر برخورد کمیته انضباطی دانشگاه با افرادی که به شهدا، ولایت فقیه و ... در برنامه تریبون آزاد خود توهین کرده بودند، بایستی مدعی العموم به ماجرا وارد شود و طبق قانون مجازات اسلامی که حبس 6 ماه تا 2 ساله را برای چنین افرادی منظور کرده است، برخورد قضایی نیز صورت گیرد.
در طول سه شبانه روز برگزاری اعتکاف در مسجد جامع دانشگاه شیراز که دانشجویان کلیه دانشگاه های شیراز در آن شرکت داشتند اساتید کشوری نیز در بین معتکفین حضور یافتند و همراهی خود را با این جریان اعلام داشتند. فروز رجایی فر مسئول ستاد پاسداشت شهدای جهان اسلام و دکتر عماد افروغ نماینده مردم تهران در مجلس هفتم از جمله اساتیدی بودند که از تهران به این جمع پیوسته و سخنانی در باب جنبش دانشجویی و انقلاب اسلامی ایراد کردند. حجةالاسلام والمسلمین دکتر محمد شریفانی نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه شیراز، دکتر ایمانیه ریاست دانشگاه علوم پزشکی، مهندس حق نگر رئیس آموزشکده فنی شهید باهنر، محمد حسن روزیطلب دبیرسیاسی روزنامه ایران ، حجةالاسلام والمسلمین سید محمد انجوی نژاد مسئول کانون فرهنگی رهپویان وصال و ... نیز از دیگر افرادی بودند که با حضور خود در اعتکاف از دانشجویانی که احساس مسئولیت کرده بودند تشکر کردند.
از دیگر نکات جالب توجه در حین مراسم اعتکاف پخش بیانیه هایی از سوی دانشجویان توهین کننده در سطح دانشگاه بود. این بیانیه ها که با "رب الشهدا و الصدیقین" و سراسر حاوی آیات قرآن و حکمت هایی از نهج البلاغه و بسیار زیبا نیز نوشته شده بود، دانشجویان معتکف را شیعیان صفوی و خود را شیعیان علوی می نامید و با تیتری با عنوان "قرآن ها را بر سر نیزه کرده اند" اشاره می کرد که هیچ توهینی صورت نگرفته م عده ای محدود با سو استفاده از احساسات مذهبی دانشجویان آنها را دور خود جمع کرده اند واین بیانیه برای تایید گفته های خود اضافه می کرد که اینان اگر راست می گفتند فیلم یا تصویری از توهین را پخش می کردند. در همین راستا دانشجویان معتکف پس از اینکه تصمیم گرفته بودند که فیلمی از توهین ها را – به منظور عدم تخریب شخصیت افراد خاطی پخش نکنند- مجبور شدند گوشه ای از توهینات را دوشنبه شب قبل از سخنرانی آقای انجوی نژاد پخش کنند.
تعداد زیادی از اساتید نیز با حضور خود در بین دانشجویان با آنان ابراز همدردی کردند؛ دکتر شعبانی نیا، دکتر علیشاهی، دکتر نیلی، دکتر رحمانی، دکتر خادمی، دکتر هادی و ... از جمله این اساتید بودند.
سه شنبه بعد ازظهر نیز استاندار فارس، فرماندار شیراز و مدیر کل سیاسی استاندار فارس با حضور در بین دانشجویان از آنها قدردانی کرده و قول برخورد طبق قانون را دادند. عزیزی فرماندار شیراز با اشاره به تشکیل جلسه ی شورای تامین افزود : "پرونده ی تعدادی از دانشجویان خاطی برای برخورد جدی تر به وزارت علوم فرستاده می شود، با دانشجویانی که توهین های آنان جنبه جرم داشته برخورد قضایی صورت می گیرد، تمام احکام تعلیقی توهین کنندگان اجرا می شود و ... .
از نکات برجسته ی دیگر، عدم حضور دکتر صادقی در بین دانشجویان به منظور پاسخگویی – ویا حداقل به منظور قدردانی همانند استاندار، و یا حداقل تر برای ابراز همدردی مانند اساتید- بود. البته جای شکرش باقی بود که حداقلایشان دوشنبه شب ( یعنی موقعی که دانشجویان تازه می خواهند افطار کنند) برای اقامه نماز جماعت در مسجد حضور یافتند که البته از ساعت حضورشان پیدا بود که فقط به قصد نماز آمده اند و نه امر دیگر!
دوست عزیزی از برادران سیزده 57 در شماره قبل مطلبی نگاشته بودند با عنوان "پایبندی به کدام اصول؟" در این مطلب پس از ذکر مقدماتی درباره بهتر بودن امور کنونی کشور از دوران طاغوت و این که طیف عقلانی اصلاح طلب به دنبال پیشبرد انقلاب هستند، انتقاداتی به عملکرد دکتر احمدی نژاد رئیس جمهور محترم وارد آمده بود.
صاحب قلم با اذعان به این نکته که هر کسی در کارنامه فعالیتش نقاط مثبت و منفی دارد و هر کدام را باید بدون بی بندوباری و سانسور با ورع و تقوا بیان کرد، اعتقاد دارد موارد بیان شده نقاط ضعف دولت نهم نبوده و هر کدام از این مطالب را دارای جوابی است.
1-چاپ عکس های سفرهای استانی در کیفیت بالا و تیراژ وسیع توسط وزارت ارشاد: اولا اگر چنین مجموعه هایی در تیراژ وسیع منتشر شده بود، حداقل باید یک نسخه از آن در اختیار نهادهایی مانند استانداری، دانشگاه و یا .... قرار می گرفت و عدم دسترسی به این مجموعه ها نشانگر عدم صحت این ادعا و ریخت و پاش دارد؛ ثانیا مقام معظم رهبری سفر استانی را امتیاز اول دولت نهم برشمردند و خواستار نهادینه شدن گفتمان خدمت به مناطق محروم در این قالب شده اند و در این راستا تبلیغ ارتباط مستقیم و چهره به چهره مردم با مسئولین ارشد دولت می تواند مفید فایده باشد. مردمی که در دولت های قبل حسرت دیدار با یک رئیس اداره را می کشیدند امروز می توانند مستقیم با رئیس جمهور و یا وزرا دیدار کنند و خاسته هایشان را با ایشان در میان بگذارند؛ ثالثا اطلاع رسانی هنرمندانه از خدمات دولت و بنا به فرمایش رهبر انقلاب واجب است و انتشار تصاویر با کیفیت بالا و تیراژ وسیع می تواند در این راستا باشد.
2-این که نفت سر سفره مردم شعار رئیس جمهور است نیز از مسائلی که متاسفانه باید جنگ روانی رسانه های ضد اصولگرا کار خود را کرده است. در این باره رئیس جمهور محترم بارها توضیح داده اند و عجیب است که درخواست رئیس جمهور از اقتصاددانان برای توضیح این مساله که چگونه درآمد نفت را برای عمران و سازندگی استفاده کنیم (نص نامه رئیس جمهور به اقتصاددانان) این گونه تحریف می شود که چگونه نفت را سر سفره مردم بیوریم!
3-باز هم بحث تکراری کردان و مشایی : اولا صاحب قلم خود از منتقدان و مخالفان حضور کردان و مشایی و رحیمی در هیات دولت است و گمان نمی برم هیچ کدام از بزرگواران سیزده57 تا این اندازه در این باره گفته و نوشته باشند؛ ثانیا معتقدم بسیاری از مسائل در این باره این سه نفر تا تحریف کرده اند، دروغ گفته اند و بزرگنمایی کرده اند مثلا درباره ماجرای حمل قرآن در مراسم گردشگری که مساله ای ادعای بود، و گروه حامل قرآن وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی تحت مسئولیت برادر خاموشی! اما برخی فتنه گران چنان در این ماجرا دمیدند که مراجع تقلید اعلام عزای عمومی کردند اما بعد از کشف واقعیت ترجیح دادند که سکوت اختیار کنند! زیان های این هزینه کردن از مراجع علیه شخصی که رفتارهیش را نمی پسندیم چقدر بود؟ ثالثا در ماجرای مشایی، رهبر انقلاب خواستار پایان ماجرا شدند چرا که از هر دو طرف گلایه مند بودند، فردای استیضاح کردان نیز ایشان از بی بندوباری علیه دولت انتقاد کردند، به راستی ادامه دادن این ماجرا از سوی ما که ادعای تبعیت از رهبری را می کنیم چه وجهی دارد؟
4-از تغییرات در کابینه که حق مسلم رئیس جمهور است و هر کسی می تواند حقش را اعمال کند که بگذریم، شاید نکته اصلی نویسنده عزیز سیزده57 عدم افشای مفسدین اقتصادی از سوی رئیس جمهور باشد؛ اولا به نظر صاحب قلم بزرگترین مفسدین اقتصادی در کشور کسانی بودند که فرهنگ تجملات و اشرافیت و سهل انگاری مالی را گسترش دادند مانند رئیس دولت سازندگی؛ که اجرای عدالت و هدفمند کردن یارانه ها را گداپروری می داند، به این جملات رئیس جمهور توجه کنید "بعضی ها می گویند اگر یارانه ها را بین مردم توزیع کنیم گداپروری است اما هدفمند کردن یارانه ها از نظر ما عدالت است، به مخالفان آن می گوییم به ملت ایران توهین نکنید، اگر این یارانه ها را افرادی مثل شما که جیب خود را پر کرده اید و شکم هایتان را سیر کرده اید، بخورید گداپروری نیست ولی اگر به مردم بدهیم گداپروری قلمداد می شود! شما از مردم فاصله گرفته اید، باید بدانید که ملت، خانواده شما و هم حزبی هایتان نیستند بلکه ملت کسانی هستند که امروز در خیابان های زنجان و دیگر نقاط کشور آماده فداکاری برای انقلاب و کشور هستند" آیا این افشاگری از بزرگترین مفسدان اقتصادی نیست؟! ماجرای مافیای سیگار و آن فرمانده سابق نظامی و سخنرانی قم را فراموش کرده اید؟ افشای مفاسد دانشگاه آزاد و آن متهم به جاسوسی که به صورت مضحکی از سوی قوه قضائیه به دو سال حبس تعلیقی محکوم شد را چه طور؟ حتی در سطح استان ماجرای پیگیری در برخورد با پروژه محمدپور و خلیج فارس و ... را نمی توان انکار کرد.
5-و در آخر نویسنده، احمدی نژاد را به عدم استفاده از ظرفیت اصولگرایی متهم کرده( در این باره نکات زیادی وجود دارد و خود مجال جداگانه ای می طلبد که بعدا به آنها خواهم پرداخت) و نوشته، "احمدی نژاد به کدام اصول پایبند است، اصولی که خود تشخیص اصول بودنش را داده یا اصولی که واقعا اصول هستند و مبنا؟" از ثقیل بودن این جمله که بگذریم! تصور می کنم پاسخ این سوال را از زبان رهبری معظم انقلاب بدهیم : "شعار دولت نهم منطبق بر شعار و گفتمان امام و منطبق بر شعارها و گفتمان های انقلاب اسلامی است این را هیچ کس نمی تواند ندیده بگیرد. عدالت خواهی در این دولت پر رنگ شد. شعار عدالت خواهی به صورت جدی بر روحیه مسئولین، دولتمردان و برنامه ها پرتو افکند. استکبارستیزی در این دولت تشخص و تمیّز پیدا کرد، روند غرب باوری و غرب زدگی که متاسفانه داشت در مجموعه دولتی نفوذ می کرد متوقف شد، این چیز مهمی است. گرایش های سکولاریستی جلویش گرفته شد، جرات مقابله با فساد که قبلا وجود نداشت در مجموعه دولت نهم هست؛ به طور خلاصه زنده کردن و بازسازی برخی خصوصیات جوهری انقلاب و منطق امام و مقابله با کسانی که می خواستند این ارزش ها و این مفاهیم اساسی را منسوخ کنند یا از بین ببرد یا ادعا می کردند که منسوخ شده و از بین رفته، این چیز با ارزشی است و از خصوصیات و امتیازات دولت نهم است".
” مادام که کربلا و نجف ما در دست کفار، مکه و مدینه ما در دست منافقین و قدس ما در دست یهود است مبارزه ادامه خواهد داشت.“
در ارتش خدمت کرده بود . قبل از انقلاب هم درزندان فلک الافلاک زندانی بوده است از فکر نظامی بسیار خوبی برخوردار بود . مهندس مکانیک دانشگاه علم و صنعت ، طراح و از بچه های با فکر و با استعداد و عاشق امام(ره) بود . وقتی اولین بار دنبال بچه های تهران در سال 58 رفت بانه ، به عنوان یک نیروی عادی از گردان2 سپاه خدمت می کرد . بعد مشخص شد که او نبوغ ذهنی و فکری اش « فرماندهی
» است.
”تازه رسیده بودم به قرارگاه تاکتیکی و دلم میخواست حاج احمد را ببینم. همین طور که داشتم قدم زنان به طرف قرارگاه میرفتم، صحنه عجیبی دیدم. در میان آن سکوت و خلوتی بعد از ظهر که هر کدام از بچهها از شدت گرما به سنگری پناه برده بود و چرت میزدند، حاج احمد در کنار تانکر آب نشسته بود و با دقت و وسواس خاصی، ظرفهای ناهار بچههای قرارگاه را میشست. اول باور نکردم که حاج احمد باشد ولی وقتی به آرامی نزدیک رفتم، دیدم که خود اوست. با خودم گفتم آدم مثل حاجاحمد با آن همه ید و بیضا، فرمانده تیپ ?? حضرت رسول(ص) و مسوول قرارگاه تاکتیکی باشد و بیاید کنار تانکر آب، کاسه بشقابهای بچهها را بشوید؟! در همین فکر بودم که یک هو به یاد دوربینم افتادم. به تندی، با دوربین قراضهای که روی دوشم داشتم، جلو رفتم و قبل از این که متوجه شود، او را درون کادر دوربین جا دادم و با فشار تکمهای، برای همیشه ثبتش کردم.“
بعد از عملیات بیتالمقدس و فتح خرمشهر زمانی که خدمت حضرت امام شرفیاب شدیم (متوسلیان) ایشان از ناحیه پا مجروح شده بود و عصا در دست داشت. وقتی که خدمت امام رسیدیم ایشان با امام ملاقات خصوصی هم داشت برای عرض گزارش. زمانی که از خدمت امام برمیگشت دیدم که برادر احمد عصا در دست ندارد و خیلی سریع و خیلی خوب دارد حرکت میکند و اصلاَ احساس ناراحتی نمیکند. من از ایشان پرسیدم که عصا را چه کردی. گفت زمانی که خدمت امام بودم امام پرسیدند که پایت چه شده است گفتم که مجروح و زخمی هستم. حضرت امام دستی بر زخم پایم کشیدند و فرمودند ان شاءالله این زخم خوب میشود. من از آن لحظه دیگر احساس درد ندارم و نیاز به عصا هم ندارم.
” مادام که کربلا و نجف ما در دست کفار، مکه و مدینه ما در دست منافقین و قدس ما در دست یهود است مبارزه ادامه خواهد داشت.“
در ارتش خدمت کرده بود . قبل از انقلاب هم درزندان فلک الافلاک زندانی بوده است از فکر نظامی بسیار خوبی برخوردار بود . مهندس مکانیک دانشگاه علم و صنعت ، طراح و از بچه های با فکر و با استعداد و عاشق امام(ره) بود . وقتی اولین بار دنبال بچه های تهران در سال 58 رفت بانه ، به عنوان یک نیروی عادی از گردان2 سپاه خدمت می کرد . بعد مشخص شد که او نبوغ ذهنی و فکری اش « فرماندهی
» است.
”تازه رسیده بودم به قرارگاه تاکتیکی و دلم میخواست حاج احمد را ببینم. همین طور که داشتم قدم زنان به طرف قرارگاه میرفتم، صحنه عجیبی دیدم. در میان آن سکوت و خلوتی بعد از ظهر که هر کدام از بچهها از شدت گرما به سنگری پناه برده بود و چرت میزدند، حاج احمد در کنار تانکر آب نشسته بود و با دقت و وسواس خاصی، ظرفهای ناهار بچههای قرارگاه را میشست. اول باور نکردم که حاج احمد باشد ولی وقتی به آرامی نزدیک رفتم، دیدم که خود اوست. با خودم گفتم آدم مثل حاجاحمد با آن همه ید و بیضا، فرمانده تیپ ?? حضرت رسول(ص) و مسوول قرارگاه تاکتیکی باشد و بیاید کنار تانکر آب، کاسه بشقابهای بچهها را بشوید؟! در همین فکر بودم که یک هو به یاد دوربینم افتادم. به تندی، با دوربین قراضهای که روی دوشم داشتم، جلو رفتم و قبل از این که متوجه شود، او را درون کادر دوربین جا دادم و با فشار تکمهای، برای همیشه ثبتش کردم.“
بعد از عملیات بیتالمقدس و فتح خرمشهر زمانی که خدمت حضرت امام شرفیاب شدیم (متوسلیان) ایشان از ناحیه پا مجروح شده بود و عصا در دست داشت. وقتی که خدمت امام رسیدیم ایشان با امام ملاقات خصوصی هم داشت برای عرض گزارش. زمانی که از خدمت امام برمیگشت دیدم که برادر احمد عصا در دست ندارد و خیلی سریع و خیلی خوب دارد حرکت میکند و اصلاَ احساس ناراحتی نمیکند. من از ایشان پرسیدم که عصا را چه کردی. گفت زمانی که خدمت امام بودم امام پرسیدند که پایت چه شده است گفتم که مجروح و زخمی هستم. حضرت امام دستی بر زخم پایم کشیدند و فرمودند ان شاءالله این زخم خوب میشود. من از آن لحظه دیگر احساس درد ندارم و نیاز به عصا هم ندارم.
* نامه کاردار انگلیس به وزارت خارجه ایران مبنی بر اینکه تعداد متحصنین به هشت هزار و پانصد نفر رسیده و اشاره به اینکه صبر متحصنین تمام شده و شاه باید در رفع این وضع اقدام کند.
* عین الدوله جمعی از تجار معتبر را از قبیل حاج حسین امین الضرب را برای مذاکره با متحصنین به سفارت انگلیس فرستاد. ابتدا مردم به آنها اعتنایی نکردند. آنها به قرآن قسم خوردند که با مقاصد آنان همراه هستند. سپس متحصنین در باره درخواستهایشان اظهار داشتند: که 1- مراجعه علما و رؤسای روحانی که اسناد و قبالجات و صداقهای زنان ما به خط و مهر آنها است. 2- افتتاح عدالت خانه که شاه و گدا در آن مساوی باشند. 3- پرداخت وجوه بروات.
* اهالی زرند و ساوه و سایر دهات به قم رفته و با علما همراه شدند.
* مستشارالملک جهت اصلاح امر علما به قم آمد اما هیچ اقدامی در جهت اصلاح به عمل نیاورد.
جمعه 5 جمادی الثانی / 27 ژوئیه / 4 مرداد
* مظفرالدین شاه به میرزا نصرا... خان مشیرالدوله فرمان داد تا برای بازگردان علما به قم برود.
*تلگراف ملک منصور میرزا شعاعالسطلنه به سید علاءالدین موسوی مبنی بر انتقاد از تحصن مردم مسلمان در سفارت اجنبی و توصیه به بازگشت علما از قم.
* مقاله حبلالمتین: در خصوص روزنامه خوانی و عملکرد قوانین روزنامه خوانی و روزنامه نگاری.
* مقاله حبل المتین: در خصوص اهمیت احکام جهان مشمول و همه گیر اسلام و بی توجهی مسلمانان به این خصیصه و قومی کردن دین اسلام که تضعیف آن را نیز به دنبال داشت.
* مقاله حبل المتین: در باره نقش مردم در تامین سعادت و رفاه عامه وهمراهیشان با دولت در این خصوص و اشاره به تشکیل کمپانی و شرکت توسط مشمولین تحت نظارت وزارت بلدیه و اداره احتساب جهت نظارت بر کمیت و کیفیت و نرخ گوشت و نان.
* شرح اغتشاش و بی نظمی در شیراز بر سر خالصجات دیوانی آمدن وزیر مخصوص به شیراز جهت حل اختلافات و پناهندگی اهالی به کنسولخانه انگلیس و ... ابراز امیدواری از اینکه با آمدن رکن الدوله به حکومت شیراز آرامش در این شهر برقرار شود.
شنبه 6 جمادی الثانی / 28 ژوئیه / 5 مرداد
*مظفرالدین شاه ضمن دستخطی به آیتا... سید عبدا... بهبهانی از ایشان خواست به تحصن خود در قم پایان دهد و با میرزا نصرا... خان مشیرالدوله وزیر امور خارجه که مامور بازگرداندن علما از قم دهد به تهران مراجعت کند.
* بسته شدن تمام دکانها و سراها حتی عطاریها و دکانهای زیرگذر، تحصن مردم در سفارت انگلیس، ارسال تلگراف از کلیه ولایات مبنی لزوم پافشاری مردم بر تحصن و گرفتن عکس از متحصنین سفارت.
* به درخواست مشیرالدوله شیخ مهدی شریف کاشانی به منظور ملاقات با آیتا... سید عبدا... بهبهانی و سایر علما و همچنین وساطت برای بازگرداندن آنها عازم قم شد.
* گزارش وزارت خارجه به کارگزاری آذربایجان در خصوص تظلم و دادخواهی مکرر اهالی سلماس از رفتارهای ناشایست حشمت الوزار، کارگزار سلماس.
* متولی باشی قم چراغهای حرم و صحن را یکساعت از شب گذشته خاموش کرد و مانع ماندن مردم در صحن شد.
یکشنبه 7 جمادی الثانی / 29 ژوئیه / 6 مرداد
* محمد علی میرزا طی تلگرافی به مظفرالدین شاه از علمای مهاجر جانبداری کرد و خواهان بازگرداندن آنها به تهران شد.
* شیخ مهدی شریف کاشانی وارد قم شد و با علما ملاقات کرد. وی در دیدار با آیتا... بهبهانی ضمن آگاه کردن او از جریان تحصن مردم که درخواست آزادی و مشروطه میکردند گفت: سلطان عبدالمجید میرزا عینالدوله صدراعظم به زودی استعفا خواهد داد زیرا دولت انگلیس با مردم همراهی میکند و شاه ناچار است به درخواست مردم توجه کند.
* مظفرالدین شاه در پاسخ به تقاضای محمدعلی میرزا ولیعهد نوشت که به واسطه شفاعت او و روحانیون تبریز، میرزا نصرا... خان مشیرالدوله مامور شد به قم برود و مهاجرین را با احترام به تهران بازگرداند.
* در بعضی شهرهای ایران از جمله آذربایجان مردم شروع به تعطیل دکانها کردند.
* عده متحصنین سفارتخانهها افزوده شد و بازارها و سراها را بستند حتی سرگذرها نیز دکاکین بسته بود. کسبه حضرت عبدالعظیم (س) نیز به سفارت خانه آمدند. زنها قصد دارند در خیابان علاء الدوله که متصل به سفارت خانه است چادر بزنند.
* سلطان عبدالمجید میرزا عینالدوله در ساعت چهار بعدازظهر از صدارت استفعا داد و شاه پس از اصرار فراوان به وی برای ادامه صدارت، استعفای او را پذیرفت.
*عینالدوله پس از استعفا از صدارت تهران را ترک کرد و به مبارک آباد رفت.
دوشنبه 8 جمادی الثانی / 30 ژوئیه / 7 مرداد
* تلگراف شیخ محمود زنجانی ملای زرگنده شمیران به آیتالله سید محمد طباطبایی مبنی بر این که شاه صدارعظم را از صدارت عزل کرد.
* متحصنین سفارت انگلیس طی تلگرافهایی به علمای مهاجر از آنها خواستند تا زمان اجرای خواستههایشان به تهران باز نگردند.
* دستخط مظفرالدین شاه به مهاجرین قم مبنی بر پذیرش درخواستهای مهاجرین و توصیه به بازگشت آنها و ذکر آنها عضدالملک برای معاودتعموم مهاجرین به تهران روانه قم خواهد شد و بیش از این باقی ماندن شما در قم جایز نیست.
* تمام بازار تهران بسته بود.
* مردم خمسه و زنجان و رشت به دلیل تبعید علما از تهران شورش کردند.
* مخبر رویتر از تهران خبر عزل عین الدوله از صدارت را ارسال کرد.
سه شنبه 9 جمادی الثانی / 31 ژوئیه / 8 مرداد
* علیرضاخان عضدالملک قاجار از طرف میرزا نصرالله خان مشیرالدوله وارد قم شد و نامه مشیرالدوله را که حامل خبر عزل عینالدوله و انتصاب خود او به صدارت دولت ایران بود به شیخ مهدی شریف کاشانی داد و از علما خواست که با توجه به اجابت خواستههایشان به تهران باز گردند.
* بازار تهران بسته است و مردم در سفارت خانه متحصن هستند.
* یادداشت میرزا نصرالله خانه مشیرالدوله به سفارت خانههای مقیم تهران مبنی بر اینکه از سوی مظفرالدین شاه با حفظ مقام وزارت خارجه به صدارت منصوب شده است.
* مردم قم از معتمد خاقان حاکم قم شکایت داشتند که او جلوی ورود گندم را گرفته و آن را به قیمت گران به نانواها میفروشد، سید جمال واعظ به مردم گفت: تقصیر با شماست که قبول ظلم کردید. مردم نیز علیه حاکم شورش کردند. معتمد خاقان ناچار به علما متوسل شد و آقایان دستور دادند که گندم به قیمت مناسب به نانواها داده شود.
چهارشنبه 10 جمادی الثانی / 1 اوت / 9 مرداد
* بازار تهران بسته و تعطیل عمومی است. شاگردان مدارس در سفارت خانه انگلیس چادر زدند. خبر عزل عینالدوله امروز به متحصنین رسید. مردم از خوشحالی قصد ترک سفارتخانه را داشتند ولی عدهای از گردانندگان تحصن و اجزاء سفارت از پراکنده شدن مردم جلوگیری کردند.
* کاردار سفارت انگلیس با متحصنین سفارت انگلیس ملاقات کرد و ضمن تشویق آنها به ادامه تحصن در سفارت خانه مسئله شکایت به پارلمان انگلستان را به آنها گوشزد کرد.
* متحصنین سفارت انگلیس در تهران تصمیم گرفتند که در صورت خودداری دولت از رسیدگی به خواستههایشان به مجلس نمایندگان انگلیس متوسل شوند.
*تلگراف متحصنین سفارت انگلیس به علمای مهاجر در قم مبنی بر اینکه تا انجام مقاصد و اشاره ما از قم مراجعت نکنید و فریب نخورید.
*تلگراف جوابیه مهاجرین قم به متحصنین سفارت با امضای آیتالله سید عبدالله بهبهانی مبنی بر اینکه مطمئن باشید ما فریب نمیخوریم و تا به مقصود نرسیم و تامین از طرف سفارت انگلیس و روس به ما داده نشود از قم باز نمیگردیم.
یک معلم بازنشسته عرب اعلام کرد، کفش خبرنگار یک شبکه عراقی را به که نشانه اعتراض به سیاستهای آمریکا بهسوی جرج بوش پرت کرد، 10 میلیون دلار میخرد.
به گزارش فارس،“حسن محمد مخافه“معلم مدرسه ابتدایی از منطقه ”عسیر“ عربستان پیشنهاد داد که کفش خبرنگار عراقی را که به سمت جرج بوش، رئیس جمهوری آمریکا پرت شده است 10میلیون دلار خریداری کند.
وی افزود، صاحب مال و املاک و زمینهای زیادی در منطقه عسیر واقع در جنوبغربی عربستان است که از قیمت پیشنهادی این کفش بیشتر است.
محکوم کردن اقدامات اهانت کنندگان در دانشگاه شیراز
امام جمعه موقت شیراز در خطبه ها ی نماز جمعه این هفته شیرازبا محکوم ساختن اعمال منحرفانه عده ای به اصطلاح دانشجو در دانشگاه شیراز که به مقدسات دینی و شهیدان اهانت نموده بودند افزود پاره ای از عوامل بازی خورده و ناآگاهی از فضای باز آزادی بیان سو استفاده کرده و به مقدسات مردم توهین کرده اند و خوشبختانه دانشجویان آگاه و مبارز و انقلابی ما نسبت به اینگونه حرکات هنجارشکنانه عکس العمل نشان داده و توهین به ساحت مقدس شهیدان را محکوم کردند.
نقاط قوت دولت، بسیار بیشتر از نقاط ضعف
آیت الله العظمی مکارم شیرازی در دیدار هیئت مدیره انجمن روزنامه نگاران مسلمان با ایشان اظهار داشت: دولت نهم را دولتی در خط انقلاب و متدین می دانیم و البته کاستی هایی وجود دارد که باید برطرف شود. ایشان با بیان اینکه نقاط قوت دولت، بسیار بیشتر از نقاط ضعف آن است، افزود باید با استفاده از تجارب، نقاط مثبت را تقویت کرده و مشکلات را برطرف نمود.
شکایت علیخانی از خدا!
در پی فضا سازی منفی و تخریب ” قدرت اله علیخانی“ نماینده قزوین در مجلس علیه دولت، 24 تشکل دانشجویی خواستار برخورد مجلس با وی شدند. گفتنی است چندی پیش وی به بهانه طرح استیضاح وزیر جهاد کشاورزی در مجلس گفته بود که: آه و ناله مردم بلند است اما نمی دانم چرا آه و ناله مردم، وزیر جهاد کشاورزی را نمی گیرد تا سقط شود و خلاص شویم.
با 60 تا 70 درصد آراء رئیسجمهور میشوم
شعله سعدی،
تنها رقیب «نهچندان جدی» خود را در انتخابات آتی، محمود احمدینژاد میداند.
قاسم شعله سعدی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به عزم خود مبنی بر کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری آتی اظهار میدارد که اکثر ملت ایران از وی حمایت خواهند کرد.
شعله سعدی که هفتههای پیش کاندیداتوری خویش را اعلام کرده، میافزاید: حدود 50 درصد مردم تصمیم گرفتهاند در انتخابات شرکت نکنند که با حضور من در عرصه، این افراد حتماً به من رأی میدهند. از 50 در صد بقیه هم 15-20 درصد رأی خود را به من میدهند. لذا من با 60 تا 70 درصد آرا برنده انتخابات خواهم شد.
شعله سعدی در پاسخ به این سوال که رقیب جدی خود را چه کسی میدانید، تصریح کرد: «من هیچ رقیب جدی ندارم و اگر بیایم نظر همه را به خود جلب میکنم. شاید آقای احمدینژاد با 12- 13 درصد رقیبی نه چندان جدی برای من باشد.»
دادستان عمومی و انقلاب شیراز قول پیگیری پرونده های دانشجویان هتاک دانشگاه شیراز در اسرع وقت را داد
حجت الاسلام بانشی در حضور جمعی از دانشجویان که با ملاقات ایشان تقاضای برخورد قانونی با توهین کنندگان به مقدسات دانشگاه شیراز داشتند گفت: در اولین فرصت که اداره کل اطلاعات، افراد توهین کننده و مباشران ایشان را شناسایی و به دادستانی ارجاع دهد ما به عنوان مدعی العموم وارد شده و برخورد قضایی با افرادی که سخنانشان جنبه ی جرم داشته است را دنبال می کنیم.
سرماخوردگی و خانم بچه ها به داد مجاهدین و مشارکت رسیدند
در مناظرهای کهقرار بود در فرهنگسرای رسانه بین احمد زیدآبادی روزنامه نگار به عنوان منتقد حضور خاتمی در انتخابات و محسن آرمین عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب به عنوان موافق صورت بگیرد ، آرمین حضور پیدا نکرد. پازوکی مجری برنامه گفت: ما در نظر داشتیم از چند هفته گذشته این مراسم به صورت مناظره برگزار شود و طی چند روز گذشته و حتی ساعت 10:30با آرمین عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب تماس گرفتیم و او نیز قول حضور داد اما ساعت 12 ظهرآرمین بدون ارائه هیچ توضیحی انصراف خود را از این مناظره اعلام و گوشی تلفن همراه خود را نیز خاموش کرد.
پازوکی در ادامه گفت: وقتی با دیگر اعضای سازمان مجاهدین تماس گرفتیم اکثر آنها نیز اعلام کردند که سرما خوردهاند و با سرفه کردن ابراز کردند که نمیتوانند صحبت کنند.
مدیرمسئول سایت اصلاحات در ادامه گفت: وقتی با اعضای حزب مشارکت نیز تماس گرفتیم عدهای از آنها مدعی شدند که سرما خورده اند و عدهای نیز گفتند به همسران خود قول دادهایم و اگر بیاییم نمی توانیم جواب همسرانمان را بدهیم.
بازهم ردپای ضد انقلاب در روزنامه کارگزاران
روزنامه کارگزاران در ویژه نامه ای که دیروز یکشنبه ضمیمه روزنامه خود نموده بود به موضوع لیبرالیسم پرداخت و ضمن انتشار مقاله ای از محمدرضا نیکفر، ضدانقلاب خارج نشین، از وی به عنوان ”روشنفکر و محقق ایرانی مقیم آلمان“ یاد کرد،
روزنامه کارگزاران در شرایطی به ترویج مواضع محمدرضا نیکفر می پردازد که او در تاریخ 77.10.24 ضمن انتشار بیانیه ای مشترک با چهره های ضدانقلاب نظیر ژانت آفاری، صدرالدین الهی، سهراب بهداد، باقر پرهام، علی اصغرحاج سید جوادی و مسعود نقره کار، نظام جمهوری اسلامی را به کشتار نویسندگان متهم نمود.
محمدرضا نیکفر در تاریخ 84.11.27 و در بحبوحه بحران ”کاریکاتورهای موهن علیه پیامبر اسلام(ص) ” طی گفت و گو با صدای آلمان به حمایت از توهین کنندگان به پیامبر اسلام(ص) و تقبیح اقدامات مسلمین در دفاع از حرمت رسول الله(ص) پرداخت.
برداشت بدون مجوز میلیاردها دلار از حساب ذخیره ارزی
رئیس سازمان بازرسی کل کشور چندی قبل در گزارشی که به مجلس ارائه کرد از اینکه مجلس درخصوص برداشت بیش از حد مجاز از حساب ذخیره ارزی مجوز داده بود، انتقاد کرد، با این حال، به دلیل عدم انتشار رسمی این گزارش، روزنامه های مخالف دولت، ادعا کردند مخاطب این گزارش دولت بوده است، اما حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی در نمایشگاه مطبوعات با حضور در غرفه رجانیوز به خبرنگار ما گفت مخاطب گزارش سازمان بازرسی مجلس بوده است و برداشت های دولت نهم از حساب ذخیره با مجوز مجلس انجام شده است.
اما رئیس سازمان بازرسی کل کشور در شرایطی که مخالفان دولت ادعای برداشت های بدون حساب از حساب ذخیره ارزی را مطرح می کنند، در گفتگویی که خبرگزاری مهر آن را منتشر کرد، از پشت پرده برداشت از حساب ذخیره ارزی، خبر داد و با بیان مجدد اینکه برخی اضافه برداشت های دولت نهم با مجوز مجلس بوده است، تأکید کرد: اما دولت خاتمی چندین میلیارد دلار ”بدون مجوز مجلس“ از حساب ذخیره ارزی برداشت کرده است.
رهبر انقلاب در جمع پرشور دانشجویان علموصنعت تأکید کردند
حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه تبیین شاخص های هویت حقیقی نظام به شجاعت و اعتماد به نفس مسئولان اشاره کردند و افزودند: اگر روزی در میان مسئولان کشور مسئولان بی جرأت و ضعیفی همچون ”شاه سلطان حسین“ پیدا شوند، حتی اگر در میان مردم نیز شجاعت و آمادگی وجود داشته باشد، کار مملکت و جمهوری اسلامی تمام است چرا که مسئولان ترسو و مقهور، ملت های شجاع را نیز به ملت های ضعیف تبدیل می کنند. ایشان همچنین با اشاره به افتخارات علمی و انقلابی دانشگاه علم و صنعت، تربیت نیروهای صالح، برجسته و مفید و حضور تأثیرگذار در عرصه های مختلف کشور را از ویژگی های این دانشگاه خواندند و افزودند: سردار بزرگ و جاوید نشانِ دفاع مقدس حاج احمد متوسلیان و نیز رئیس جمهور انقلابی، متعهد، کارآمد، فعال و شجاع کنونی از نمونه های بزرگ تربیت نیروهای برجسته در دانشگاه علم و صنعت به شمار می روند.
درگیری طیف خاتمی با طیف عبدالله نوری در دانشگاه تهران
دردقایق آغازین این مراسم، طرفداران خاتمی و هواداران عبدالله نوری با یکدیگر درگیر شده و تنشهایی در سالن این سخنرانی در جریان است.
در جریان این تنش?ها اعضای سازمان ادوار دفتر تحکیم در حالی که تصاویری از عبدالله نوری در دست داشتند خواستار حضور وی در انتخابات ریاست جمهوری شدند و شعارهایی را علیه خاتمی سر دادند.این در حالی بود که انجمن اسلامی دانشگاه تهران با هدف جلوگیری از ورود حامیان نوری به تالار شهید چمران محل سخنرانی خاتمی، تدابیر ویژهای را به کار گرفته بود.
اعتراضات هواداران عبدالله نوری اما به همین جا ختم نشد چنانکه اعضای این طیف تصاویر خاتمی را به آتش کشیدند و در اعتراض به حضور خاتمی در دانشگاه تهران درب سالن محل برگزاری سخنرانی را شکستند.
دو طیف سنتی و مدرن طیف علامه دفتر تحکیم وحدت، حامیان و مخالفان کاندیداتوری خاتمی هستند که در مراسم امروز نیز نتوانستند اختلافات خود را مخفی کنند. مخالفان خاتمی با شعارهایی مانند ”آزادی، مساوات، تحریم انتخابات“، انجمن سنتی تو مایه خفتی“، فضای این مراسم را به تشنج کشیدند.
اعتراض کامران
به تجمل گرایی در مجلس
فهرست متنوع غذای سه شنبه نمایندگان مجلس شورای اسلامی که به مناسبت عید غدیر شامل چند نوع غذا بود، اعترض حسن کامران نماینده اصفهان را برانگیخت.
سه شنبه در رستوران نمایندگان فهرست غذا شامل کباب کوبیده، جوجه کباب، چلومرغ و دو نوع دسر و متفاوت با غذای ساده ارایه شده در رستوران کارمندان بود.
حسن کامران، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی از خبرنگاران خواست تا این خبر را برای آگاهی مدیران، مسئولان و مردم منتشر کنند.
وی گفت: در جلسه بعدی مجلس که بعد از تعطیلات یک هفتهای مجلس و در روز هشتم دی ماه برگزار میشود، درباره این موضوع تذکر میدهم.
سید حسن نصرالله: پیگیری موضوع غزه لازمه قبولی حج و رمی جمرات است
ای مسلمانان دین ما، دین همکاری و کمک به مظلومان است. امروز یک و نیم میلیون انسان در غزه از ما میخواهند که در کنار آنها باشیم. آیا این واجب شرعی و دینی و اسلامی ما نیست که موضعگیری مناسبی داشته باشیم؟
امروز مشغول جشن گرفتن بازگشت حجاج از مکه و مدینه هستیم. پیگیری موضوع فلسطینیان اهمیتی کمتر از حج بیتالله الحرام ندارد بلکه لازمه قبولی حج و احرام و رجم شیاطین و نماز و گرسنگی و دعا است.
من به همه مسلمانان میگویم که حج شما و قبولی آن بستگی به موضعگیری شما در قبال این مظلومیت است تا یک و نیم میلیون نفر از برادران دینی و ایمانی شما آزاد شوند.
انگلیسیها، معماران
جدید خانه خدا
تغییر در معماری خانه خدا برای جای دادن 1.5 میلیون زائراحتمالا به انگلیسیها واگذار میشود. ن“ورمن فاستر“ و ”زاها حدید“ دو مهندس انگلیسی در میان معمارانی قرار دارند که از سوی ملک عبدالله، پادشاه عربستان با پیشنهاد بر عهده گرفتن این پروژه روبرو شدهاند. این در حالی است که حضور این دو آرشیتکت در لیست پادشاه عربستان برای ایجاد تغییرات در مکه خشم یکسری از مقامات و مردم عربستان را برانگیخته است. گفتنی است تنها مسلمانان حق ورود به خانه خدا را دارند و جای این سوال هست این دو انگلیسی مسیحی چگونه بر این معماری نظارت خواهند داشت؟
خاتمی مورد حمایت هاشمی
شکوری راد عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت گفت: آقایان هاشمی و خاتمی کمترین مشکل را با همدیگر دارند و اگر آقای خاتمی بیاید چه رسمی و چه غیر رسمی، قطعا مورد حمایت آقای هاشمی رفسنجانی خواهد بود.
نشست کم سابقه دولت های عربی با شورای امنیت علیه ایران
نشریه فایننشال تایمز در گزارشی به نقل از یک مقام ارشد حاشیه خلیج فارس نوشت: ”وزیران خارجه چند کشور عربی، سه شنبه هفته جاری در یک «نشست کم سابقه» در نیویورک با اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل درباره مسائل مربوط به ایران بحث و گفت و گو می کنند.“
این
نشریه، چاپ لندن، افزود: ”این نشست در زمانی برگزار می شود که نگرانی کشورهای عربی نسبت به سیاست مورد انتظار اوباما در خصوص مذاکرات بی قید و شرط با ایران افزایش یافته است.“
به علاوه برگزاری این نشست در حالی است که سیاست دولت های عربی در قبال ایران تاکنون از «شکایت های لفظی» درباره نفود فزاینده تهران در منطقه و نیز غیرقابل تحمل یک
ایران مجهز به سلاح هسته ای فراتر نرفته است.
برپایه
این گزارش کشورهای عربی در حالی که خواهان جلوگیری از درگیری نظامی در منطقه هستند همزمان نگران تاثیر مذاکرات احتمالی بین ایران و آمریکا هستند و می ترسند این مذاکرات به نقش فزاینده تهران در خاورمیانه به ویژه در عراق، لبنان و سرزمین های اشغالی فلسطین مشروعیت ببخشد.
به احتمال زیاد شکست می خوریم حجت الاسلام رسول منتجبنیا قائم مقام دبیرکل حزب اعتمادملی گفت: ما تمام تلاش خود را به کار بردیم و مصرانه از دوستان خواستیم پای میز اجماع و وحدت بیایند اما در اینباره کوتاهی شد. اگر اصلاح طلبان این فرصتها را از دست بدهند به احتمال زیاد شکست خواهیم خورد.
بدگویی و تهمت
به اهل تسنن دفاع از آمریکا و صهیونیست هاست
حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار مردمی در روز عید غدیر خم تاکید کردند: اگر کسی تصور می کند که با بدگویی و تهمت به اهل تسنن می تواند از شیعه دفاع کند بداند که جز برانگیختن آتش دشمنی هیچ نتیجه ای نخواهد گرفت و این کار در واقع دفاع از ولایت نیست بلکه دفاع از آمریکا و صهیونیست هاست.
دریغ از همراهی یک همراه
پیکر جانباز شهید جواد فیض مشکینی (فرزند مرحوم آیتالله مشکینی)در حالی تشییع شد که خبری از مسئولان کشوری و استانی قم در این مراسم نبود.
به گزارش «فردا» مراسم تشییع فرزند رئیس فقید مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه قم، بسیار ساده و در غیاب مسئولان برگزار شد. تنها سید احمد خاتمی( امام جمعه موقت تهران) و محمد شریعتمداری (وزیر بازرگانی دولت گذشته) مسئولان شناخته شدهای بودند که به همراه تنی چند از شاگردان آن مرحوم، بیت مرحوم آیتالله مشکینی را در وداع با فرزند خود همراهی و روانه گلزار شهدا کردند.